21

Re: sexas neto deka

nu cia tai jau joo big_smile big_smile

22

netikiu, susitikus po bendravimo netu, paaiskeja kad susitikai su visiskai kitu zmogumi

23

nereik cia jusu atrodimu reik tikru faktu!!!

24

he! big_smile faktas tas kad nete zmogus daugiau atviresnis buna, nei susitikus pirmu syk, aisku galima daug ko ir prisvaigt, bet.. po to matai kad kox buvo nete tox ir real! cia kalbu apie normaliai bendraujancius zmones

25

Aldis, 23 parašė:

he! big_smile faktas tas kad nete zmogus daugiau atviresnis buna, nei susitikus pirmu syk, aisku galima daug ko ir prisvaigt, bet.. po to matai kad kox buvo nete tox ir real! cia kalbu apie normaliai bendraujancius zmones

oho, tik ka suzinojau kad esu"normaliai bendraujantis zmogus":-D Aciu Aldi uz sia info smile
Siaip bent as kokia nete tokia in real....

26

Na man neteko taip dar susitik nete ir pasimylet bet manau jei noreciau tai galeciau laisvai,bet tik cia mano nuomone.;D

27

Migle, 25 parašė:
Aldis, 23 parašė:

oho, tik ka suzinojau kad esu"normaliai bendraujantis zmogus":-D Aciu Aldi uz sia info smile

sitas pasakymas "nete esu tokia kokia in real" yra visiskai beprasmis. nes tu tiesiog NEGALI tureti idealiai atitinkancio savo pavidalo internete ;] cia tik raides ir zodziai (ir tai kiekvienas zmogus skirtingai supranta kai kuriuos zodzius, arba gali nepagaut minties, be to rastu ne visada gali tinkamai isdestyt savo mintis ar jausmus), o gyvai veikia dar milijonas dalyku.

28

kurgi ne... kurgi ne... as kiek trenktas cia, tiek pat ir real, cia aisku ner galimybiu zmogu visiskai pazinti..  bet bent kazkokias isvadas daryt tikrai galima

29

Aleksandras, 21 parašė:
Migle, 25 parašė:
Aldis, 23 parašė:

sitas pasakymas "nete esu tokia kokia in real" yra visiskai beprasmis. nes tu tiesiog NEGALI tureti idealiai atitinkancio savo pavidalo internete ;] cia tik raides ir zodziai (ir tai kiekvienas zmogus skirtingai supranta kai kuriuos zodzius, arba gali nepagaut minties, be to rastu ne visada gali tinkamai isdestyt savo mintis ar jausmus), o gyvai veikia dar milijonas dalyku.

na taip, bet turiu omeny, kad  kokias mintis sakau nete tokias ir real, kvailioju cia, kvailioju ten smile nemanau kad kas nors gali skirtingai traktuot ta pacia minti/sakini vien todel, kad ja perskaite o ne isgirdo ir atvirksciai - na nebent tai megejas skaityt tarp eiluciu - kalbant eiluciu nebelieka:)
Benai, na man taip pat neteko nete myletis, tik su netiniu pasnekovu realybeje tongue o siaip visi cia gali, tik ne visi nori:)

30

esme visai ne cia koks ten ir koks ten zmogus.. esme tame ,kad kita zmogu kad ir kaip jis netu bendrautu susikuri visai kitoki ... nei yra realybej ir jei kas nors susitikus neatitinka ,tada  jau manai ,kad jis kitoks realybej..

31

Evaldas, 20 parašė:

esme visai ne cia koks ten ir koks ten zmogus.. esme tame ,kad kita zmogu kad ir kaip jis netu bendrautu susikuri visai kitoki ... nei yra realybej ir jei kas nors susitikus neatitinka ,tada  jau manai ,kad jis kitoks realybej..

aha, tu teisus, vien del keleto savo minciu uzsitraukiau nete "ku.... paskutines" etikete, tai turbut kai kas nusiviltu susitikes ir negaves, o po to dar sakytu " va, nete tai ji pasileidus, o real - sventuole..." ;D

32

Teko, bet pries tai susitikinejom kuri laika:)

33

Migle, 25 parašė:
Evaldas, 20 parašė:

aha, tu teisus, vien del keleto savo minciu uzsitraukiau nete "ku.... paskutines" etikete, tai turbut kai kas nusiviltu susitikes ir negaves, o po to dar sakytu " va, nete tai ji pasileidus, o real - sventuole..." ;D

davai susitinkam smile

34

Evaldas, 20 parašė:
Migle, 25 parašė:
Evaldas, 20 parašė:

davai susitinkam smile

Niu davai wink Ir kokios pageidausi - netines k... ar real sventuoles?:)))

35

Migle, 25 parašė:
Evaldas, 20 parašė:
Migle, 25 parašė:
Evaldas, 20 parašė:

davai susitinkam smile

Niu davai wink Ir kokios pageidausi - netines k... ar real sventuoles?:)))

na tokios tarp ju .. aukso viduriukas ,kad butu smile

36

real k... ar netikusios sventuoles? ;]
kuris tas viduriukas bus?

37

vaje arunai koks tu samojingas....:p

38

o koks skirtumas pazinties netu ir pazinties... tarkim klube? na taip... netu pirstukais daugiau tenka pries tai dirbti big_smile bet! vistiek juk esam tokie patys zmones is kaulu ir mesos smile susitinkam, patinkam... ir... kaip jau ten bus, taip...
kazkaip keistai man jau siais laikais, kai tikriausiai didesne dalis zmoniu tik per neta susipazista su naujais zmonemis, atrodo toks svarstymas apie pazintis internete..
galu gale!! juk esam vyrai ir moterys... genuose uzprogramuota kad vyrai myli moteris, o moterys vyrus smile na tiesa ne visiems individams ;D taigi... na ir jei viskas klostosi gerai, tai anksciau ar veliau parupsta ir meducio pakopineti... manyciau naturalu

39

gera fraze, meducio pakopineti big_smile isidemesiu ;]

40

Laurynas, 25 parašė:

o koks skirtumas pazinties netu ir pazinties... tarkim klube? na taip... netu pirstukais daugiau tenka pries tai dirbti big_smile bet! vistiek juk esam tokie patys zmones is kaulu ir mesos smile susitinkam, patinkam... ir... kaip jau ten bus, taip...
kazkaip keistai man jau siais laikais, kai tikriausiai didesne dalis zmoniu tik per neta susipazista su naujais zmonemis, atrodo toks svarstymas apie pazintis internete..
galu gale!! juk esam vyrai ir moterys... genuose uzprogramuota kad vyrai myli moteris, o moterys vyrus smile na tiesa ne visiems individams ;D taigi... na ir jei viskas klostosi gerai, tai anksciau ar veliau parupsta ir meducio pakopineti... manyciau naturalu

tai vat, vaikinai, kuriems rupi ta medu kopineti, bet esat isitikine kad merginos ji turi laikyt uzrakinusios seife, ir leist lyztelt jo tik po 101 pasimatymo, klausykit Lauryno ir darykit isvadas:p