Re: ar blogai zemas vaikinas? :)
na kalbekit jus ka norit bet man ****, del ugio nedepresuoju
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na kalbekit jus ka norit bet man ****, del ugio nedepresuoju
niu jau gali pradeti ir jau depresuoti
giedrius reik nerukyt ir pakabet ant skersinio :D cia simtu procento yrodyta:D visa vasara pakabesi tai ir issitempsi porai cm. arba baseina reikejo lankyt mazam:D tie tai isvis nesveiki isauga:D
ko jau ko, bet niekad nerukiau ir nerukysiu
eee tj gal man pradet rukyt rejkia nes jau daugiau ugio nebenoriu... :DDDDDD
niu rukimas nepades geriau lysk i kokia batska ir ten sedek
manau, kad jos amziuje dar galetu padet..
seip jei ka rukimas nestabdo augimo
tj kdl cia wisi rasho kad typo norint daugiau augt rejkia nerukyt? :DDDDD
kat rukimas tai chuine ir taip aisku jis aukt nemaiso , bet kokia is jo nauda ?
nu jau tik nesakyk kad 12 metu pradejes rukyt berniukas isaugs bent jau virs 1,80...
jo tik apetita ;D ir jej daug rukysi taj tau nebstowes ;D mana dar wos wos gyws:D
hm..kjp kazkas saket jauciasi ne jaukiai ir pan...jei yra meile ar kokie jausmai nemanau kad tai problema....;)
is tikruju tai jo, pasidedi aukstakulnius ir jei dar keli cm skirtumas, nu tiek to, ka padarysi...
del potencijos tai is tikruju:p jei ka tai belekiek mokslininku istyre kad stabo spermos ten ar gavyba ar judemija tai del to ir tampa nevaisingi:P man tai negresia:D
beja pastebejau ne tiesa kad jei rukai ne augi na bent jau kaikurem tai ne kenke
aj ne ugyje esme...
mano ugis 167 tai is tikro buna sunkumu ieskant merginos
zemas vaikinas tikrai nieko blogo....kaip draugas dar ir geriau,nekyla tokios dideles rizikos ji prarasti per meile...nes juk taip nutinka o del rimtesniu santykiu...tikrai yra daug zemu merginu,kurios galbut dar fainesnes uz aukstas...taip ,kad liudeti del ugio visai nereikia
aha wisos merginos ta sako bet iesko aukstu waikinu...
as irgi ieskau aukstu vaikinu,sakau kaip draugas gerai,o vaikinas jau kebliau
nju tjgi nieko ten bajsaus jei bishky zemesnis.... ;] be to ieskok neieskojus wistiek kartajs tjp buna kad y ta ugy net nekrejpi demesjo ;]
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)