61

Re: Gotai

Rokai,apie kokias normas kalbi?jei apie isvaizda tai visiskai su tavimi nesutinku.

62

Aivarai.. smile nea.. nebutinai apie ishvaizda ar apranga.. wink na juk yra visuomenej nusistovejusios normos.. del ishvaizdos.. tai jei jums taip patogu ir taip ihreishkiate save tai pirmyn.. smile

63

Rokas.. kokios dar normos..  wisi bega pagal mada... big_smile

64

v tom ta i dela kad nevisi bega pagal mada.. wink

65

pasirinkimo laisve..kas nori tas bega,kas nenori tas nebega.labai paprasta..

66

o diskucija tampa vis idomesne, klausimas Aivarui  jeigu  jaumus visus laikai vaikas ir skaitai kad mes nusisnekam pagal tave kas butu nenusisnekejimas kalbant apie gotus   apie ju aprangos styliu  ir istirkuju visiem butu idomu suzinot kokia tavo svajoniu mashina,rokas del idealogijos man atrodo kekvienas turim savo ideologija  pvz yra zmoniu kuriem auskarai nelabai patinka ir yra zmoniu kurie jos dievina. vienas idelizuoja ta kitas visisikai priesingai dalyka 

67

Arminai..taves i vaiku sarasa irgi neitraukiau.paparasciausiai paziurek kokia dar publika dalyvavo.
mano svajoniu masina??liaudiskai vadinama\katafalka\.:)

68

Aivarai a tu manai, kad waikai negali wisko zinot... ? big_smile

69

Vaikai negali visko zinoti.. smile zmogus savo bendravimu parodo vaikas jis ar nea...

70

Rokai ,man labai indomu... as  sawo bendrawimu waikas ar ne?

71

manau,is tokio bendravimo kox yra cia,tai negalima nieko pasakyt..cia tik labai maza dalis visko..Gerda,galiu tau klausima??ar jauties visiskai suaugus?

72

Aivarai, jauciuosi waikas:D bet ne wisada..  yra tam tikru situaciju ,kada jauciuosi labiau suaugus uz pacius suaugusius.. smile
o taip kaip bendrauju cia , tai tokia pat ir in real esu .. bent jau as taip manau:)

73

zinai,vaiku but gerai,o tixliau paaugliu..as ir pats stengiuos,visur kur tik galima,islikt paaugliu..

74

zinau... smile  as pati dziaugiuosi kad tokia esu.. na bent jau tokia sawe laikau... bet kazkaip visi labai smerkia , kad tokiuose metuose ir esu tokia...

75

ka turi galvoj    okiuose metuose?juk tau tik 16..nereikia skubet suaugt..dziaukis nerupestingu gyvenimu!:)

76

paziurek aplinkui...  dabar 16-metes jau su pilwais waiksto..  jau ir jaunesnes tokios... dabar jau jei elgies taip kaip waikas tai malaletka iswadina...
sheip as neskubu.. big_smile kaip sakant wiskas su laiku... gal ir kitaip mastysiu kai busiu vyresne...bet dabar mastau taip... smile nors ne wisada...  cia ir nuo situacijos priklauso..

77

o kuo gotai nuo panku ar metalistu skiriasi??nes man jie panasus!

78

wienu zodziu kazkokie tie gotaj neswejki!!!!!:)

79

Kazkaip as ju nemegstu:) Ypac tikruju gotu, o ne tu kurie tik gotiskai rengiasi:D Nes mzk gotai viesai net kryzius degint megsta, durneliai

80

Viktorija, 24 parašė:

o kuo gotai nuo panku ar metalistu skiriasi??nes man jie panasus!

Gotai rengiasi tik juodai ir balinasi veidus, nuolat pliurpia apie mirty, dazniausiai visda liudni. Pankai pakankamai spalvoti, sukuosenom issiskiria, na o metalistai tai grandinem:D