61

Re: Kaip man susirasti vaikina?

na tai man dar kas nors patars kanors??

62

gal tu per mazai moteriska, kad vaikinai i tave ziuri tik kaip i drauge ir netrauki ju kaip mergina?.. arba gal per daug aktyviai ieskai ir i kiekviena vaikina ziuri kaip i taikini? gal is karto per daug tikiesi is vaikino? priezasciu gali buti daug, reikia tik netingeti pasigilinti i save, rasti atsakymus ir ispresti problemas, kurios kliudo tau rasti antra pusele. galu gale gi turi draugiu, pasitark su jom, pagalvok kuo jos patraukia vaikinus ir kuo galetum patraukti tu

63

Da cia su to ugiu neproblemos smile kas tas 30 centimetru smile aukstakulnius uzsidedi ir tie 30 centimetru greit istirpsta big_smile

64

Ovydas, 19 wrote:

Da cia su to ugiu neproblemos smile kas tas 30 centimetru smile aukstakulnius uzsidedi ir tie 30 centimetru greit istirpsta big_smile

;D;D;D as manaiu tu nepastebesi tu zodziu smile

65

:DDD as viska pastebiu, ko nereikia :DDDD

66

manau jau sukurus ta tema atkreipei vaikinu demesi smile ir sulauksi privaziu zinuciu smile grazi esi, anaksciau ar veliau atsiras taves nebijantis vaikinas big_smile

67

Edvardas, 19 wrote:

manau jau sukurus ta tema atkreipei vaikinu demesi smile ir sulauksi privaziu zinuciu smile grazi esi, anaksciau ar veliau atsiras taves nebijantis vaikinas big_smile

am galima zodzio nebijantis reiksme platesne?? kodel jis mane turetu bujoti??

68

Margarita, padarom paprasciau, padraugauk su manim (as primygtinai siulausi) ir suprasi, kad tau to visai nereikia big_smile

69

tai nejau toks ziaurus esi???

70

Margarita, esu pats normaliausias is normaliausiu... smile toks, kokiu panos nemegsta big_smile juk jum patinka visokie gotai, nenormalus moteris musantys iskrypeliai, krutakai vazinejantys golfais etc. smile padraugaukim, viska pati pamatysi smile

71

viskas vienoj vietoj? ;] a vaika jai uztaisysi atsisveikinimui? wink

72

ir visada nesvarbu kaip tema prasidetu baigiasi toje pacioje vietoje...

73

bet kokiu atveju turetum dziaugtis diiidziule reklama kuria padare si tema ;]

74

Margarita, 18 wrote:
Edvardas, 19 wrote:

am galima zodzio nebijantis reiksme platesne?? kodel jis mane turetu bujoti??

ne taip gal issireiskiau, "nebijantis" big_smile norintis draugaut smile nenorintis but vien draugu smile

75

mm nu aisku wink aciu tongue

76

kad tik padetu smile

77

mhm wink

78

o mirce bandei ieskot? smile kartais gali rast ten kur net neistiki rast smile

79

mirco as neturiu manes jis kazko netraukia...

80

ut.. bet gali pabandyt big_smile jei netraukia aisku neik ten per prievarta smile