Tema: Motorola v3 ar panasonic vs3
Koki rinktis? esu pasimetus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Motorola v3 ar panasonic vs3
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Koki rinktis? esu pasimetus
as asmeniskai turiu motorola V3, labai nesiskundziu, nors daug kas sako, kad tai tik geras dizainas, o apie kita nieko negaliu pasakyt
abu telefonai is esmes labai panasus Motorola vs. Panasonic. Cia jau daugiau lemia pacios skonis. Tavo vietoje rinkciausi Razr (t.y. motorola), o jei tarp analogisku - itin placiu ir stilingu - naujaji Benq-Siemens
as asmeniskai turiu motorola V3, labai nesiskundziu, nors daug kas sako, kad tai tik geras dizainas, o apie kita nieko negaliu pasakyt
sako v3 meniu kvailas...
o tai tu net nebandei? normalus tas meniu beje
nebandziau, esu kazkada ciupinejus, bet jis tada manes nedomino o dabar niekas neturi is pazystamu turi tik panasonica. tas panasonikas geras siaip tik jis biski brangesnis bet kazko motorola v3 traukia mane
iki rytojaus turiu apsisprest beje, ta motorola oranzines spalvos
siaip siulyciau nueiti i salonus ir apciupineti. o tau tas benq siemens nepatinka? Juk jis naujas, nenunesiotas modelis
as turiu pasirinkti is tu dvieju modeliu, nes tik juos naujus gaunu pigiai
a... tada V3 mano nuomone jo dizainas - estetiskesnis
aisku rinkis panasonik vs3 , motorola v3 stilingesne bet panasonikas techniskai geresnis , arba jei rinktumeis motorola v3x tas tai geras zaislas . palygink www.mobiles.lt ir nuspresi
na bet siaip tai ir v3 uztektu mielas daiktas
v3 geriau
http://www.mobiles.lt/palyginimas/panasonic/vs3/motorola/v3x
Alina, zinok norma tas meniu, viskas simple nors pas mane juoda, oranzine kiek zinau pigesne, tik nevarinu kuo skirias, niekad nesidomejau
Man oranzine graziau
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Motorola v3 ar panasonic vs3