Tema: Megstamiausi spektakliai
na, pasidalinkit, kas lankotes teatre, kokie spektakliai jums paliko didziausia ispudi?
man, prisipazinsiu, graziausias buvo o.korsunovo meistras ir margarita
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi spektakliai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na, pasidalinkit, kas lankotes teatre, kokie spektakliai jums paliko didziausia ispudi?
man, prisipazinsiu, graziausias buvo o.korsunovo meistras ir margarita
10 Indeniuku. labiausiai patikes spektaklis ever:)
na nzn seip asmeniskai man kai einu i tetra na paskutyniuoju metu gan daznai ten uzsuku tai visi spektakliai savotiskai idomus kiek esu buves nera taip buve kad nepatiktu aisqeinu tik i komedijas dar labai patiko muzikiniame tetre ten tas skac mirtie skac vat o seip lankausi miltinio tetre vat
na as neturiu daug galimybiu i teatra nuet... o noreciau... bet labiausiai patiko Keistuoliu "Bremeno muzikantai" nu tiesiog super isvis, muzikiniai ir dar komedijos yra super dalykas
na as kadangi dirbu muzikiniam teatre, tai kazkaip nelabai yra noro ir laiko dar i koki nors teatra nueit.
muzikiniam teatre tai labiausiai man patinka "Margarita". bent jau pastatymas tai tikrai geras, jei ivertinus kad jis pastatytas 94 metais, tai LABAI geras sakyciau ypac patiko, kai buvo is prahos atvazeves mefistofelio vaidmeni vaidint stiprus bosas
Man labiausiai patiko O. Korsunovo statytas spektaklis Saltas Vaikas. Maciau ji klaipedos dramos teatre ir kol kas geresnio spektaklio dar nesu mates:)
mhm,gal jaunimo teatro "pagalvinis" vienas is geriausiu kuriuos maciau
va, jau vasara atejo. kaip ir reiks i rusu dramos teatra nulekt, ten, girdejau, neblogu spektakliu buna. gal jus turite kokiu rekomendaciju?
man patiko Kabaretas:) kauno muzikiniam teatre ziurejau:)
Per paskutini skambuti visa sulia buvom "Dienos ir dainos". Man nerealiai patiko!!
siaip man patys idomiausi yra KEISTUOLIU TEATRO .... esu buves ne viename tai patiko labai kai buna einu
Jurgita jo bremeno muzikantai buvo geras
Man tai labai patiko O.K. Meistras ir Margarita, dar J.Vaitkaus Pati pradžios pradžia, Helverio naktis ir Demonai labai geri ir labai aptiko G.Varno Gyvenimas tai sapnas, kurio, deja, jau neberodo...
Pats vaidinau teatre ir ji megstu turbut tik todel nes pats jamae dalyvavau. O megstamiausia butu opera. Isties ner ko lygint su teatrais. Susikrapstykit zmones pinigu ir aplankykit operos ir baleto teatra uzsideje kostiumus. Tikrai nepasigailesit. Na gal man opera sities patinka tik todel kad su ja uzaugau nzn...
offtopic siaip
tau galbut patinka, bet zmones skirtingi as uzaugau su teatru, sokio spektakliais ir opera man yra kazkas nesuprantamo ir svetimo, nesakau, kad tai yra blogiau, bet nedristu ir teigti, kad su teatru NEGALIMA nieko lyginti ir panasiai.
Pats vaidinau teatre ir ji megstu turbut tik todel nes pats jamae dalyvavau. O megstamiausia butu opera. Isties ner ko lygint su teatrais. Susikrapstykit zmones pinigu ir aplankykit operos ir baleto teatra uzsideje kostiumus. Tikrai nepasigailesit. Na gal man opera sities patinka tik todel kad su ja uzaugau nzn...
o galima as treningini kostiuma uzsidesiu :D ir atleksiu ileisit
???
Is visu, kuriuos esu maciusi, labiausiai patiko: "Ar prisimeni sia melodija?", "Karnavalas" ir "Chanuma".
trys seserys Vaitkaus. tiesiog estetiskai tobulas spektaklis. labiausiai "itraukiantys" man Gycio I. spektakliai. dievinu teatra,,,
je je
as seip ir lankau teatra ir t.t. esu buvus mano mokytojo spektakli tas spektaklis man labiausei patiko "SKATS MIRTIE SKATS\
Man labai patiko Travijata galeciau ziureti ir ziureti.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Megstamiausi spektakliai