61

Re: Kokios jūsų ydos?

na jusu ydos kaip lietuviu.tik gert galvoj beveik. mano yda tai iki 2 nakties klausyti transce house club ir t.t. negaliu napaklauses uzmigt. man muzika viskas. bejos niekaip.

62

o tai kodel butent trance, house, club? labiausiai migdo? ;D

63

Ovydas, 19 wrote:

2 litrai daugiskaita smile Justas kaip pasake savaitgalis turi dvi dienas smile tai va gaunasi Litrai smile))) ai nesvarbu nes offtopica konkretu cia pavarem smile))  ir beje Auris sveikinu su 666 postu :DDD

o dekui dekui del sveikinimu :DDD o vat kas liecia savaitgali. Tai pasistengus gali tapti ir 3 dienos savaitgalio wink Bet tai nebutinai reiskia kad kiekviena savaitgalio diena gert reik big_smile juk sekmadieni tai tikrai negeriama smile)))))))

64

o is kur mums visiems zinoti? sakai savaitgalis... dvi dienos juk...tai po litriuka big_smile

65

;D

66

arba man vaidenas ar tikrai tema jau pasikeite:)

67

nesivaidena ;D
n ujai shnekam tai shnekam apie ka shnekasi..apie gerima xD

68

Cia lietuviu yda su rusais GERIMAS :DDD

69

tai va ish kur girta ishtraukaiu paskaiate apie rusa vilka kuris shoko kazachioka xD

70

Kai susiparinu, imu grauzti nagus. Hmm... Kas cia dar... Ai, isgerusi, imu rasineti bet kokiems pazistamiems bernams ir sakyti, kad jie man ziauriai patinka, nors taip ir nera. Kita ryta buna gausiai geda del tokio elgesio..:[

71

Julija, 19 wrote:

Kai susiparinu, imu grauzti nagus. Hmm... Kas cia dar... Ai, isgerusi, imu rasineti bet kokiems pazistamiems bernams ir sakyti, kad jie man ziauriai patinka, nors taip ir nera. Kita ryta buna gausiai geda del tokio elgesio..:[

va va .. paskui po tokiu bajeriu ir vaikai gimsta

72

Aldis, 23 wrote:
Julija, 19 wrote:

va va .. paskui po tokiu bajeriu ir vaikai gimsta

Nu nea, baik... Taigi apie paprastus smsus kalbu:D) Paprasciausiai paimu ir kokiems penkiems vaikinukams pradedu kokias nors nesamones rasinet. Tuomet jie pamano, kad juos "kabinu".  Na, o kita diena, jau jie man rasineja, skambineja, o as stengiuos kaip nors teisintis:D)

73

tai tvardylkis,arba priesh eidama gert ishsijunk telefona...nors kas blaivam galvoj tas girtam ant liezhiuvio ;D

74

niuw cia jau nieko nepadarysi.bet gal tau ir i nauda.jeigu tau patiks labai vienas vaikinas o tu nezinosi kaip jam tai pasakyt tai uzgeres parasysi smsa kad tau jis patinka ir tada wiuskas susitwarkys big_smile

75

(uzgerusi)

76

e... gal prie ydu grizkim... cia vien alkoholis ;D

77

niuw taij kad tos idos susijusios su alkoholiu buvo big_smile o kios tawo ydos justai 16?

78

nuolatinis sekso alkis

79

Atsiprašau jei ne į temą bet kaip jūs internete įdetate savo temą nes aš irgi turiu mintį ir negaliu pasakyti.

80

Rita, 20 wrote:

nuolatinis sekso alkis

fui.