1

Тема: O kokios merginos iesko vaikinai?

Vat daba ir man parupo suzinoti, visgi kokios merginos iesko vaikinai?

2

Re: O kokios merginos iesko vaikinai?

na, wisu pirma tai ji turetu lengwai bendraujanti buti, kad nereiketu peshti po zhodi... smile su humoro jausmu smile nekenciu paniureliu... moketu palaikyti sunkiomis situacijomis. kad butu paprasta, nepadauginusi makiazho ir ziedu...  nesistengtu atrodyti ishskirtine, atkreipti wisu demesy y sawe. moketu sujaudinti smile
tai wat. tik kad gaila tokiu nera big_smile

3

na taip, bet manu kad tokia mergina nera sunku surasti
:::106

4

nu man dar neteko tokios surasti:)

5

o ko butent truksta toms panelems dazniausiai jei nepaslaptis?

6

dazhniausiai truxta sugebejimo palaikyti sunkiu momentu...

7

amm.. na o nera tokio varianto, kad tie sunkus momentai buna labai daznai.. ir palaikyti.. arba nera isikalbejimo irji nelabai zino kada tau sunkus momentas...

8

na cia tiesiog kaip pawyzdys yra...;) nebuna man dazhnai sunkiu momentu, bet zinai, kai akiwaizdziai nebuna nuotaikos, reikalai spaudzia, moxlai spaudzia, dar kas nors supykdo, o ji ateina y namus, bando ishsiwest y miesta, o atsisakius triukshma pakelia... taj zn.. galima ir ishdurnet

9

galima viska pasakyt keliais zodziais:
TOKIOS KOKIA YRA JO VERTA
jei pats burliokas bus, tai susiras atitinkama
jei bus grazus, protingas ir visi kiti teigiami bruožai tada tokios ir ieskos paneles.
Cia tik pasakose princas veda tarnaite

10

niuz ne wisada ne wisada... wisokiu situaciju gi buna! ir tikrai ne wien pasakose turtingi ir itakingi zhmones isimyli nepasiturincia mergina

11

Grazios , protingos , supratingos  ir t.t  wisiems gi skirtingos patinka.. smile

12

na nedaug pazistu, ka trauktu negrazios, kvaisos ir nevyke mergos

13

Linas, 21 пишет:

na nedaug pazistu, ka trauktu negrazios, kvaisos ir nevyke mergos

big_smile nepazisti nes tokiu ir nera..

14

tai ta ir noriu pasakyt Evaldui

15

nu grozis tai cia sawaime ajsq , kad wisiems svarbu.. smile
bet yra tokiu kurios yra grazios bet durnos kaip nezinau kas.. o wiswien kitiems patinka..

16

tai tokiems ir patinka. man ir seniau atrodydavo svarbiausia grozis, bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad ne tai svarbiausia

17

bet sakykit ka norit: vistiek dazniausiai pirma vaizda apuie zmogu susidarote is jo isvaizdos... As ir ppati neneigsiu, kad pirmiausia akis uzkliuva uz zmogaus isvaizdos, bet vat paskui dazniausiai buna isvaizdos kokybe atvirksciai proporcinga protui.. nors.. negaliu neigti, buna ir tikrai protingu graziu zmoniu.. na bet velgi tas grozis labai jau salygine savoka...
:::106

18

Gediminas, 19 пишет:

na, wisu pirma tai ji turetu lengwai bendraujanti buti, kad nereiketu peshti po zhodi... smile su humoro jausmu smile nekenciu paniureliu... moketu palaikyti sunkiomis situacijomis. kad butu paprasta, nepadauginusi makiazho ir ziedu...  nesistengtu atrodyti ishskirtine, atkreipti wisu demesy y sawe. moketu sujaudinti smile
tai wat. tik kad gaila tokiu nera big_smile

oj dar kaip yra tongue

19

simpatiska ,linksma,mandagi,zinoti ko nori is givenimo tureti tiksla kurio siektu,sportuoti,kad nebijotu namu ruosos (nes ir tokiu zinau kad indu namie savo nesugeba issiplauti,)megtu linksmintis ,lengvai bendrautu,=))) (kai sugalvosiu daugiau parasisiu) smile)))

20

Na mano galva tai isvaizda labai subjektyvu.. Vieniems atrodo grazios kiti i tokias net ziuret negali... Pripazinkim vaikinukai kad jei visiems butu grazu tas pats tai visi nepasidalintume ta 1 mergina smile Na o man tai atrodo kad panele turetu buti tokia kuri neleistu savo vaikinukui tapti eiliniu slunkiu... Jei ji nebus mis nuobodybe ir tylene tai manau kad jos charakterio gerieji bruozai suzaves vaikinuka ir per pirmaji susitikima. Vis del to ne visi vyrai pasauly yra vede manekenes, bet buvo suzaveti kazkokiu tai budu smile