Re: Kariuomenė
apie visus taip nekalbek kad nesubrende nes yra isimciu pvz as
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kariuomenė
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
apie visus taip nekalbek kad nesubrende nes yra isimciu pvz as
ir kuo pasireiškia tavo išimtis?
tuo kad tarnauti reikia ir nereikia stengtis issisukti
Gerai, kad tu taip mastai, yra tik vienas minusas, kad tokiu kaip tu, aš, yra tik 50% , o likusieji , pasikartosiu NEBRENDYLOS
jai nuesi i karomine..po jos busi uzmirses ka ismokai ..ir sunku bus surasti darba...
atvirksciai dabar i darba stengesi jim vaikinukus po karuomenes nes jie jau kazka masto ir s... taip nemala kaip mamyciu suneliai=)
taip ir galvoja kaip čia dabar išsisukus, o nesupranta svarbiausio,kad tik taip mes pasidarome vyras galinčiais susikurti ir išlaikyti šeima. Tiesa iš jų niekas nepagalvojo, kad( kol kas jis yra dar galiojantis, kol nebus pilnai įteisintos Lietuvoje samdynių armijos)yra išleistas įstatymas , į darbą priimami tik vyrai atlikę karinę prievolę ir tuo įstatymų remiasi dauguma didelių Lietuvos kompanijų
Mykolai matau tu vienintelis iš čia rašančiu blaiviai mastai
aciu paprastai man tai yra ne bausme kazkoke o malonumas
Reikia,tai reikia!
jo bent jau anukam turesi ka papasakoti )
man atrodo i kariuomene yra blogai iseiti tiems,kurie turi darba,antra puse,ar rimtai kuriasi ateit.o seip armija gera pedsaka tikrai palieka.ir rimtesni,ir atsakingesni ,ir tvarkingesni vyrukai palieka!!!
nu seip tai antra puse jei myli palauks ne visam laikui teisvaziuoja beto gryzta kai kada .. o del anuku mykolai tai truputi paskubejai man dar iki vaiku toli
niekada negali zinoti kas gali atcitikti bet jai rimciau del antros puses kuo ilgiau nematis tuo labiau miles ir pasiilks ir tuo linksmaiu berniokiu bus grizus pirma diena namo )
nu aciu , bet per jauna as dar o del armijos as imsiu i vyrus tik toki vaiki kuris bus tarnaves .. man mamyciu lepuneliu nereikia
o jai jis tarnavo bet ji ismete is ten kaip netinkama ???
nu tai kitas reikalas neitinkamas tai netinkamas ..
))) jo niekada nesakik taip nes negali zinoti ka isimilesi )
nu as zinau , man patinka vyriski vaikinai
na linkiu toki ir susirasti=))
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kariuomenė