Tema: ka manote apie gerai save galvojenčius ir priziurincius vaikinus?
na tai kaip galvojete apie juos?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → ka manote apie gerai save galvojenčius ir priziurincius vaikinus?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na tai kaip galvojete apie juos?
Apie tokius kurie spakliuojas ir maivos pries veidrody?:D Susaudyt visus:D
pritariu linui ;D
stopudovi gejai
Man del tokiu nei silta nei salta.
P.S.Niu o ka kalbeti apie tuos vaikinus is kuriu to reikalauja ju profesija(RUPINTIS SAVIMI,nereiskia naudoti shpakli :=) )
niu niu ir kokia ta profesija kuri jau taip reikalauja dizaineris sriptizo erelis
Na bet jei vaikinas prie veidrodzio uztrunka ilgiau uz pana?:D
o man visai patinka kai vaikinas prisiziuri save.. zinai tada kad su juo nebus geda iseiti i gatve, be to ir pasikvepines skaniai:) mano sefas yra labai save prisiziurintis, malonu su tokiu bedrauti:)
niu niu o kai jis prie veidrodzio prasedes valandele ir tu liksi ant ledo save prisiziuri ziurint kokiam lygi kaskiek visi mes save prisiziurim bet kaikurie nesveikai jau tai daro
uzsimauni maikona, issivalai danti ir eini i gatve genialu tai kas paprasta, zinoma reikia apsiziureti ar nepurvinas esi
Juokingi cia man jus..O ar nepagalvojat kodel jus cia visi tokie vienisi ir besiskundziantys kad neturit panu..Taiva butent pirmas zinxnis link to kad ja greiciau susirastumet, siulau kazkiek labiau susidometi savo isvaizda svarumu kvapu ir t.t..Nes kaip visi zino pirma ispudi daro isvaizda, o tik poto bendravimas ta ispudi pagerina palieka toki pati arba pablogina..Tava, vienu zodziu patys kalti tie kurie to nesupranta..:D
Tomas tikra tiesa, svara ir tvarkingumas labai svarbu, niekas nesako antakius pesiotis, bet nusiskust visada ir nusikirpti, bei rengtis svariais rubais butina, o tiliau del patikimo cia jau skonio reikalai kam itiksi
niu apie tokius elementarius dalykus ir nekalbu apsiskust , palyst po dusu ryte vakare bet kai paskuriuos spintelei prikista visokio chuine sukuosena daro pries veidrodi pusvalandi laiko naudoja yvairius kremus niu kvepalai kur iseinant ir suprantu butinas dalykas kat ne smirdetum kai tas prisiziurejimas normos ribose tai aisku kat jis reikalingas
oi kaip negaleciau as su tokiu...jei jo laukti reiktu apie 1val.kai as per 10min.viska padarau...
As manau kad ir vaikinai kiap ir panos turi save priziuret.. nemaciau dar nei vieno vaikno kuris per daug save priziuretu..
jei nematei tai daugiau telika žiurek;D;D;D;D
siek tiek keista, bet vis tiek neturetu prie veidrodzio tiek laiko praleist kaip mergina.....na , man i poras toks vaikinas tikrai netiktu, bet kaip draugas tiktu....tikrai nevyciau del tokios priezasties
o jei zmogus flegma? ( ta prasme labai letas)
siek tiek keista, bet vis tiek neturetu prie veidrodzio tiek laiko praleist kaip mergina.....na , man i poras toks vaikinas tikrai netiktu, bet kaip draugas tiktu....tikrai nevyciau del tokios priezasties
nezinociau ka tiek laiko prie to veidrodzio reiketu veikti, jei reiketu staipytis kaip mergai :V :V
o kodel visi tik apie isvaizda ir prisiziurejima kalbate? juk klause ir apie gerai apie save galvojancius? tipo pasikelusius
as kazko butent apie tai uzsinorejau pasireiksht..
tai va darysiu bandyma toki.. su viena mergina buvau atviras, paprastas, ta ka galvojau tai sakiau, ka jauciau, ta bandziau ishreiksht.. buvau kiek imanoma paprastesnis... dingo mergina.. toks senas dede man patare kad su merginom reikia but pasikelusiu "nu tipo jom norisi to kas sunkiau pasiekiama" tai db jei busiu kokioj artimesne situacijoj su mergina busiu pasikeles.. laukit bandymo rezultatu.. beje paprastumas ir sakymas to ka mastai nepasiteisino.. tai pasikelimas gal ir pasiteisins..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → ka manote apie gerai save galvojenčius ir priziurincius vaikinus?