Tema: ar blogai zemas vaikinas? :)
na ar merginos draugautu su mazesniu berniuku, ar jos visai kreipia demesi i juos? (as ne apie metus o ugi )
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na ar merginos draugautu su mazesniu berniuku, ar jos visai kreipia demesi i juos? (as ne apie metus o ugi )
cia viskas priklauso nuo pacios merginos..
Ne ugyje esme
kaip tai ne ugije esme... juokauju
zinok tu esi pasmerktas... juokauju nezinau kas man siandien
as vel gi pasikartosiu lovoje visi lygus ;D o jei rimtai tai jei patiksi tai ir zemes ir aukstas ugis nesvarbu..
esu draugavus su zemesniu.... ir So what??? svarbu ne ugis o smugis
sunkiau mergina bus susirast.. labai noreciau isgirst nors viena komentara kad joms patinka zemesni vaikinai...
gerai, kad už mane daug mažesnių nelabai yra;)
Mantas, nepergyvenk, yra ir žemų panelių
ugis ne problema. esme pats bendravimas. net keli mano vaikinai buvo uz mane zemesni... ka jau cia padarysi, gi neuzdesi vaikinui aukstakulniu :=) tik va klausimas ar pats vaikinas jaukiai jauciasi prie aukstenes merginos?
vaikinas turi buti aukstas
nu jo...as tai tikrai najaukei jausciaus...:)
mh...merga ilga o bahuras zemas...nzn man tai nepatiktu.....
man kazkaip labiau prie sirdies buti zemesnei uz mano vaikina
tai jau tikray
na zinoma geriau,kad vaikinas butu aukstesnis...bet juk visko siais laikais pasitaiko:D
as pati labai nejaukiai jauciuosi prie zemesnio uz save, vaikstau nuleidus galva.. todel mane labiau zavi auksti. O mano senelis sako, kad tikras vyras turi buti ne mazesnis, nei 180 cm
gerai, kad už mane daug mažesnių nelabai yra;)
bet kartai ir mazesniu bachuru uz 165 pasitaiko ;D (na... bet tai manes neliecia)
as pati labai nejaukiai jauciuosi prie zemesnio uz save, vaikstau nuleidus galva.. todel mane labiau zavi auksti. O mano senelis sako, kad tikras vyras turi buti ne mazesnis, nei 180 cm
100% sutinku su tavo seneliu Ir dar cia buvo uzuomina, kaip bachuras jauciasi budamas zemesnis.. na, bent jau mano atveju, tai kazkaip nepatogiai as jauciuosi, jei pana 175 dar kenteti galima, bet jei ji su kablais vadinamais, kuriu kulnas 10 cm... nu tai aciu ne... ir jei dar salia stovi... kazkaip kompleksas kazkoks jauciamas... (mano nuomone, su kitais nesiginciju, kiekvienas yra kitoks) Bet paziurejus i pasauli, prancuzija, juk prancuziskos poros, kaip yra issireikiama, madingos, kai vaikinas zemesni uz mergina... bet... bukim lietuviai nuo senu senoves jau yra taip, kad merginos zemesnes buna ir tai kazkaip i krauja iauge
Su žemesniu nedraugaučiau turbūt. Mjo, vėl viskas susiveda į kažkokią išvaizdą.Bet tai tikriausiai vienas iš nedaugelio kriterijų.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)