Re: Gotai
Rokai,apie kokias normas kalbi?jei apie isvaizda tai visiskai su tavimi nesutinku.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Rokai,apie kokias normas kalbi?jei apie isvaizda tai visiskai su tavimi nesutinku.
Aivarai.. nea.. nebutinai apie ishvaizda ar apranga.. na juk yra visuomenej nusistovejusios normos.. del ishvaizdos.. tai jei jums taip patogu ir taip ihreishkiate save tai pirmyn..
Rokas.. kokios dar normos.. wisi bega pagal mada...
v tom ta i dela kad nevisi bega pagal mada..
pasirinkimo laisve..kas nori tas bega,kas nenori tas nebega.labai paprasta..
o diskucija tampa vis idomesne, klausimas Aivarui jeigu jaumus visus laikai vaikas ir skaitai kad mes nusisnekam pagal tave kas butu nenusisnekejimas kalbant apie gotus apie ju aprangos styliu ir istirkuju visiem butu idomu suzinot kokia tavo svajoniu mashina,rokas del idealogijos man atrodo kekvienas turim savo ideologija pvz yra zmoniu kuriem auskarai nelabai patinka ir yra zmoniu kurie jos dievina. vienas idelizuoja ta kitas visisikai priesingai dalyka
Arminai..taves i vaiku sarasa irgi neitraukiau.paparasciausiai paziurek kokia dar publika dalyvavo.
mano svajoniu masina??liaudiskai vadinama\katafalka\.:)
Aivarai a tu manai, kad waikai negali wisko zinot... ?
Vaikai negali visko zinoti.. zmogus savo bendravimu parodo vaikas jis ar nea...
Rokai ,man labai indomu... as sawo bendrawimu waikas ar ne?
manau,is tokio bendravimo kox yra cia,tai negalima nieko pasakyt..cia tik labai maza dalis visko..Gerda,galiu tau klausima??ar jauties visiskai suaugus?
Aivarai, jauciuosi waikas:D bet ne wisada.. yra tam tikru situaciju ,kada jauciuosi labiau suaugus uz pacius suaugusius..
o taip kaip bendrauju cia , tai tokia pat ir in real esu .. bent jau as taip manau:)
zinai,vaiku but gerai,o tixliau paaugliu..as ir pats stengiuos,visur kur tik galima,islikt paaugliu..
zinau... as pati dziaugiuosi kad tokia esu.. na bent jau tokia sawe laikau... bet kazkaip visi labai smerkia , kad tokiuose metuose ir esu tokia...
ka turi galvoj okiuose metuose?juk tau tik 16..nereikia skubet suaugt..dziaukis nerupestingu gyvenimu!:)
paziurek aplinkui... dabar 16-metes jau su pilwais waiksto.. jau ir jaunesnes tokios... dabar jau jei elgies taip kaip waikas tai malaletka iswadina...
sheip as neskubu.. kaip sakant wiskas su laiku... gal ir kitaip mastysiu kai busiu vyresne...bet dabar mastau taip... nors ne wisada... cia ir nuo situacijos priklauso..
o kuo gotai nuo panku ar metalistu skiriasi??nes man jie panasus!
wienu zodziu kazkokie tie gotaj neswejki!!!!!:)
Kazkaip as ju nemegstu:) Ypac tikruju gotu, o ne tu kurie tik gotiskai rengiasi:D Nes mzk gotai viesai net kryzius degint megsta, durneliai
o kuo gotai nuo panku ar metalistu skiriasi??nes man jie panasus!
Gotai rengiasi tik juodai ir balinasi veidus, nuolat pliurpia apie mirty, dazniausiai visda liudni. Pankai pakankamai spalvoti, sukuosenom issiskiria, na o metalistai tai grandinem:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis