Re: sexas neto deka
nu cia tai jau joo
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sexas neto deka
nu cia tai jau joo
netikiu, susitikus po bendravimo netu, paaiskeja kad susitikai su visiskai kitu zmogumi
nereik cia jusu atrodimu reik tikru faktu!!!
he! faktas tas kad nete zmogus daugiau atviresnis buna, nei susitikus pirmu syk, aisku galima daug ko ir prisvaigt, bet.. po to matai kad kox buvo nete tox ir real! cia kalbu apie normaliai bendraujancius zmones
he!
faktas tas kad nete zmogus daugiau atviresnis buna, nei susitikus pirmu syk, aisku galima daug ko ir prisvaigt, bet.. po to matai kad kox buvo nete tox ir real! cia kalbu apie normaliai bendraujancius zmones
oho, tik ka suzinojau kad esu"normaliai bendraujantis zmogus":-D Aciu Aldi uz sia info
Siaip bent as kokia nete tokia in real....
Na man neteko taip dar susitik nete ir pasimylet bet manau jei noreciau tai galeciau laisvai,bet tik cia mano nuomone.;D
Aldis, 23 пишет:he!
faktas tas kad nete zmogus daugiau atviresnis buna, nei susitikus pirmu syk, aisku galima daug ko ir prisvaigt, bet.. po to matai kad kox buvo nete tox ir real! cia kalbu apie normaliai bendraujancius zmones
oho, tik ka suzinojau kad esu"normaliai bendraujantis zmogus":-D Aciu Aldi uz sia info
![]()
sitas pasakymas "nete esu tokia kokia in real" yra visiskai beprasmis. nes tu tiesiog NEGALI tureti idealiai atitinkancio savo pavidalo internete ;] cia tik raides ir zodziai (ir tai kiekvienas zmogus skirtingai supranta kai kuriuos zodzius, arba gali nepagaut minties, be to rastu ne visada gali tinkamai isdestyt savo mintis ar jausmus), o gyvai veikia dar milijonas dalyku.
kurgi ne... kurgi ne... as kiek trenktas cia, tiek pat ir real, cia aisku ner galimybiu zmogu visiskai pazinti.. bet bent kazkokias isvadas daryt tikrai galima
Migle, 25 пишет:Aldis, 23 пишет:he!
![]()
sitas pasakymas "nete esu tokia kokia in real" yra visiskai beprasmis. nes tu tiesiog NEGALI tureti idealiai atitinkancio savo pavidalo internete ;] cia tik raides ir zodziai (ir tai kiekvienas zmogus skirtingai supranta kai kuriuos zodzius, arba gali nepagaut minties, be to rastu ne visada gali tinkamai isdestyt savo mintis ar jausmus), o gyvai veikia dar milijonas dalyku.
na taip, bet turiu omeny, kad kokias mintis sakau nete tokias ir real, kvailioju cia, kvailioju ten nemanau kad kas nors gali skirtingai traktuot ta pacia minti/sakini vien todel, kad ja perskaite o ne isgirdo ir atvirksciai - na nebent tai megejas skaityt tarp eiluciu - kalbant eiluciu nebelieka:)
Benai, na man taip pat neteko nete myletis, tik su netiniu pasnekovu realybeje o siaip visi cia gali, tik ne visi nori:)
esme visai ne cia koks ten ir koks ten zmogus.. esme tame ,kad kita zmogu kad ir kaip jis netu bendrautu susikuri visai kitoki ... nei yra realybej ir jei kas nors susitikus neatitinka ,tada jau manai ,kad jis kitoks realybej..
esme visai ne cia koks ten ir koks ten zmogus.. esme tame ,kad kita zmogu kad ir kaip jis netu bendrautu susikuri visai kitoki ... nei yra realybej ir jei kas nors susitikus neatitinka ,tada jau manai ,kad jis kitoks realybej..
