Re: pirmoje vietoje: mergina ar draugai?
daugas priklauso nuo merginos ir kaip santikiai klostosi. jei tik pradzia tai vienodai. na gal mergainai kiek daugiau to demesio rodoma. bet po to tik jos priklauso.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pirmoje vietoje: mergina ar draugai?
daugas priklauso nuo merginos ir kaip santikiai klostosi. jei tik pradzia tai vienodai. na gal mergainai kiek daugiau to demesio rodoma. bet po to tik jos priklauso.
njo.jei jau kyla pati problema - draugai ar mergina, vadinasi santykiams beveik HARAKIRI galima daryti.o jei dar mergiotė pradeda drausti, tai jau visai...
manau reikia is pat pradziu ugdyt tiek draugus tiek mergina ir bandyt mergina supazindint su draugais tada galimas varijantas- visi bandoj praleist laika.na kartais aisq galima ir be merginos manau atsipalaiduot kaip kazkas minejo su veliava dainuot karo dainas ;]]]]
Jei siaip pana tai be abejones DRAUGAM VIsiskas prioritetas.... Bet siuo atveju kada man panele yra kazkas daugiau tai esu pasimetes kam skirti pirmenybe... tik zinau kad gero draugo jau 2 menesius nemaciau... bet zadu sita klaida istaisyti...
Vitalijus, 23 пишет:draugai (bent jau mano) lieka visam gyvenimui o vat merginos ateina ir iseina
Skirkit zmones draugus nuo pazistamu.
nera ko cia ju skirti, draugai ir pazystami tas pats dalykas,:)
neveltui geltonai plaukus nusidazius, gal kada nors suprasi kas yra geras draugas ir kas yra tik pazystamas, nepradesiu as cia tau aiskint elementariu dalyku nes matau vistiek neiaiskinsiu, nieko dar jauna esi paugsi suprasi kaip nelaime atsitiks ir pamatysi kad tu vadinamu draugu ratas labai smarkiai sumazes.
girdejau gera minti kad neblogai draugaut porom nu bet nevisada taip iseina nes nevisi tas antras puses turi cia aisku butu pats ideliauses sprendimo budas, o siaip mano nuomone tokia kad reike nepamirst draugu kaip antra puse susirandam, nes visi puikiai zinom toki paprasta dalyka kaip isdavyste, bet dazniause taip buna kad visi pamirstam draugus.
nu mano subjektyvia nuomone, draugai yra labai svarbūs. jokiu būdu neiškeisčiau geriausių draugų į vaikiną.viskas yra suderinama.ir neleisčiau, kad mano draugas pamirštų savo draugus.varu varyčiau futbolo žiūrėt ir alaus gert.o pati tuo metu su mergom tūsą susiorganizuočiau.nervina, kai būna prilipęs bičas kaip vantos lapas prie užpakalio:{}
Na bent jau man draugai:) Nes geras draugas bus visa gyvenima geras draugas:) O va merginos, keiciasi ir keiciasi:)
jei sugebesi viska suderinti, jos nesikeis
as manau, kad pirmoj vietoj mylimas zmogus, o veliau ir fraugai, juk tikri draugai niekada nepaliks
Kodėl mergina negali būti visam gyvenimui? ji taip pat gali būti geriause draugė kaip ir tavo draugai
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pirmoje vietoje: mergina ar draugai?