Tema: Sexas gerai ar blogai?
Manyciau kad merginos ir vaikinai pernelyg anksti uzsiema meiles zaidimais, ka jus manote?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas gerai ar blogai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Manyciau kad merginos ir vaikinai pernelyg anksti uzsiema meiles zaidimais, ka jus manote?
gal ir per anksti tas jaunimas ...
gal ir per anksti tas jaunimas ...
is praktikos patebejimas ar pats seip is susilaikanciu puses?
retorinis klausimas kas tas yra per anksti ir kas butu per velai? :V
geriau,zinoma,kai viskas vyksta laiku.bet negi kas gali nustatyti,kada tas-nei per anksti,nei per velai?
cia nera ko diskutuoti... vistiek nieko nepakeisi kad ir sakysi kad dar per anksti...
Kas kada nori, tas tada uzsiimineja:)
Per velai nemanau kad buna Bet kai panos(arba vaikinai) nuo 13 - 14 aktyvu lytini gyvenima pradeda, tai jau cia nemanau kad itin gerai..
Kiekvieno asmeninis reikalas...
Manau, kad nereik per ilgai laukt :? nu taigi cia vienas is gyvenimo malonumu :-]
Per velai nemanau kad buna Bet kai panos(arba vaikinai) nuo 13 - 14 aktyvu lytini gyvenima pradeda, tai jau cia nemanau kad itin gerai..
as pritariu karolei ansti tai 13 14 metu ,
O aš manau, kad reikia sutikti tą vienintelį O tai po to gailėsies... Čia merginoms... O vaikinams tai nežinau... Vaikinai neturi nekaltybės :S
bet ir tai nemanau kad cia riba... juk ir jaunesni pasimyli ir nieko... aisq kai norima tik pasirodyti ... tai jau blogai...
O aš manau, kad reikia sutikti tą vienintelį O tai po to gailėsies... Čia merginoms... O vaikinams tai nežinau... Vaikinai neturi nekaltybės :S
Kol sutiksi ta vieninteli gali viskas uzrudyt ir apkerpet;D arba taip jo ir nesutiksi ...;)
Aiste, 16 parašė:O aš manau, kad reikia sutikti tą vienintelį O tai po to gailėsies... Čia merginoms... O vaikinams tai nežinau... Vaikinai neturi nekaltybės :S
Kol sutiksi ta vieninteli gali viskas uzrudyt ir apkerpet;D arba taip jo ir nesutiksi ...;)
va cia tai mintis ~
Nebus, matau, su jumis kalbos Kai nė esmės nesuprantat... Na, tikriausiai ne jums žinoti dvasinius mokymus...
Jo, jauciuosi neapsisvietus as dvasiskai..ypac kai gudi naktis uz lango ne dvasingumas man galvoj
Tai Aistut nebijai, kad taip nutiks? :?
na bet skubet juk ner kur... noresi ir bus su kuo as tik 17 pabaigoj uzsinorejau
Nieko aš nebijau... Nes žinau, kad sutiksiu tą vienintelį Jei ne šiame gyvenime, tai kitame. Bet sutiksiu. Ne dėl malonumų gyvenu, o dėl to kad mokausi. Ir turiu išmokti šio gyvenimo pamoką, kurią pati sau pasiskyriau prieš ateidama į šį pasaulį.
Nieko aš nebijau... Nes žinau, kad sutiksiu tą vienintelį Jei ne šiame gyvenime, tai kitame. Bet sutiksiu. Ne dėl malonumų gyvenu, o dėl to kad mokausi. Ir turiu išmokti šio gyvenimo pamoką, kurią pati sau pasiskyriau prieš ateidama į šį pasaulį.
vajej cia jau per ziauriai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas gerai ar blogai?