Topic: Myli-Nemyli, Myleti-Nekesti???
vaikinas man sako kad myli, bet vaiksto su kita... ka man daryti?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Myli-Nemyli, Myleti-Nekesti???
vaikinas man sako kad myli, bet vaiksto su kita... ka man daryti?
Nusispjauk ir eik savais keliais... Net nesuprantu kame cia klausimas...?
sakyk jam kad ji irgi myli, ir pavaiksciot su kitu, bet taip kad jis zinotu ar pamatytu )) suveix iskart
~
bet as ji is tikruju myliu
o kas tau sako isduot ji su kitu:) pavaiskciok, nenumirsi del to, o del meiles kartais juk reikia ir pakovot. Jeigu taip ir sedesi rankas sudejusi ir nieko nedarysi tai ir prarasi
taciau jei begsi akis draskyt - taip pat prarasi. Geriausias ginklas - pavydas. Suzadink jo pavyda;) Kad jis taves pavydetu )) kitam bachurui, tai iskart parleks. O jei nepavydes, tai tiek jis ir temyli
jeigu jis sako kad myli tai gal tu isdrysi jo paklausti ka jis ruosesi daryti?
Pff jei is tikruju jis tave myli... pabandyk juo manipuliuoti paziurek jo reakcija... Jei nenusispjaus ant visko tai... tada galima galvoti kazka ir toliau Vat aurimo su pavydu siuo atveju man visai nebloga ideja atrodo, tavo metu turetu labai gerai suveikti !
arba tikek jo zodziais, arba veiksmais
Nesuk galvos del berniuku-atsiras kitas kuris ir nesakes myles....
ir nieko nesakes paliks ;D
Ai cia man tas bernioks kaip koks politikas skamba ;D Daug sako ir mazai daro ;DDDD
na manau kad jis tik sako kad myli kaikuriesms ta zodi myliu yra istarti labai lengva nors jokios meiles nera taip norima pasiekti kad tu juo susizavetumei ir sutiktum draugauti o sakyk kiek tam drasuoliui metu? metu?
Siaip manau jis meloja
myletu tai jau seniai salia taves butu
neisivaizdoju jeigu as myleciau vaikina ir jis mane, o buciau su kitu
jaunute tu dar bus tu bernu
as tai visas panas myliu
aciukas visiem uz pagalba, jis man siule draugaut bet as nesutikau ir pabegau su kitu... ;D zinau kad blogai padariau bet
na tada manau,viskas suprantama,jeigu pabegai su kitu,tada jis nori sukelti tau pavyda,vaiksciodamas su kitom,arba tiesiog nesitiki dar buti su tavim ir taip nori tave uzmirsti...
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Myli-Nemyli, Myleti-Nekesti???