201

Re: siaubo istorijos

skaitydama sia tema susimasciau...Ypac kai buvo pamineta,jog kazkas atsikeles nakti mate juoda figura ant kedes...Kai buvau mazyte maciau kaip zuvo mano senelis,sirdies smugis...Po jo laidotuviu emiau ji sapnuoti,po kurio laiko vis pabusdavau naktimis ir kambario kampe matydavau auksta,juoda figura.Kazkodel nejausdavau baimes,zinodavau,jog ta figura tarsi man artima...keleta sekundziu paspoksodavau i ta sona ir ramiai toliau miegodavau...taip truko kokius metus...veliau naktimis tos figuros nebematydavau...

202

Viktorija, 14 parašė:

skaitydama sia tema susimasciau...Ypac kai buvo pamineta,jog kazkas atsikeles nakti mate juoda figura ant kedes...Kai buvau mazyte maciau kaip zuvo mano senelis,sirdies smugis...Po jo laidotuviu emiau ji sapnuoti,po kurio laiko vis pabusdavau naktimis ir kambario kampe matydavau auksta,juoda figura.Kazkodel nejausdavau baimes,zinodavau,jog ta figura tarsi man artima...keleta sekundziu paspoksodavau i ta sona ir ramiai toliau miegodavau...taip truko kokius metus...veliau naktimis tos figuros nebematydavau...

o labai artimi buwot su seneliu?

203

aha lb,jis maen lb mylejo,neleisdavo prie manes niekam prisilies...

204

reishkia jo energija liko ir po mirties. patys artimiausi zmones wisada wienaip ar kitaip jaucia esant kazhka nepaaishkinamo. tik dauguma atsisako tai pripazhinti, nes moxlishkiai to nepaaishkinsi...

205

o tai kodel laikui began tas seselis dingo?M?

206

nes energija ishbleso, arba jis pagaliau surado ramybe. gal tau tuo metu buwo sunkus periodas ir jis tawe saugojo sawo buwimu shalia

207

aha,tas laikotarpis man buvo tikrai sunkus,jauciausi kala,kad jis zuvo...

208

taj wa, jis gal tiesiog sawo buwimu shalia norejo nuraminti tawe

209

beje dar buvo vienas keistas ivykis pries kokius 2 metus,lipau su sese laiptais is antro i pirma auksta...staiga pasidare salta tamsu...mane apeme didziule baime...nieko nemaciau,puvo lb tamsu,bet jauciau kazka salia...staiga atsitokejau ir su sese skuoste nuskuodem pas mama...sesuo sake,kad pajuto ta pati,taciau jaute,kad ja kazkas is uz nugaros stumia...sito ivykio nepamirsiu niekada,gyvenime nejauciau tokios baimes ir salcio...

210

na del baimes ir jausmo, kad kazhkas yra shalia tai nzn, bet faktas yra tas, kad kai netoliese yra ektoplazmine butybe, yra jauciamas kuno spaudimas. ypach shirdies. atrodo tarsi kas su replemis ja suspaustu. man tai yra teke patirti ir jausmas tikrai ne ish maloniuju.... o shaltis jauciamas tada kai ektoplazma pereina kiaurai tawo kuna.

211

ot velnias,nu siaip jausmas tai buvo tikrai ziaurus,toks kurio apibudint neimanoma,nu sakau niekada to anksciau nejauciau...

212

is kur gediminai tiek daug zinai apie tai?

213

perskaiciau visas jusu istorijas...kai kas real,kai kas nelabai,bet cia visiem tiem kas nori uzsiimt spiritizmu-tai va,buvau jaunesne,kviesdavomes su draugem dvasias..as pati net nelabai tikejau,kad jos yra,nes kvietem tokiu budu-didelis popieriaus lapas,ant kurio turi but ratas is raidziu ir skaiciu o sonuose zodziai taip ir ne issideste simetriskai,vidury nupiestos akys,tarp tu akiu kazkas vienas turi laikyt ant siulo pakabinta adata,siek tiek atremti ja i lapa.tada visi zmones ratu susede susikimba rankomis (prie zvakiu) taria savo kokio artimo mirusio zmogaus varda ir kviecia ji.tai va kvietemes mano drauges seneli...as dar juokiiaus nes netikejau,bet adata apsuko toki grazu rata,ir kazkas is musu paklause ar jis jau cia-ta adata atsistojo ties zodziu taip.na ir tada pasipyle ivairus klausimai-drauges klausinejo apie ateiti...o ta adata atsistoja ties raidemis ir taip gaunasi zodziai.Po to karto lyg ir pradejau tiket,bet ir tai maniau kad ta drauge ta adata pati valde...kita karta pasiemiau as,ji is tikruju sukos ir sustojo.as nieko neklausiau o adata sudejo mano varda.Nuo to karto nieko panasaus nebandziau,tik tikiu,kad jos ateina.Man tikrai nesivaideno...Po to aisku budavo nemalonu vaiksciot tamsoj ir t.t,kazkokia baime,bet ji isgaravo,nes jau kokie 4 metai praejo.Zinau tik kad negalima piktnaudziaut.Tas kas netikit galit pabandyt :-]

214

Virginija, 16 parašė:

is kur gediminai tiek daug zinai apie tai?

duomiuosi tuo labai po to, kai pats maciau tokia butybe ir isitikinau, kad jos egzistuoja....

215

vat as netikiu kad tai egzistuoja,bet man idomu klausytis tu vadinamu pasaku...

216

oj nezaiskit su tokiais dalykais.. nezaiskit............

217

Viena karta buvau pas pusesere gargzduose.Jos namas(daugiaaukstis) yra pastatytas ant pelkes i kuria  mesdavo zmones,kuriuos nuzudydavo bajoras to laiko.ir dabar,norit tikekit norit ne,bet ten vaidenasi.Ta karta(pries 4-5 metus) mes su pusesere buvom vienos namie.Ji turejo tokia lele,ji buvo didele.Mes su ja zaidem ir pan,o paskui padejom ant kedes,esancios prie sienos ir kampe.Paskui nuejom i virtuve,uzsidarem duris ir kazka veikem.Pas ja buvo istiklintos durys(gelsvas stiklas) ir as vienu momentu atsisukdama pastebejau seseli,pagalvojau gal jos brolis is kiemo gryzo,bet ne.Paskui kazkoks keistas garsas nuaidejo,mes atsidarem virtuves duris ir nuejom paziureti kas cia yra,nuejusios i jos kambari radom ta lele gulincia vidury kambario,numesta.Visaip svarstem kaip ji galejo nukristi,gal nuslydo,bet tikrai neimanoma kad lele nukristu nuo kedes ir atsidurtu vidury kambario.Tikrai neimanoma...Ir pati sake nekarta yra maciusi figuru,kaip kad Gediminas19.Ir dar buvo vienas rimtas atvejis.Jos tevai miegojo salione.Nakti jos tetis isgirdo kazkoki keista garsa,pramerkia akis ir mato kaip nuo balkono duru link lauko duru juda vyras su ilgu juodu apsiaustu ir juoda skrybele.Sakoma jei matai toki vyra susergama sunkia liga.Ir po kiek laiko jos tetis susirgo depresija.Issigyde tik po dvieju metu....

218

bandziau karta kviest,tai daugiau nebenoriu... ejau namo tai galvojau kad numirsiu is baimes...

219

smagiausia,kai pasakai "dvasia iseik" ir girdi kaip suo pradeda lot,ir zingsnius atrodo kad eitu kazkas...

220

o kas ta ektoplazma?