21

Re: Kaip jauciates?

Vat tame ir esmė, kad reikia pasakyti labai aiškiai - būk gerutė, prašau, nedainuok daugiau. Bet nereikia to sakyti griežtai. Normaliai. be liudininkų. Kai žmogus uždainuos. Ir jokių juokų ar ironijų, kai kalbama apie darbą ar darbuotojo elgesį, nes kils nesuspratimai smile

22

Andre parašė:

Vat tame ir esmė, kad reikia pasakyti labai aiškiai - būk gerutė, prašau, nedainuok daugiau. Bet nereikia to sakyti griežtai. Normaliai. be liudininkų. Kai žmogus uždainuos. Ir jokių juokų ar ironijų, kai kalbama apie darbą ar darbuotojo elgesį, nes kils nesuspratimai smile

Ačiū. Taip ir padarysiu. Ir pasakysiu, kad  mano ironija buvo ne vietoje, nors ji jos ir nesuprato. O dėl juokų... tai męs be jų neapseinam, negalim tiesiog. Nežiūrint koks bebūtų rimtas darbas, męs visada juokaujam. Gera nuotaika darbe labai svarbu. Aš dar nepastebėjau, kad darbas dėl to kentėtų. Greičiau atvirkščiai. Atpalaiduoja ir skatina protinį darbą.

23

Alegra parašė:
Andre parašė:

Ačiū. Taip ir padarysiu. Ir pasakysiu, kad  mano ironija buvo ne vietoje, nors ji jos ir nesuprato. O dėl juokų... tai męs be jų neapseinam, negalim tiesiog. Nežiūrint koks bebūtų rimtas darbas, męs visada juokaujam. Gera nuotaika darbe labai svarbu. Aš dar nepastebėjau, kad darbas dėl to kentėtų. Greičiau atvirkščiai. Atpalaiduoja ir skatina protinį darbą.

Dėl juokų darbe - aš kalbėjau apie patį darbą, tiksliai jo užduotis.
Pvz., darbuotojas klausia - kada man nuvykti pas klientą? Ats. 5 ryto. arba 1 val. po pietų. Čia taip vadovas juokauja, nes jo manymu, kiekvienam durniui aišku, kad reikia būti 8 ryto. O darbuotoja si rnuvyks po pietų, nes jam irgi aišku- vadovas žino geriau, kažkas pasikeitė....
Lygiai tas pats dėl užduočių prioritetų, atostogų trukmės ar datos.
Naujų darbinių scenarijų kūrimo, darbų atlikimo.
Jei į mano klausimą - o kas padarys šį dabą, vadovas pajuokauja, kad darys jis per naktį, aš tai suprantu pažodžiui. Nes tokiais dalykais darbe juokauti negalima. Mano manymu smile)))

24

Andre parašė:
Alegra parašė:
Andre parašė:

Dėl juokų darbe - aš kalbėjau apie patį darbą, tiksliai jo užduotis.
Pvz., darbuotojas klausia - kada man nuvykti pas klientą? Ats. 5 ryto. arba 1 val. po pietų. Čia taip vadovas juokauja, nes jo manymu, kiekvienam durniui aišku, kad reikia būti 8 ryto. O darbuotoja si rnuvyks po pietų, nes jam irgi aišku- vadovas žino geriau, kažkas pasikeitė....
Lygiai tas pats dėl užduočių prioritetų, atostogų trukmės ar datos.
Naujų darbinių scenarijų kūrimo, darbų atlikimo.
Jei į mano klausimą - o kas padarys šį dabą, vadovas pajuokauja, kad darys jis per naktį, aš tai suprantu pažodžiui. Nes tokiais dalykais darbe juokauti negalima. Mano manymu smile)))

Jo, taip juokauti labai  коврно. Tokiais juokeliais vadovas pastato save žymiai aukščiau žmogaus. Nemėgstu tokių asabų.
Mūsų juokavomai nesusiję su darbu. Pas mane kiekvienas dirba kada nori ir kiek nori valandų per dieną, nusprendžia patys. Man svarbu rezultatai, kuriuos turi pateikti per duotą laiką. Va čia aš labai griežta ir jokių kompromisų. Yra tvirti susitarimai ir kol kas niekas jų nėra pažeidęs.
Būna, kad ir pamiega vienas kitas atsilenkęs krėslą, man tai nesvarbu ir netgi sveikintina. Beto aš su visais akių lygyje. Yra tik vienas skirtumas tarp manęs ir mano žmonių. Aš moku jiems atlyginimus. Sprendžiant daugelį reikalų sueiname visi ir pasirenkame patį geriausią visiems, variantą.

25

Idealus darbo modelis smile Kai atsakomybė darbuotojui perkelia geležine ranka, papuošta balto aksomo pirštinaite smile
Taip ir turi būti smile Nes darbuotojau nebelieka erdvės skųstis....
Šaunuolė smile

26

Andre parašė:

Idealus darbo modelis smile Kai atsakomybė darbuotojui perkelia geležine ranka, papuošta balto aksomo pirštinaite smile
Šaunuolė smile

Ka čia dvi gražios moterytes diskutuoja pačios su savimi?

27

Shameless parašė:

Tipo ciaa too Frenkeliooo Pasilgottt ?? big_smile tongue tongue

O kur jis yra gal žinai?

28

Andre parašė:

Šaunuolė smile

Ačiū mieloji smile

29

Andre parašė:

Nuostabus laikas - esame gyvi, pavalgę, Lietuva graži šalis, internetas veikia, lyja, pilna galimybių naujoms patirtims smile

Antrinu smile

30

Nekaip