Re: Kokios jūsų ydos?
na jusu ydos kaip lietuviu.tik gert galvoj beveik. mano yda tai iki 2 nakties klausyti transce house club ir t.t. negaliu napaklauses uzmigt. man muzika viskas. bejos niekaip.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokios jūsų ydos?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na jusu ydos kaip lietuviu.tik gert galvoj beveik. mano yda tai iki 2 nakties klausyti transce house club ir t.t. negaliu napaklauses uzmigt. man muzika viskas. bejos niekaip.
o tai kodel butent trance, house, club? labiausiai migdo? ;D
2 litrai daugiskaita
Justas kaip pasake savaitgalis turi dvi dienas
tai va gaunasi Litrai
))) ai nesvarbu nes offtopica konkretu cia pavarem
)) ir beje Auris sveikinu su 666 postu :DDD
o dekui dekui del sveikinimu :DDD o vat kas liecia savaitgali. Tai pasistengus gali tapti ir 3 dienos savaitgalio Bet tai nebutinai reiskia kad kiekviena savaitgalio diena gert reik
juk sekmadieni tai tikrai negeriama
)))))))
o is kur mums visiems zinoti? sakai savaitgalis... dvi dienos juk...tai po litriuka
;D
arba man vaidenas ar tikrai tema jau pasikeite:)
nesivaidena ;D
n ujai shnekam tai shnekam apie ka shnekasi..apie gerima xD
Cia lietuviu yda su rusais GERIMAS :DDD
tai va ish kur girta ishtraukaiu paskaiate apie rusa vilka kuris shoko kazachioka xD
Kai susiparinu, imu grauzti nagus. Hmm... Kas cia dar... Ai, isgerusi, imu rasineti bet kokiems pazistamiems bernams ir sakyti, kad jie man ziauriai patinka, nors taip ir nera. Kita ryta buna gausiai geda del tokio elgesio..:[
Kai susiparinu, imu grauzti nagus. Hmm... Kas cia dar... Ai, isgerusi, imu rasineti bet kokiems pazistamiems bernams ir sakyti, kad jie man ziauriai patinka, nors taip ir nera. Kita ryta buna gausiai geda del tokio elgesio..:[
va va .. paskui po tokiu bajeriu ir vaikai gimsta
Julija, 19 parašė:Kai susiparinu, imu grauzti nagus. Hmm... Kas cia dar... Ai, isgerusi, imu rasineti bet kokiems pazistamiems bernams ir sakyti, kad jie man ziauriai patinka, nors taip ir nera. Kita ryta buna gausiai geda del tokio elgesio..:[
va va .. paskui po tokiu bajeriu ir vaikai gimsta
Nu nea, baik... Taigi apie paprastus smsus kalbu:D) Paprasciausiai paimu ir kokiems penkiems vaikinukams pradedu kokias nors nesamones rasinet. Tuomet jie pamano, kad juos "kabinu". Na, o kita diena, jau jie man rasineja, skambineja, o as stengiuos kaip nors teisintis:D)
tai tvardylkis,arba priesh eidama gert ishsijunk telefona...nors kas blaivam galvoj tas girtam ant liezhiuvio ;D
niuw cia jau nieko nepadarysi.bet gal tau ir i nauda.jeigu tau patiks labai vienas vaikinas o tu nezinosi kaip jam tai pasakyt tai uzgeres parasysi smsa kad tau jis patinka ir tada wiuskas susitwarkys
(uzgerusi)
e... gal prie ydu grizkim... cia vien alkoholis ;D
niuw taij kad tos idos susijusios su alkoholiu buvo o kios tawo ydos justai 16?
nuolatinis sekso alkis
Atsiprašau jei ne į temą bet kaip jūs internete įdetate savo temą nes aš irgi turiu mintį ir negaliu pasakyti.
nuolatinis sekso alkis
fui.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokios jūsų ydos?