121

Re: Sporto klubai

oj palyginus mane su kai kuriais is cia esanciu tai as tikrai dar zalia.... big_smile neseniai tik pradejau lankyt sporto kluba(pries menesi gal),nors anksciau begiojau,i baseina vaiksciojau,o kai dar megstu sokti,tai ir namie uzsileidus muzika patrypiu..:D gerai yra sportuot,sweika ir man patinka big_smile:D:D:]sekmes visiems prakaituojant sporto salej... big_smile:D:D:D:]

122

Dalia, 23 пишет:

bet Rokai dabar jau tave eile papasakoti apie savo sporto kelia wink

sakai papasakoti apei savo sporto kelia? smile pirmasis mano sportas buvo sportine gimnastika.. smile sportavau labai rimtai bet veliau mirus mano treneriui nutariau palikti si sporta, tuomet atradau karate. Ir uzsiimu siuo sportu jau 7 metai, praejusiais metais pradejau treniruoti vaikus. Dabar turiu dvi grupes vaikuciu karatistu kurie du kartus i savaite su dideliu noru ir uzsivedimu treniruojasi ir tobuleja, formuojasi kaip asmenybes. Taip pat dar vienas sportas kuriuo uzsiimu jau dveji metai yra sportinis dazasvydis. Taip itin greitai lietuvoje populiarejanti sporto saka, vis daugiau ir daugiau zmoniu tuo susidomi. Tai tiek apie mano pasirinkta sporta... smile

123

www.fankas.lt paskaitykit norintiems sportuoti kaune smile pati lankau,man patinka smile treneriai jega smile

124

Siaip tai butu idomu isgirsti is jusu prisiminimus po savo pirmosios  treniruotes smile kai kunas susipazino sufiziniu kruviu, as tai pamenu,kad grizusi valgiau sriubyte, bet rankos taip drebejo,kad neislaikiau sauksto, laistesi sriuba i sonus smile) o rytojaus diena aisku vos is lovos islipau, o diena buvo pragariska, nes zengti zingsnius buvo labai sunku, ir reikejo ideti labai daug pastangu smile ir siaip pajauciau tokius raumeniukus, apie kuriuos net pagalvojus nebuciau,kad dar tokius turiu ,  juokas dabar,bet tada tai buvo nekas wink

P.S. patariu pradedantiems pirma treniruote taip saziningai visko kaip as nedaryti smile

125

Pirma kart tai buvo geda pries draugus atsigulti po stanga. kaip nukrito ji ant krutines taip ir liko.... bet su laiku viskas pataisoma. o kas labiausia istrigo is visu treniruociu, tai pritupimai su stanga ant peciu. juos dariau po ilgos pertraukos. Tai dar tokio keisto jausmo nesu patyres, kai lipdamas laiptais zemyn (lipant i visru viskas ok) jausmas lyg neturetum visiskai koju. Reikejo stipriai rankomis uz tureklo laikytis kad nesuklupti. bet savotiskai faina buvo big_smile

126

niu matai kaip idomu prisiminti smile) tai jauciu ir buna didziausi nepatogumai del koju raumenu skausmo smile na man dar pilvo presas gan skausmingas buvo, neduok dieve nusikoseti reikdavo smile) ojei ojei, dabar jau sunku atrasti toki pratima po kurio presa jausciau normaliai, nes isjudinus as ji pakankamai neblogai wink

127

Dalia, 23 пишет:

Rokai tai tu cia pas mus saunuolis wink

visi sportininkai shaunuoliai.. big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

128

Nius taip visi cia mes saunuoliai smile daugiau ar maziau, bet saunuoliai

Bet klausykit ar neperdaug as jus cia giriu wink niu gal neperdaug  :?

129

Dalia, 23 пишет:

niu matai kaip idomu prisiminti smile) tai jauciu ir buna didziausi nepatogumai del koju raumenu skausmo smile na man dar pilvo presas gan skausmingas buvo, neduok dieve nusikoseti reikdavo smile) ojei ojei, dabar jau sunku atrasti toki pratima po kurio presa jausciau normaliai, nes isjudinus as ji pakankamai neblogai wink

vat skausmas ir pas mane buna... bet sako kad neturetu kaip ir skaudet:? bet blyn esu nepatenkinta koju raumenim ir nebezinau ka bedaryt... bo kai einu tai iskart isryskeja raumenai virs keliu....:[ dabar net nuemiau treniruote trigalviiam raumenim:{

130

Agne del to raumens ir pas mane problemos, atrodo neitin intensyviai ji treniruoju, bet jis labai aktyviai dideja, kaip itempi tai gana ryskiai matos, bet koju sriti nuo sedmenu, slaunu iki keliu isvis labai sunku paveikti,kad ir daug demesio tam skiriu,  bent jau man ;(

131

sedmenim stepa mink, tikrai padeda wink apie kokia valandziuke ar 50min... arba toki staigiai mesti koja su svoriais atgal (jei supratai apie ka as) wink

132

supratau wink  sedmenim dar viskas gerai, nes daug ivairiu pratimu darau, bet va isorine ir vidine slaunu puse problematiska

133

Visi mes turime vienodas raumenu grupes skirtumas tik tas kad pas kiekviena is musu tam tikro raumenu grupe yra labiau linkusios augti o kitos maziau. Tai labai daznai sudaro problemu tiek merginom tiek vaikinam. bet viskas isspendziama. smile

134

vidinem ir isorinem su svoriais stumimas i vidine slaunu puse, isorine - i isore... as bent taip darau su 35kg svoriu:)

135

Tai taip ir yra, vieniem labai greitai pasiduoda treniravimui vienos raumenu grupes, o kitiem priesingai...man pvz rankos, nugara, presas,blauzdu raumuo labai graziai treniruojas, bet va kojyciu tam tikra dalis sunkiai ;( bet manau,kad reikia laiko daugiau, jei nuosekliai dirbsiu kazka anksciau ar veliau pasieksiu vistiek wink

136

Taip, super. smile o paskui nepatikusiam vaikinui lengvu plastishku kojos mostu pataikai is deshines kojos i kaire ausy... big_smile

137

Hmm graziai cia Rokai pasakiai smile  net nesugalvojus buciau wink

138

bet tada tai jau vyruciai patys bijokite, kai merginos tik raumenis uzsiaugins:P:D;D

139

smile nera ko bijoti cia... big_smile merginos draugishkos gi pas mus.. big_smile m? Agne ?? big_smile

140

Bet va jei pratesiant minti apie sporta, tai dar esu patenkinta savo laikysena, kuri pasikeite pradejus spotuoti, visada nugara ir peciai tiesus, nes pastoviai gaudavau is treneriu pastabas,kad issitiesciau, nes nejucium ir sulenkdavau petukus, o dabar visai kas kita, nugara pastoviai tiesi, tiesiog ipratau, be to ji nepavargsta sedint kai dirbu sedima darba, nes sedziu tiesiai wink