Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5 … 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 41 по 60 из 203

- Osvaldas, 19
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: Seksas per pirma pasimatyma
Diana, 17 пишет:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
p.s. zinau, kad taip nebus, cia tik siaip iskeltas klausimas 
Vestuves per pirma pasimatyma?
Ne? Nu ir gerai sasha ir masha gali vistiek pakeisti bet kokia motery
:D:D:D

- Gina
- Forumo Karalius
- Неактивен
kaip dar jas pavadinsit?? kairyte desinyte, sasha ir masha..;D

- Migle, 25
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Giedre, 20 пишет:Gintaras, 23 пишет:Giedre, 20 пишет:na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu
juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
Na ir po tokiu kalbu man nekyla net minties apie seksa per pirma pasimatyma 
tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius 
na zinai jau geriau tjp
na koks gali buti seksas jai tu nieko tam zmoguj nejauti tj juk nesuteikia jokio malonumo
na atsiprasau, o per pvz antraji pasimatyma tai jau turbut meile karsciausia isiplieskia?
Nezinau, visad maniau kad as taip pat "niekada nesimylesiu per pirma pasimatyma", o karta susitikau toki vaikinuka, kuri mielai buciau pasiguldzius jau po 5 min pazinties...
na bet is mandagumo dar kavos pagerem...
Ir visai to nesigailiu, ir kokia nors k... taip pat nesijauciu... o ka apie mane pagalvojo jis- jo reikalas, man nerupi, svarbu kad buvo
super

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Migle, 25 пишет:Giedre, 20 пишет:Gintaras, 23 пишет:Giedre, 20 пишет:na man dartaip nebuvo ir nenoreciau kad taip butu
juk tada tu vaikina matai pirma karta ir kokia kalba gali buti apie seksa o beto poto vaikinai eina ir giriasi pvz :as vakar buvau pasimatime su tokia pana ir as ja padariau ji man dave per pirma pasimatimo
Na ir po tokiu kalbu man nekyla net minties apie seksa per pirma pasimatyma 
tai gal isvis nesimylek, nes vis tiek vaikinai sakys - va sita tai "lauzesi" kelis menesius 
na zinai jau geriau tjp
na koks gali buti seksas jai tu nieko tam zmoguj nejauti tj juk nesuteikia jokio malonumo
na atsiprasau, o per pvz antraji pasimatyma tai jau turbut meile karsciausia isiplieskia?
Nezinau, visad maniau kad as taip pat "niekada nesimylesiu per pirma pasimatyma", o karta susitikau toki vaikinuka, kuri mielai buciau pasiguldzius jau po 5 min pazinties...
na bet is mandagumo dar kavos pagerem...
Ir visai to nesigailiu, ir kokia nors k... taip pat nesijauciu... o ka apie mane pagalvojo jis- jo reikalas, man nerupi, svarbu kad buvo
super
va cia tai super
kartais reikia taip

- Evaldas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Diana, 17 пишет:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
na taip tu teisi tokios sakaitomos keksem,o tas noras tai tik tam kartui.. jokiu draugysciu su tokia negali but... na bet zinoma juk visokiu reikia ... kekses taip pat reikalingos

- Migle, 25
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Evaldas, 20 пишет:Diana, 17 пишет:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
na taip tu teisi tokios sakaitomos keksem,o tas noras tai tik tam kartui.. jokiu draugysciu su tokia negali but... na bet zinoma juk visokiu reikia ... kekses taip pat reikalingos 
O tuos kurie "paima" per pirma pasimatyma kaip reiketu vadinti - keksinais?:? na su tokiu draugysciu zinoma but negali, tik tam kartui noras buna... na bet ir tokiu reikia, kitaip gi su kuo mes, kekses, tada per pirmus pasimatymus miegotume...:p

- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Неактивен
Sioje temoje akivaizdziai reiskiasi tie, kurie turi daugiausiai patirties del sekso per pirma pasimatyma
~:D)

- Evaldas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Migle, 25 пишет:Evaldas, 20 пишет:Diana, 17 пишет:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
O tuos kurie "paima" per pirma pasimatyma kaip reiketu vadinti - keksinais?:? na su tokiu draugysciu zinoma but negali, tik tam kartui noras buna... na bet ir tokiu reikia, kitaip gi su kuo mes, kekses, tada per pirmus pasimatymus miegotume...:p
na baxuram galima
o beto tai jei merga pati lipt pradeda tai kas belieka,o po to jau viskas aisku su ja
nu cia toks kaip experimentas gaunasi.. baxuras turi prmiegoti kad suzinotu kokia pana
aisku cia kalba apie pirma pasimatyma

