Re: ar blogai zemas vaikinas? :)
Kas nustate ,kad vaikinas turi buti aukstas? man patinka aukstos panos, bet nesiskaito, kad as tik aukstom bendrauju.....tiesiog labiau aukstos patinka.....jaucesi ,kad po ranka turi DAMA
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kas nustate ,kad vaikinas turi buti aukstas? man patinka aukstos panos, bet nesiskaito, kad as tik aukstom bendrauju.....tiesiog labiau aukstos patinka.....jaucesi ,kad po ranka turi DAMA
Saulius, 24 parašė:niu niu ir kuo as blogas nors nesu didelio ugio
Na, bet juk tau niekas cia ir nesake, kad esi kazkuo blogas:D
bets susidarai ispudi kat geriausi auksti vaikinai
Marius, 15 parašė:oj kiek ce nuomoniu...:D nu bet gerai...blemba reik augt bet ne kaip sekas
Nieko, dar uzaugsi. Bachuriukai daznai pradeda velokai augti:D Ai, jei rukai, tai geriau nerukyk, tai irgi stabdo augima. Cia rimtai:)
nu as tai tikrai nerukau ir negeriu. zinau kad kenkia...todel ir susilaikai. bet man tokie ir nepatinka
na visu pirma i zemus uz mane vajkinus neziuriu... draugajs galime buti.. taciau nepatiktu kj rejkia pabuciuoti as tuiru pritupti ar lenktis :DD na o jeigu nori uzsideti batukus ant auksto kulniuko.. per daug auksta atrodyciau.. ir tj biski ish kitu puses juokinga.... ejciau kjp kokia zirafa :DDD
Ei, gi ne ugyje esme! Kaip Gintare sako, "taciau nepatiktu kj rejkia pabuciuoti as tuiru pritupti ar lenktis.."... Boze moj, tai ant bordiuro pastatyk vaikinuka ir nereiks lenktis! Ot problema..
pritariu Karolinai. Gintare truputi...:)
atsineshk taburete galu gale jei per aukshta esi
nu as tai ne labai noreciau
nu jo ir taburete nesiosies visada? o kaip vaikinai istveria kai mergina per zema ?
kodel bernai gali susitaikyt su maza mergina o jau jos tai su mazu baxuru negali??:D
aha butent man irgi toks klausimas iskylo
na man labiau patiktu aukstesnis uz mane vaikinas
nju jei bachuriukas kokiajs pora cm zhemesnis tj nieko tokio ash batu sju kablajs kadangi neneshioju tj geriausia kad butu mazhdaug mano ugio... nju sakau pora cm ten ar ten tj neproblema ;]
nju jei bachuriukas kokiajs pora cm zhemesnis tj nieko tokio ash batu sju kablajs kadangi neneshioju tj geriausia kad butu mazhdaug mano ugio... nju sakau pora cm ten ar ten tj neproblema ;]
nu va...pora comu tai gerai del tiek tai nei mergina nei berns neturetu jaudintis..taigi nlb matos...;)
nu as tai irgi zemas ir man tai nelabai jauku..
nu as tai irgi zemas ir man tai nelabai jauku..
klausyk gal tu nesi mates zemo waikino? mazdaug 165cm tu taj normalus patikek
nu gal, bet..
nu gal, bet..
ko cia "parinies jej reik merginu sakyk
giedrius reik nerukyt ir pakabet ant skersinio :D cia simtu procento yrodyta:D visa vasara pakabesi tai ir issitempsi porai cm. arba baseina reikejo lankyt mazam:D tie tai isvis nesveiki isauga:D
niu niu as ne su aukatas ir nezadu kabeti ant skersinio man ir taip gana ugio o kam maza tegu kabinasi
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)