Re: Noriu but vyru ir turet mergina. Padekit :)
treningus nesioju tik garaze ir i tusus:)
na garazek kiap ir nieko bet tuse su treningiukais tai baisu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Noriu but vyru ir turet mergina. Padekit :)
treningus nesioju tik garaze ir i tusus:)
na garazek kiap ir nieko bet tuse su treningiukais tai baisu
aisq gali :)bet as tai nuimciau nuo taves tuos treningiukus su juostelem ir dzinsiukus uzdeciau
bus geriau:)
va va, apie tai ir aš kalbėjau
nu as ti kgaraze su trenigais bunu o visur kitur tai su dzinsais bet kazkodel nlb tai padeda....
mantai , tu jau turi panele ji net tavo avatare uzdeta
nu joo..is veidelio tai tu zinok nieko,bet stiliuka tai tau tikrai reiktu pakeisti...galiu va patart-nusipirk dzinsus kurie plateja nuo slaunu,jokiu budu ne kliosines(nu ne tas kur plateja nuo keliu),nes atrodysi kaip pajacas...:D tada nusipirk marskinukus,pasistatyk apykakle,susikelk su zele plaukus i virsu,uzsidek didelius akinius ir i gatve merginu kabint :D:]sekmes
o ka man galetum patart ;D
hmm...visu pirma tai nusiskusk barzdele,ji tawe sendina..:) tada nusimauk ta striukeske,nes nu atrodai kaip koks pijokelis is baro siulau siek tiek pasiauginti paukus ir juos nusikirpti kad ilgetu gale,o prieky butu kirpciukai ilgi palikti...;) na koju tawo nematyti tad nezinau kokios cia tau kelnes tiktu..:) o seip nusipirk dzinsini swarkeli koki toki patrinta,nu kaip dbr madoj,irgi akinukus didelius su dideliais remais ir kokia ryskia maikute
na kaip ir aciu
na kaip ir aciu
prasom negaila:D:]
hmm...visu pirma tai nusiskusk barzdele,ji tawe sendina..:) tada nusimauk ta striukeske,nes nu atrodai kaip koks pijokelis is baro
siulau siek tiek pasiauginti paukus ir juos nusikirpti kad ilgetu gale,o prieky butu kirpciukai ilgi palikti...;) na koju tawo nematyti tad nezinau kokios cia tau kelnes tiktu..:) o seip nusipirk dzinsini swarkeli koki toki patrinta,nu kaip dbr madoj,irgi akinukus didelius su dideliais remais ir kokia ryskia maikute
nu matai kokia tu stiliaus zinove
gal ir man ka patartum savo stiliuje pakeisti ar paderinti? :V :V :V
mantai , tu jau turi panele
ji net tavo avatare uzdeta
jo,ta panele irgi myliu:)
Viktorija, 18 wrote:hmm...visu pirma tai nusiskusk barzdele,ji tawe sendina..:) tada nusimauk ta striukeske,nes nu atrodai kaip koks pijokelis is baro
siulau siek tiek pasiauginti paukus ir juos nusikirpti kad ilgetu gale,o prieky butu kirpciukai ilgi palikti...;) na koju tawo nematyti tad nezinau kokios cia tau kelnes tiktu..:) o seip nusipirk dzinsini swarkeli koki toki patrinta,nu kaip dbr madoj,irgi akinukus didelius su dideliais remais ir kokia ryskia maikute
nu matai kokia tu stiliaus zinove![]()
![]()
oj nu baik,nesakyk taip,nes dar pasikelsiu :Daaaa...nenesiokit berniukai tu maikiu su paloskem,nu negaliu ziuret as!!!!:{} tau irgi tiktu truputi plaukucius pasiauginti ir poto juos su zele taip netasytai susivelti
nusipirk kokias lengvas swiesias kelnes,na tarkim linines,lengvus batukus..kokius grazius marskinukus ar kokia maikute swiesia ir zaisminga..
turetum graziai manau atrodyt..
Egidijus, 24 wrote:Viktorija, 18 wrote:hmm...visu pirma tai nusiskusk barzdele,ji tawe sendina..:) tada nusimauk ta striukeske,nes nu atrodai kaip koks pijokelis is baro
![]()
oj nu baik,nesakyk taip,nes dar pasikelsiu
:Daaaa...nenesiokit berniukai tu maikiu su paloskem,nu negaliu ziuret as!!!!:{} tau irgi tiktu truputi plaukucius pasiauginti ir poto juos su zele taip netasytai susivelti
nusipirk kokias lengvas swiesias kelnes,na tarkim linines,lengvus batukus..kokius grazius marskinukus ar kokia maikute swiesia ir zaisminga..
turetum graziai manau atrodyt..
ta maike tai cia darbine mano kai panu varau kadrinti kitokia kovine apranga ivaldau
o plauku ilgu tai gyvenime niekad neauginsiu nevez jie manes
geriau kai saikingai ju yra, bet ir ne po 1 numeriu nuskusti
duosiu tau patarima: jei patinka mergina-eik prie jos is karto,nebijok ir nebuk toks vaikinas,kuris laukia kol panele prieis...!!!!!!
DZINSAI,GRAZI MAJKE,BATELIAL-EFEKTAS GARANTUOTAS
nu joo..is veidelio tai tu zinok nieko,bet stiliuka tai tau tikrai reiktu pakeisti...galiu va patart-nusipirk dzinsus kurie plateja nuo slaunu,jokiu budu ne kliosines(nu ne tas kur plateja nuo keliu),nes atrodysi kaip pajacas...:D tada nusipirk marskinukus,pasistatyk apykakle,susikelk su zele plaukus i virsu,uzsidek didelius akinius ir i gatve merginu kabint
:D:]sekmes
NESVAIKSTAM GERAI
Mantai palauk trupiti ir ateis tavo diena
nieko as nelauksiu,tiesiog jau susitaikiau su tuom
Viktorija, 18 wrote:hmm...visu pirma tai nusiskusk barzdele,ji tawe sendina..:) tada nusimauk ta striukeske,nes nu atrodai kaip koks pijokelis is baro
![]()
man irgi patarkit ;]]]
o ko tau daba trūksta?
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Noriu but vyru ir turet mergina. Padekit :)