Re: Kas geriau,myleti be atsako,ar isvis nemyleti??
isvis geriau numirt nors netaip skaudu kaip gyvent be tikslo
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kas geriau,myleti be atsako,ar isvis nemyleti??
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei raqgus istato tai nereiskia ka pasaulis sugriuvo..
Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:manau kad meiles reikaluose neapsvilt neimanoma.. bet toks jau tas gyvenimas todel manau kad i ta pacia upe wel pristi tikrai verta
Jei karta nusvilai...tai kam cia kankintis ir dar karta ir t.t...galima nusvilti,kol atsiras ta tikra meile kurei tu rupesi!
na mano tokia nuomene kad i bala krites sausas nepakilsi tai su tuo tikslu ir vel brendu.. na manau kad jei ieskai tai tikrai randi.. juk senberniu tikrai buti nesinori ;D
Cia tai tikra tiesa! Geriau kazkas is mylimu butu,nei vienas senas bernas!:-D
Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:manau kad meiles reikaluose neapsvilt neimanoma.. bet toks jau tas gyvenimas todel manau kad i ta pacia upe wel pristi tikrai verta
Jei karta nusvilai...tai kam cia kankintis ir dar karta ir t.t...galima nusvilti,kol atsiras ta tikra meile kurei tu rupesi!
na mano tokia nuomene kad i bala krites sausas nepakilsi tai su tuo tikslu ir vel brendu.. na manau kad jei ieskai tai tikrai randi.. juk senberniu tikrai buti nesinori ;D
tai ir wel geriau kitas nei as.. et tas lietuvio budas
Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:manau kad meiles reikaluose neapsvilt neimanoma.. bet toks jau tas gyvenimas todel manau kad i ta pacia upe wel pristi tikrai verta
Netaip supratai....Geriau tureti kazkoki zmogu kuriuo zavetumeisi ir butum laimingas,nei liktum senberniu!:D.....Bet tik nemyleti be atsako,kad paskiau butu dar blogiau!!!!!!!!!!!!!!
Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:manau kad meiles reikaluose neapsvilt neimanoma.. bet toks jau tas gyvenimas todel manau kad i ta pacia upe wel pristi tikrai verta
Netaip supratai....Geriau tureti kazkoki zmogu kuriuo zavetumeisi ir butum laimingas,nei liktum senberniu!:D.....Bet tik nemyleti be atsako,kad paskiau butu dar blogiau!!!!!!!!!!!!!!
na man tai lb daznai buna kad susizavejimas tik is mano puses arba atvirksciai.. :}
Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:manau kad meiles reikaluose neapsvilt neimanoma.. bet toks jau tas gyvenimas todel manau kad i ta pacia upe wel pristi tikrai verta
na man tai lb daznai buna kad susizavejimas tik is mano puses arba atvirksciai.. :}
Man visada tas pats yra!...Bet del to ir nemyliu isvis...bet taip gal ir skaudinu kazka....bet man geriau is vis nemyleti....gal veliau kitaip galvosiu!
Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:Lina, 19 parašė:Linas, 18 parašė:manau kad meiles reikaluose neapsvilt neimanoma.. bet toks jau tas gyvenimas todel manau kad i ta pacia upe wel pristi tikrai verta
Man visada tas pats yra!...Bet del to ir nemyliu isvis...bet taip gal ir skaudinu kazka....bet man geriau is vis nemyleti....gal veliau kitaip galvosiu!
zn ka miela bendravarde?? aeis diena ir mus ras tos antros puses nes kartais randi kai visai nieieskai
Kaip ir viskas turi butu su siokiais tokiais remais kitaip sakant viskam yra riba
Kaip ir viskas turi butu su siokiais tokiais remais kitaip sakant viskam yra riba
butu smagu jei savo atsakyma paaiskintum issamiau, nes ne visiems kvailiems zmonems jis suprantamai parasytas:D remai ir ribos kam?.. atsakymas man kazkaip nesisieja su klausimu
Paklausiu durna dalyka,bet kas yra meile?
Visai nedurnas , vienas zmogus pasake,kad tikra meile yra tada kai tu nori viska atiduoti, viska mylimam zmogui, o aistra, kai nori viska gauti
geriau nemylet tada...:)
Manau geriau jau ishvis nemyleti (jei reikia pasirinkti)... Nes meile be atsako skaudina... Beprotishkai... Sunku ir zhmogui kuris negali atsakyti tuo pachiu ir mylinchiajam...
aj krc cia tas pats klausimas ish temos kas geriau ziema ar vasara? kai kanikina tokie karsciai kaip siom dienom visi ziemos nori, ziema kai salta nori karstos vasaros..
taip ir su meile kas jau seniai nieko nejaute, jau pasiilgsta to ir sako, jog geriau mylet be atsako, kas yra neseniai nusviles, tas sako kad geriau mylet be atsako..
dar vienas juokingas pasetbejimas kazkas sake kad isimylejus realiau i gyvenima zvelgiama.. man tai kaip tik priesingai atrodo, nes tuomet prota pameti (knygose skaiciau kad pameti
)
o siaip kas ten vare ant jaunesniu zmoniu kad jie per jauni isimylet, tai irgi nera teisus ant manes kazkada vare del to (gal kai 12a man buvo) tai kaip iteige ta minti, jog ash per jaunas, tai dar dabar galvoju, jog per jaunas esu
manau ,kad isvis nemyleti nors nezinau ;/
na jeigu jau tikrai zinai,kad tas zmogus tau negales atsakyti tuo paciu,ka jauti jam.. tada kam ta meile
tjgi galima isimyleti bet ka. kokia zvaigzde ar taip jau lb uz save vyresny vaikina ar mergina... juk atsako tj tikraj nesulauksi... bet man atrodo kad geriau myleti negu myletu be atsako
aciu ir jums visiems uz nuomone! as myliu vajkina taciua jis neatsake mna tuo paciu! yra lb skaudu.. kj negaliu ji tureti, buciuoti... tiesiog man db yra lb skaudu
nieko praeis ce ne meile tik susizavejimas vaikiska uzgaida
kat myletum is tikruju turi pazint zmogu
o ne pamaciau ir isimilejau
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kas geriau,myleti be atsako,ar isvis nemyleti??