Tema: Begimas i Europos dangoraizi :)
Begimas i Europos dangoraizi. Gal kas dalyvavot arba dalyvausit siemet? Pasidalinkit ispudziais
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Begimas i Europos dangoraizi :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Begimas i Europos dangoraizi. Gal kas dalyvavot arba dalyvausit siemet? Pasidalinkit ispudziais
Negi as vienintele savo prarukytus plaucius pravedint bandysiu?:D
neteko begti seip noreciau pabandyti bet koja skauda baisiai man nes vos netruko nuo svorio kelimo.
galeciau uzbegti nesustodamas kokiu 15 aukstu... o kiek ten ?...
1010 laipteliu
manau be sansu iki ten nes jauciu ir susirinks daug zmoniu o idomu koks prizas ten bus
Tai ten yra normali registracija, startuoja kas 30s po zmogu, prizai tokie (cia ir moteru ir vyru grupese nepaisant amziaus grupiu): 1vt - 5000Lt, 2vt - 3000Lt, 3vt - 2000Lt, 4vt - 1350Lt, 5vt - 1100Lt, 6vt - 950Lt, 7vt - 550Lt, 8vt - 450Lt, 9vt - 350Lt, 10vt - 250Lt. Kiekvienos amziaus grupes nugaletojam (18-35m, 36-50m, 51 ir daugiau) (ir vyram ir moterim) tokie prizai: 1vt: 500Lt SportLine cekis, medalis, diplomas; 2vt: 300Lt SportLine cekis, medalis, diplomas; 3vt: 200Lt SportLine cekis, medalis, diplomas. Visai verta sudalyvaut, avdrug pasiseks
siaip kiek zinau ten sportininku nemazai susirenka dalyvaut, tai su savo prarukytais plauciais ir po ziemos prie uzpakalio prilipusiom kojom ne ka tepasieksi bet aisku linkiu sekmes, papasakosi kaip sekes ;] o 1010 laipteliu, tai kiek aukstu ? ;]
Ei ei!! tu cia prie mano uzpakalio ir koju nesikabinek!! nematei ir nesnekek!:p 31 aukstas...
o kur tas renginys vyksta??
Vilniuj, prie Europos pc
noreciau tokiam sudalyvaut patinka bėgiojimas-butu tikras savo jegų isbandymas
Karolina bandyk tau pasiseks uzsidek lengvus galesiu duoti kedus.Negalvok apie kai man skauda galvok as subebesiu.Bet manau vis del to kad nuo jusu begiojimui laiptai nevirstu.Seip nedalyvauk nes ten jau yra kas sugeba visokie patylesiu.seiop del idomumu bet bandyk Mes laikysim tave as ligoninej butinai.bandyk tikrai.
aciu uz palaikyma, bet po paskutinio skambucio baliaus visiskai sveikatos nebebuvo begt..:) uztat draugai bego, tai nuvare per 5minutes o ir pats begimas (bent jau is musu puses) vyko ne del prizu, o siaip del atrakcijos, ir kad maikonus dave chaliavai kitais metais ir as parodysiu ka sugebu
nu va.. jauti kad antra karta pasisikai ? i myta neatejai. taip zadejai i dangoraizi begt ir nebegai... kritai mano akyse juodai...
Vai vai vai kokie mes sventuoliai! 1. Del meeto, tai is anksto pranesiau kad nebusiu siaip. Draugai man svarbiau, negu virtualus zmones, su kuriais net nesu normaliai bendravus. 2. Paskutinis pasispardymas mokykloje man taip pat gerokai svarbiau uz begima i europos dangoraizi. Galvok tu ka nori, man tai zinok visiskai vienodai sviecia. Ne draugas tu man, kad man rupetu tai, kad kritau tavo akyse ar pan. Turiu pakankamai draugu, kurie mane gerai pazista ir palaiko bet kokiu atveju. Nematau reikalo tau teisintis ar pan., nes tu man niekas. Cia ne piktai, ne ironiskai ar pan. Tiesiog konstatuoju fakta. Nesi man artimas zmogus ir man visiskai nusispjaut ka apie mane manai. Tai va
aciu, as ir taip zinojau kad esu niekas bet pagalvok viena dalyka, draugai yra draugai, bet jei tavo ivaizdis nepazistamu zmoniu akyse bus prastas, tai irgi nera gerai. nepritari ?
Pritariu taciau ju nuomone man yra paskutinej vietoj o apie ta nieka, tai cia supratai ka norejau pasakyt, ane?
Ole olee as jau cia:)trumpam ilgai nebusiu laikas vaistuku ir i lova jau.
Susirgai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Begimas i Europos dangoraizi :)