aha, tu teisus, vien del keleto savo minciu uzsitraukiau nete "ku.... paskutines" etikete, tai turbut kai kas nusiviltu susitikes ir negaves, o po to dar sakytu " va, nete tai ji pasileidus, o real - sventuole..." ;D
Teko, bet pries tai susitikinejom kuri laika:)
Evaldas, 20 пишет:esme visai ne cia koks ten ir koks ten zmogus.. esme tame ,kad kita zmogu kad ir kaip jis netu bendrautu susikuri visai kitoki ... nei yra realybej ir jei kas nors susitikus neatitinka ,tada jau manai ,kad jis kitoks realybej..
aha, tu teisus, vien del keleto savo minciu uzsitraukiau nete "ku.... paskutines" etikete, tai turbut kai kas nusiviltu susitikes ir negaves, o po to dar sakytu " va, nete tai ji pasileidus, o real - sventuole..." ;D
davai susitinkam
Migle, 25 пишет:Evaldas, 20 пишет:esme visai ne cia koks ten ir koks ten zmogus.. esme tame ,kad kita zmogu kad ir kaip jis netu bendrautu susikuri visai kitoki ... nei yra realybej ir jei kas nors susitikus neatitinka ,tada jau manai ,kad jis kitoks realybej..
davai susitinkam
Niu davai Ir kokios pageidausi - netines k... ar real sventuoles?:)))
Evaldas, 20 пишет:Migle, 25 пишет:Evaldas, 20 пишет:esme visai ne cia koks ten ir koks ten zmogus.. esme tame ,kad kita zmogu kad ir kaip jis netu bendrautu susikuri visai kitoki ... nei yra realybej ir jei kas nors susitikus neatitinka ,tada jau manai ,kad jis kitoks realybej..
davai susitinkam
Niu davai
Ir kokios pageidausi - netines k... ar real sventuoles?:)))
na tokios tarp ju .. aukso viduriukas ,kad butu
real k... ar netikusios sventuoles? ;]
kuris tas viduriukas bus?
vaje arunai koks tu samojingas....:p
o koks skirtumas pazinties netu ir pazinties... tarkim klube? na taip... netu pirstukais daugiau tenka pries tai dirbti bet! vistiek juk esam tokie patys zmones is kaulu ir mesos
susitinkam, patinkam... ir... kaip jau ten bus, taip...
kazkaip keistai man jau siais laikais, kai tikriausiai didesne dalis zmoniu tik per neta susipazista su naujais zmonemis, atrodo toks svarstymas apie pazintis internete..
galu gale!! juk esam vyrai ir moterys... genuose uzprogramuota kad vyrai myli moteris, o moterys vyrus na tiesa ne visiems individams ;D taigi... na ir jei viskas klostosi gerai, tai anksciau ar veliau parupsta ir meducio pakopineti... manyciau naturalu
gera fraze, meducio pakopineti isidemesiu ;]
o koks skirtumas pazinties netu ir pazinties... tarkim klube? na taip... netu pirstukais daugiau tenka pries tai dirbti
bet! vistiek juk esam tokie patys zmones is kaulu ir mesos
susitinkam, patinkam... ir... kaip jau ten bus, taip...
kazkaip keistai man jau siais laikais, kai tikriausiai didesne dalis zmoniu tik per neta susipazista su naujais zmonemis, atrodo toks svarstymas apie pazintis internete..
galu gale!! juk esam vyrai ir moterys... genuose uzprogramuota kad vyrai myli moteris, o moterys vyrusna tiesa ne visiems individams ;D taigi... na ir jei viskas klostosi gerai, tai anksciau ar veliau parupsta ir meducio pakopineti... manyciau naturalu
tai vat, vaikinai, kuriems rupi ta medu kopineti, bet esat isitikine kad merginos ji turi laikyt uzrakinusios seife, ir leist lyztelt jo tik po 101 pasimatymo, klausykit Lauryno ir darykit isvadas:p
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → sexas neto deka