Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] Sporto klubai (Puslapis 7 iš 10)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 121 iki 140 iš 184

- Viktorija, 18
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs

- Rokas, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs

- Linutė, 20
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Re: Sporto klubai
Siaip tai butu idomu isgirsti is jusu prisiminimus po savo pirmosios treniruotes
kai kunas susipazino sufiziniu kruviu, as tai pamenu,kad grizusi valgiau sriubyte, bet rankos taip drebejo,kad neislaikiau sauksto, laistesi sriuba i sonus
) o rytojaus diena aisku vos is lovos islipau, o diena buvo pragariska, nes zengti zingsnius buvo labai sunku, ir reikejo ideti labai daug pastangu
ir siaip pajauciau tokius raumeniukus, apie kuriuos net pagalvojus nebuciau,kad dar tokius turiu , juokas dabar,bet tada tai buvo nekas
P.S. patariu pradedantiems pirma treniruote taip saziningai visko kaip as nedaryti 

- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Pirma kart tai buvo geda pries draugus atsigulti po stanga. kaip nukrito ji ant krutines taip ir liko.... bet su laiku viskas pataisoma. o kas labiausia istrigo is visu treniruociu, tai pritupimai su stanga ant peciu. juos dariau po ilgos pertraukos. Tai dar tokio keisto jausmo nesu patyres, kai lipdamas laiptais zemyn (lipant i visru viskas ok) jausmas lyg neturetum visiskai koju. Reikejo stipriai rankomis uz tureklo laikytis kad nesuklupti. bet savotiskai faina buvo

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Rokas, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Nius taip visi cia mes saunuoliai
daugiau ar maziau, bet saunuoliai
Bet klausykit ar neperdaug as jus cia giriu
niu gal neperdaug :?

- Agne, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
vat skausmas ir pas mane buna... bet sako kad neturetu kaip ir skaudet:? bet blyn esu nepatenkinta koju raumenim ir nebezinau ka bedaryt... bo kai einu tai iskart isryskeja raumenai virs keliu....:[ dabar net nuemiau treniruote trigalviiam raumenim:{

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Agne del to raumens ir pas mane problemos, atrodo neitin intensyviai ji treniruoju, bet jis labai aktyviai dideja, kaip itempi tai gana ryskiai matos, bet koju sriti nuo sedmenu, slaunu iki keliu isvis labai sunku paveikti,kad ir daug demesio tam skiriu, bent jau man ;(

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
supratau
sedmenim dar viskas gerai, nes daug ivairiu pratimu darau, bet va isorine ir vidine slaunu puse problematiska

- Rokas, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Visi mes turime vienodas raumenu grupes skirtumas tik tas kad pas kiekviena is musu tam tikro raumenu grupe yra labiau linkusios augti o kitos maziau. Tai labai daznai sudaro problemu tiek merginom tiek vaikinam. bet viskas isspendziama.

- Agne, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
vidinem ir isorinem su svoriais stumimas i vidine slaunu puse, isorine - i isore... as bent taip darau su 35kg svoriu:)

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tai taip ir yra, vieniem labai greitai pasiduoda treniravimui vienos raumenu grupes, o kitiem priesingai...man pvz rankos, nugara, presas,blauzdu raumuo labai graziai treniruojas, bet va kojyciu tam tikra dalis sunkiai ;( bet manau,kad reikia laiko daugiau, jei nuosekliai dirbsiu kazka anksciau ar veliau pasieksiu vistiek 

- Agne, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
bet tada tai jau vyruciai patys bijokite, kai merginos tik raumenis uzsiaugins:P:D;D

- Rokas, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Bet va jei pratesiant minti apie sporta, tai dar esu patenkinta savo laikysena, kuri pasikeite pradejus spotuoti, visada nugara ir peciai tiesus, nes pastoviai gaudavau is treneriu pastabas,kad issitiesciau, nes nejucium ir sulenkdavau petukus, o dabar visai kas kita, nugara pastoviai tiesi, tiesiog ipratau, be to ji nepavargsta sedint kai dirbu sedima darba, nes sedziu tiesiai
Žinutės: nuo 121 iki 140 iš 184
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.