Tema: Eurovizija
Na ka sia savaite jau ir rodys Eurovizija... kokia jusu nuomone apie musu eurovizine daina.. kokia vieta mes galetume uzimti.... Ir ar galejo kokia kita grupe geriau pasirodyti uz musu "zvaigzdukus"?:-D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na ka sia savaite jau ir rodys Eurovizija... kokia jusu nuomone apie musu eurovizine daina.. kokia vieta mes galetume uzimti.... Ir ar galejo kokia kita grupe geriau pasirodyti uz musu "zvaigzdukus"?:-D
Kaip 12-mete..kuri temas kuriu ir taip jau yra neviena sukurta..:D
Tomai tu jauti kad tos temos kuriamos del taves ir laukiami tavo pasisakymai??? keistas gi tu :D:D:D nekisk nosies kur nereikia
siemet tikiuosi pasirodysim laabai sekmingai ir uzimsim bent priespaskutine vieta:D) su tokiom dainom geriau toliau lietuvos ribos nesirodyt
kai del idomumo, tai butu kur kas idomiau pamatyti kaip jie uzima paskutine vieta... bet to jiems nelinkiu
Na taip manau kad i pirma desimtuka pateksim:) Tik aisku i pirma nuo galo:D
As tai praeitais metais tokiame totalizatoriui dalyvavau ir iskart atspejau kad Laura paskutinej vietoj bus... tik va sunkiau atspet su sia dabartine musu daina... neaisku ar pateksim i ta desimtuka....:?
As tai praeitais metais tokiame totalizatoriui dalyvavau ir iskart atspejau kad Laura paskutinej vietoj bus... tik va sunkiau atspet su sia dabartine musu daina... neaisku ar pateksim i ta desimtuka....:?
daug praturtejai turbut? arba kaip tik laimejimas keli litai
Tomai tu jauti kad tos temos kuriamos del taves ir laukiami tavo pasisakymai??? keistas gi tu :D:D:D nekisk nosies kur nereikia
Tau nosies net suo nekistu..:D ....Ir nenurodinek man kur galiu rasyti kur ne...
O cia svaigimas kas laimes, kelinta vieta tai beprasmis..4dieni isijunkit telikus ir pamatysit kaip bus istikruju..:D
na siaip darbiniame totalizatoriui dalyvavau, dalyvaujanciu buvo tikrai nemazai... tik keista kad atsirado ir tokiu, kurie prognozavo net 1-a vieta;D na prizas buvo netoli 100Lt... zinoma gavau ne pinigais:) buvo nupirkta 2-u tortai, sampo nemazai ir susirinko visi balsavusieji, buvo saunu pakalbet ir padiskutuot apie musu lietuvaites pasirodyma.... tikiuosi siemet pasirodysim geriau;)
na siaip darbiniame totalizatoriui dalyvavau, dalyvaujanciu buvo tikrai nemazai... tik keista kad atsirado ir tokiu, kurie prognozavo net 1-a vieta;D na prizas buvo netoli 100Lt... zinoma gavau ne pinigais:) buvo nupirkta 2-u tortai, sampo nemazai ir susirinko visi balsavusieji, buvo saunu pakalbet ir padiskutuot apie musu lietuvaites pasirodyma.... tikiuosi siemet pasirodysim geriau;)
jo paskutines vietos proga du tortai ir sampas Ot lietuvaiciai patriotai
tokia jau lietuviu prigimtis :D
bet nors idomu buvo balsuoti:D
hm.. man tai patinka lietuwiu daina
tokia bisky lewa ,bet patinka..
LT United, We Are The Winners <--- man tai baisi daina
We are the winners
We are, we are!
We are the winners
We are, we are!
We are the winners of Eurovision
We are, we are! We are, we are!
So, you gotta vote,
Vote, vote for the winners
Vote, vote, vote for the winners
(de Vilnius city a Paris)
(LT United ici)
(chantons la meme chanson)
(cos we got it goin on)
Everyday you hear us on the radio
(thats right)
And everyday you see us on the news
(yeah)
It doesn matter in mono or in stereo
(its better in stereo)
cos we are here to represent the truth that
Go baby!
You gotta vote, vote, vote for the winners
Vote, vote, vote for the winners
coz we are the winners of Eurovision
Vote!
Zodziu nieko gero...
Agne, cia kaip kam... mane tai jin weza.. bet daug klausiau tai atsibodo bet uztai kaip wisiem linksma bus kai ja ishgirs... sakys mldc lietuwiai
Sweiki Aš esu Eurovizijos fanas taigi pasisakysiu: Šiuometinė didžioji eurovizija įvyks olimpineme Atėnų komplekse Graikijoje. Pagal lažybų bendrovių prognozes laimės Graikija arba Rumunija (praeitais metais prognozavo Graikija - ji ir laimėjo). Lietuvą atstovaus LT UNITED. Aš manau, kad paskutinės vietos šeis metais tikrai neužimsim...bet į finalą ką žn. Tačiau nenuleiskime rankų ir tikėkime lietuvybe. Ir mane daugiausiai nervina tie žmonės kurie renka, bet jeigu atstovas pralaimi iškeikia visais lietuviškais, angliškais, rusiškais keiksmažodžiais...Ar gi taip gražu? Ar taip kultūringa? kaip tik turėtume užjausti beto Eurovizija nėra pasaulio pabaiga...Taigi jeigu žiūrėsite ketvirtadienį 22:00 eurovizijos pusfinalį palaikykite Lietuvą, o ne riebiais keiksmažodžiais nusikeikite...Asmeniškai palaikysiu Lietuvą, o financiškai palaikysiu Lenkiją ir Islandija, nes už savają valstybę balsuoti negalima...
Mikutavicius padarys kroate:-D:-D
Mikutavicius padarys kroate:-D:-D
:D:D:D Labai idomu kelinta vieta uzimsime :?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija