Topic: Vabaliukai
Kokie vabaliukai jums labiausiai patinka?Arba vienas vabaliukas. o gal is vis nei vienas?;>
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vabaliukai
Kokie vabaliukai jums labiausiai patinka?Arba vienas vabaliukas. o gal is vis nei vienas?;>
Maciau pernai vasara prie pat namu ir nufotkinau su tel fotiku (prastos kokybes) toki gal 4-5 cm ilgio ryskiai melyna su ilgais usais..Nzn kox jis..Vis pagalvoju reikejo ji pasiimti, gal jis kox retas, brangus.:D
;DDD jo brangus tie vabalelaj;D
Man tai tarakonai slyksciai grazus, kaip jum? ;D
man patiktu, jei vabaliukai butu savo vietoj ir nesikesintu i mano privatuma, tada netureciau nieko pries juos
labai grazus vabaliukai yra "sudvabaliai" zinau pavadinimas ju nelabai o grozus jie net labai juodi su zaliais, melynais ir violetiniais atspalviais, yra dar tokie raganosiai kuriu patineliai turi ragiukus.. arba tie jonvakaliai buvau radusi 20cm dydzio..dar yra toks labai drazus ir didelis vabaliukas gyvenantis vandenyje tik vat pavadinimo nezinau lyg ir "Dusia" bet nezinau ar tiksliai.. nu manau kolkas uzteks
Nemegstu as tu vabaliuku... Siaip jonvabaliai vieni is grazesniu:)
Raganosiai ir man patinka, stiprus vabaliukai... dar megstu didelius karkvabalius, jie irgi puikiai atrodantys ir geras kojas turintys vabaliukai... Jega!
Beto, niekada neteko matyti jonvabalio...
kazkaip as irgi nesu jonvabalio mates, nors daug kas pasakoja. o mirusi raganosi turim namie, kazkas suzalojes buvo ji ir pasimire. tuoj fotke idesiu ;]
Nemegstu as tu vabaliuku... Siaip jonvabaliai vieni is grazesniu:)
o tamsta jonvabali kada nors rankose laikei? jei taip, tai pasidalink patirtimi, kame ten jo tas grozis? paprastu paprasciausias neisvaizdus vabalas. diena pamacius turbut ir sutryp ar nuspriegt kuo toliau sugalvotum...
as tai masinos noreciau vabaliuko
gal kokia boružėlė visai miela būtų... :V
ir dar yra toks vabalėlis karkvabalis lyg ir... Labia mielai įsikimba į ranką.:)
Raganosiai ir man patinka, stiprus vabaliukai...
dar megstu didelius karkvabalius, jie irgi puikiai atrodantys ir geras kojas turintys vabaliukai... Jega!
![]()
Beto, niekada neteko matyti jonvabalio...
jonvabalis galima sakyti tas pats kaip ir karkvabalis tik pas ji dar uzpakaliukas per jonines sviecia
kazkaip as irgi nesu jonvabalio mates, nors daug kas pasakoja. o mirusi raganosi turim namie, kazkas suzalojes buvo ji ir pasimire. tuoj fotke idesiu ;]
jo as tpkiu turejau gal 5 tetis parneses buvo taip fainiai tik vat jie atsiranda is tokiu dideliu baltu viksru FE
man tai kamane graziausia... tokia rubuile ir nieko blogo negali padaryti:)
man lb mazi voriukai patinka.. tokie mazyciai mazyciai, vos milimetro ar dvieju dydzio:D
man kaip vabalai grzus elniaragiai ypac kautynės del pateliu ir teritorijos
esi maciusi tai gyvai???
Julija, 19 wrote:Nemegstu as tu vabaliuku... Siaip jonvabaliai vieni is grazesniu:)
o tamsta jonvabali kada nors rankose laikei? jei taip, tai pasidalink patirtimi, kame ten jo tas grozis? paprastu paprasciausias neisvaizdus vabalas. diena pamacius turbut ir sutryp ar nuspriegt kuo toliau sugalvotum...
Na nezinau, tiesiog man patinka, kad sviecia ju galiukai:D
Beje, nebutina i mane kreiptis "tamsta" . Man kazkaip nelabai patinka..:D)
aga, jonvabalais, labiau panasus i negrazia kirmele
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vabaliukai