41

Re: uz ka myli?

skaiciau knyga. na ir ten viena heroje susipainioja tarp jausmu keliems vyrams, niekaip negali apsispresti kuri pasirinkti.svarsto ivairiausius variantus. nieko nesugalvojus nusprendzia paklausti drauges patarimo...o drauge pasako zodzius " galvok apie tai su kuriuo budama tu galetum daugiausia juoktis" ..
tai butu atsakymas, uz ka myliu....:)

42

myliu uz tai kad ji nuostabiausia!

43

labas :::407:::426kas manes nores ka?

44

Zogu galima myleti labai daug us ka cia yra neyvardinamas dalykelis apie tai gali pasakok ir pasakot zodeliuku tkrai  netruktu ............

45

kaip turiu berniuka:* as jį myliu až : gražias akytes,už draugiskuma,meiluma,...švelnuma....už tai kad jis man reikalingas...myleti galima už tai kad jis yra...šiam pasaylį...ir už tai kad jis myli mane ...:*:*:*:*

46

uz tai kad buna savimi, esu pati paprasta kaip trys kapeikos ir vertinu kito paprastuma... nemegstu tu, kurie keliasi o nieko verti buna... zmogaus vidus buna svarbiausias, niekada nevertinu vyro pagal jo pinigines stori...

47

Sonata, 33 пишет:

skaiciau knyga. na ir ten viena heroje susipainioja tarp jausmu keliems vyrams, niekaip negali apsispresti kuri pasirinkti.svarsto ivairiausius variantus. nieko nesugalvojus nusprendzia paklausti drauges patarimo...o drauge pasako zodzius " galvok apie tai su kuriuo budama tu galetum daugiausia juoktis" ..
tai butu atsakymas, uz ka myliu....:)

Pati buvau pakliuvus tarp dvieju zmoniu.... tai tesesi pora menesiu, pati labai kankinaus ir pribrendo laikas rinktis... Pasirinkau viena ir nutariau daugiau sitaip nesielgti, tai saves apgaudinejimas.... O juokas buna saldziausias, kai juokiesi kartu su mylimu zmogumi wink

48

kai myli -tai ir klausimu nekyla ,,uz ka"!

49

joa, nes pats nesupranti ;] atrodo tas zmogus nera toks jau grazus ar tobulas, bet isimyli ir nors tu ka.

50

mylejau/myliu del jo originalumo, pasiutimo, idomumo...

51

Myliu uzh durnuma big_smile

52

bet ta toky pasiutusy,o ne protiska atsilikima big_smile

53

Uz ka..? Ogi uz nieka. Tiesiog myli...

54

uz gera pasirinkima mane ;D ;D smile

55

kuno savybe ;D

56

net neisivaizduoju kaip as ji isvis isimylejau..=) jis turi kruvas, tiesiog kruvas mane nervinanciu savybiu.. ir vis tiek as ji be proto myliu=) jis sugeba mane uzknisti, supykdyti, nuvarginti, noriu kad dingtu kuo toliau, bet tuoj pat be proto jo pasiilgstu=) gal uz tai, koks jis yra?.. gal uz tai, kad jis su manim?.. gal uz tai, kaip as pati jauciuosi su juo?.. gal uz kazka, ko niekas kitas nesugeba?..
...meilej nereikia klausti kodel, reikia tiesiog myleti...=)

57

Raylene, 16 пишет:

kuno savybe ;D

Idomu butu suzinoti, kokia..?:D

58

nes patinka ir viskas:=)

59

Manau myleti reikia ne uz ka, del ko ar kodel... myleti reikia del to, kad jis(ji) yra !

60

kad tik tureciau ka myleti !!! myleciau uz viska