61

Re: ka nesiojates savo rankineje? gal puse savo gyvenimo? ka?

nun pas mane kai rankine nemazai tai belenko taip pat galima rast, blizgesys,kvepalai,poieriuku belenkiek,sukos,nagu lakas, dilde, gumele plaukams,uzrasu knygute,pinigine guma ir t.t. big_smile

62

Na joa... Pas mane tas pac:D Maniau, kad as viena taip elgiuos - i rankinuka susikraunu puse savo gyvenimo:) Ka tik ja praveriau.Radau: lupu balzama,kvepalu buteliuka, besimetanciu pinigu,pciai pinigu saugykla- piningine, tusinuku-dgs.(ir kam ju itek daug??), kramotama guma, dantu sepetelis net gi(vat kur jis buvo dinges:)ir is kokiu cia laiku?), kremas,raktai,telefonai, tel.pakrovejas, fotoaparatas.. juk nezinia ko kada gali prireikiti?GAL KEICIAM TEMOS PAVADINIMA?I "IDOMIAUSIAS DAIKTAS TAVO RANKINEJE"?? big_smile

63

niuz as rankines isvis neturiu:D viska kraunu i kisenes ir seip apskritai nemegstu tampytis daug daiktu, visada stengiuosi ju turet kuo maziau:p
o is namu beveik niekada neiseinu be lupu balzamo, telefono, pinigu, raktu ir pazymejimo+nuolatinio. ziema prie to prisideda ir nosiniu pakelis. o daugiau daiktu is namu issinesu nebent jei vaziuoju pvz i vilniu su nakvyne, tada pasiimu kuprinele, i kuria be minetu daiktu dar patenka dantu sepetukas, megztukas ir, jei telpa - plauku sepetys ir mp3 grotuvas/knyga ar dar kazkas, kad kelione neprailgtu
P.S. kazkada autobuse maciau kaip panele laikydama ant keliu sasiuvini ieskojo kuprinelej piestuko. issitrauke ji ta piestuka ir jau norejo rasyti, bet pamate, kad piestukas tikrai ne rasymui skirtas, nes buvo BALTAS, tai taip juokas sueme:D isvada: per daug daiktu nesiotis geriau nereik, paskui sunku tarp ju susigaudyti:D:D

64

taip taip,gyvenimas mazytis-tikrai nera ko cia labai varzytis.

65

na mano rankinej pilna visko blisgesiai cigaretes zieptuveliai keli uzrasavke tusikai markelriai raktu pundas pinigine visokie niekai kvepalai auskaru kelios poros ir dar pilna siuksiu slamsto

66

mm....oi..as savojoi tai ppat nieko nerandu..
pinigine, telefonas,mp3,rakttai nuo namu, dilde, vazelinas, veidrodelis, tusas, sukutes, kvepaliukai, serveteles, kokie du pokeliai "mistralio", 7ziebtuveliai,kramtomoji guma,uzrasu knygute,tusinukas,peilis,duju balionelis,,..ir taip toliau:D

67

nors mano rankine lb maza bet sugrudu i ja viska ko reikia: pinigine, skaitmeninis, mobilusis telefonas,raktai, dokumentai, auto magnetolos priekinis skydelis,dilde,kvepaliukai veidrodelis, vazelinas ir blizgesys lupoms:) daugiau man nieko nereikia;]

68

mano rankinuke(jei tep galima pasakyt) visada yra knyga.. o tai puse mano gyvenimo! big_smile nes as tiesiog myliu skaityt.. juk tarkim jei kur isvarau su rankinuku tai y miesta, reikia vaziuot autu taigi jame visada skaitau.. tai man kaip priklausomybe-aute skaityt;D

69

tokio daikto kaip rankine neturiu, nesioju kuprine, aisku ne kelionine... truputi stebina merginos, niekad netikejau, kad tokio bieso jus ten nesiojates. visad turiu raktus,telefona, pinigine ir.. ir kramtomos. viskas. net nejaukiai pasijutau smile apie kazkoky dazu tampymasi, tai net nesneku...

70

raktai,pinigai,mp3,du telefonai,veidrodelis,blizgesys,kvepalai.ir viskas: )

71

Pas mane visada kuprinukej buna kramtomoji guma, raktai, pinigine ir pakelis vienkartiniu nosinaichiu. O mobilu dazhniausiai prie saves, kishenej.. smile

72

as imu visai nedaug..
serveteles,lupdazis,tusas,raktai,mobilus,veidrodelis,dilde,kratomoji guma,uzrasu knygute,tusinukas,pinigine...ir viskas...gal kazka ir praleidau...:)

73

o as rankinuko neturiu :DD tad tenka apsieit su paprastais daiktais: Mobilus, raktai nuo namo, pinigine :DDD

74

tau blogiau big_smile

75

Simona, 17 пишет:

as imu visai nedaug..
serveteles,lupdazis,tusas,raktai,mobilus,veidrodelis,dilde,kratomoji guma,uzrasu knygute,tusinukas,pinigine...ir viskas...gal kazka ir praleidau...:)

nedaug big_smile

76

Simona, 17 пишет:

tau blogiau big_smile

Nieko... big_smile pasigauni kokia vat mergina su dideliu rankinuku ir sukrauni viska ;DDD big_smile~

77

aleksandras,21 > niu jo...:D
auris,19 > tu proto bokstas big_smile

78

Simona, 17 > Dekui :DDD Tik svarbu kad ta mergina poto nesugalvotu pabegt su tavo visais daiktais big_smile nes poto teks medziot po visa miesta wink

79

Auris, 19 пишет:

o as rankinuko neturiu :DD tad tenka apsieit su paprastais daiktais: Mobilus, raktai nuo namo, pinigine :DDD

ei...  zmones... metames litus ir perkam Auriui rankenuka big_smile

80

jooo big_smile~ ;D toki rozini dar prasyciau su gelytem :DDD ;D