- Migle, 25
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Evaldas, 20 пишет:Migle, 25 пишет:Evaldas, 20 пишет:Diana, 17 пишет:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
na baxuram galima
o beto tai jei merga pati lipt pradeda tai kas belieka,o po to jau viskas aisku su ja
nu cia toks kaip experimentas gaunasi.. baxuras turi prmiegoti kad suzinotu kokia pana
Taip taip, as pvz visada vos pamacius sexy vaikina, pribegu, pakisu "padnoske" o kai jis nukrenta - uzlipu ir.... testuoju/eksperimentuoju kaip sakoma
Jei vaikinas besipriesindamas sugeba mane nuo saves nuridenti, tai iskarto aisku - rimtas, padorus, reik tempt prie altoriaus:P

- Airinga, 17
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
na as tai toleruoju,juk niekada nesakyk niekada.ir jei jau mergina pasitiki vaikinu per pirma pasimatyma tegu.:)

- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
- Неактивен
vo cia mergaite siuolaikine! 

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
Evelina, 17 пишет:per pirma karta?
hm geriau ne, mergina poto gailesis
cia tai uzkliuvau. ko jinai gailesis ?!?

- Evaldas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Migle, 25 пишет:Evaldas, 20 пишет:Migle, 25 пишет:Evaldas, 20 пишет:Diana, 17 пишет:aha, tokias, kurios pasiraso per pirma pasymatyma bernai keksem vadina, taciau patys tokiu nori (nekalbu apie apsoliuciai visus). isivaizduokit kas butu jei visos mergos uzraukusios laikytu iki vestuviu. kur jus dingtumet, a? kur teisybe?
na baxuram galima
Taip taip, as pvz visada vos pamacius sexy vaikina, pribegu, pakisu "padnoske" o kai jis nukrenta - uzlipu ir.... testuoju/eksperimentuoju kaip sakoma
Jei vaikinas besipriesindamas sugeba mane nuo saves nuridenti, tai iskarto aisku - rimtas, padorus, reik tempt prie altoriaus:P
saunuole :pp

- Vydas, 23
- Forumo Naujokas
- Неактивен
paneles kas norit i gamta vaziuot per nakti

- Airinga, 17
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Aldis, 23 пишет:vo cia mergaite siuolaikine! 
ne tiesiog cia visu paneliu asmeninis reikalas ,tegu sau zaidzia ..

- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Airinga, 17 пишет:Aldis, 23 пишет:vo cia mergaite siuolaikine! 
ne tiesiog cia visu paneliu asmeninis reikalas ,tegu sau zaidzia ..
tu jau man pradedi patikt

- Airinga, 17
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен

- Justinas, 22
- Forumo Vanagas
- Неактивен
jei sio dalyko nori abi puses tai ko stabdyti..
o man dar nepasitaike tokia mergina...

- Airinga, 17
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Justinas, 22 пишет:jei sio dalyko nori abi puses tai ko stabdyti..
o tu noretum to per pirma pasimatyma?juk veliau ji tau nebus idomi juk zinosi kad visko ko nori gali is jos gauti lb lengvai

- Justinas, 22
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Airinga, 17 пишет:Justinas, 22 пишет:jei sio dalyko nori abi puses tai ko stabdyti..
o tu noretum to per pirma pasimatyma?juk veliau ji tau nebus idomi juk zinosi kad visko ko nori gali is jos gauti lb lengvai
visai nieko butu
nieko negaliu pasakyti nes dar nesu draugaves su tokia is kurios gauciau per pirma pasimatyma..
o jei pafilosofavus kas butu jei butu taip ir ne kitaip tai galiu...
siaip manau tai priklauso nuo pacio zmogaus jei ji lengvai sukalbama tai cia toks jos jau charakteris... vieniems patinka sunkiai prieinamos.. kitiems lengvai... bet dar nereiskia kad jos jau kokios "savalkos"...
Сообщений с 41 по 60 из 203
Страницы Назад 1 2 3 4 5 … 11 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.