Tema: O kokios merginos iesko vaikinai?
Vat daba ir man parupo suzinoti, visgi kokios merginos iesko vaikinai?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vat daba ir man parupo suzinoti, visgi kokios merginos iesko vaikinai?
na, wisu pirma tai ji turetu lengwai bendraujanti buti, kad nereiketu peshti po zhodi... su humoro jausmu
nekenciu paniureliu... moketu palaikyti sunkiomis situacijomis. kad butu paprasta, nepadauginusi makiazho ir ziedu... nesistengtu atrodyti ishskirtine, atkreipti wisu demesy y sawe. moketu sujaudinti
tai wat. tik kad gaila tokiu nera
na taip, bet manu kad tokia mergina nera sunku surasti
nu man dar neteko tokios surasti:)
o ko butent truksta toms panelems dazniausiai jei nepaslaptis?
dazhniausiai truxta sugebejimo palaikyti sunkiu momentu...
amm.. na o nera tokio varianto, kad tie sunkus momentai buna labai daznai.. ir palaikyti.. arba nera isikalbejimo irji nelabai zino kada tau sunkus momentas...
na cia tiesiog kaip pawyzdys yra...;) nebuna man dazhnai sunkiu momentu, bet zinai, kai akiwaizdziai nebuna nuotaikos, reikalai spaudzia, moxlai spaudzia, dar kas nors supykdo, o ji ateina y namus, bando ishsiwest y miesta, o atsisakius triukshma pakelia... taj zn.. galima ir ishdurnet
galima viska pasakyt keliais zodziais:
TOKIOS KOKIA YRA JO VERTA
jei pats burliokas bus, tai susiras atitinkama
jei bus grazus, protingas ir visi kiti teigiami bruožai tada tokios ir ieskos paneles.
Cia tik pasakose princas veda tarnaite
niuz ne wisada ne wisada... wisokiu situaciju gi buna! ir tikrai ne wien pasakose turtingi ir itakingi zhmones isimyli nepasiturincia mergina
Grazios , protingos , supratingos ir t.t wisiems gi skirtingos patinka..
na nedaug pazistu, ka trauktu negrazios, kvaisos ir nevyke mergos
na nedaug pazistu, ka trauktu negrazios, kvaisos ir nevyke mergos
nepazisti nes tokiu ir nera..
tai ta ir noriu pasakyt Evaldui
nu grozis tai cia sawaime ajsq , kad wisiems svarbu..
bet yra tokiu kurios yra grazios bet durnos kaip nezinau kas.. o wiswien kitiems patinka..
tai tokiems ir patinka. man ir seniau atrodydavo svarbiausia grozis, bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad ne tai svarbiausia
bet sakykit ka norit: vistiek dazniausiai pirma vaizda apuie zmogu susidarote is jo isvaizdos... As ir ppati neneigsiu, kad pirmiausia akis uzkliuva uz zmogaus isvaizdos, bet vat paskui dazniausiai buna isvaizdos kokybe atvirksciai proporcinga protui.. nors.. negaliu neigti, buna ir tikrai protingu graziu zmoniu.. na bet velgi tas grozis labai jau salygine savoka...
na, wisu pirma tai ji turetu lengwai bendraujanti buti, kad nereiketu peshti po zhodi...
su humoro jausmu
nekenciu paniureliu... moketu palaikyti sunkiomis situacijomis. kad butu paprasta, nepadauginusi makiazho ir ziedu... nesistengtu atrodyti ishskirtine, atkreipti wisu demesy y sawe. moketu sujaudinti
![]()
tai wat. tik kad gaila tokiu nera
oj dar kaip yra
simpatiska ,linksma,mandagi,zinoti ko nori is givenimo tureti tiksla kurio siektu,sportuoti,kad nebijotu namu ruosos (nes ir tokiu zinau kad indu namie savo nesugeba issiplauti,)megtu linksmintis ,lengvai bendrautu,=))) (kai sugalvosiu daugiau parasisiu) )))
Na mano galva tai isvaizda labai subjektyvu.. Vieniems atrodo grazios kiti i tokias net ziuret negali... Pripazinkim vaikinukai kad jei visiems butu grazu tas pats tai visi nepasidalintume ta 1 mergina Na o man tai atrodo kad panele turetu buti tokia kuri neleistu savo vaikinukui tapti eiliniu slunkiu... Jei ji nebus mis nuobodybe ir tylene tai manau kad jos charakterio gerieji bruozai suzaves vaikinuka ir per pirmaji susitikima. Vis del to ne visi vyrai pasauly yra vede manekenes, bet buvo suzaveti kazkokiu tai budu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?