Re: ar leistumete savo vaikinui rukyti?
kadangi nerukau, net drausti nereikia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as kalbu tik apie rukancius, ne apie visus
nerodyk liezuvio,
nu nezinau as pati nerukau bet man tai netrugdo jei vaikinas ruko
jeivaikinas labai tave myli,jam pakanka pasakyt "zinai,kad buciuotis su rukanciu tas pats kas laizyti pelenyne?tu man labai brangus,bet nam tikrai nemalonu,atleisk.."garantuota sekme!is savo patirties sakau!!!:)
as taj savo vaikinui pasakyciau arba meti arba as tave metu... (mane pykina nuo cigareciu smarves) ...:D):!;p;D
as taj savo vaikinui pasakyciau arba meti arba as tave metu... (mane pykina nuo cigareciu smarves) ...:D):!;p;D
na jei zmogus patiks tai su visais trukumais ir pliusais
teks, jei jis man lb patiks
noredama jam padeti da kaip tik tik viska komplikuosi su savo pastangom,realiai nores ir rukys nors ir pasakysi "arba as arba cigarieta" cia kaip tik tik geranoriskai labai atsargiai galima kaska uzsiminti bet labai atsargiai...priesingu atveju konfliktas nuo kurio naaisku kam bus geriau...kaip tik santykiams peilis...
jeivaikinas labai tave myli,jam pakanka pasakyt "zinai,kad buciuotis su rukanciu tas pats kas laizyti pelenyne?tu man labai brangus,bet nam tikrai nemalonu,atleisk.."garantuota sekme!is savo patirties sakau!!!:)
tai tau paims ir pasakys nenori nesibuciuosim;)po tokio atsakymo padeti uzglaistyti teks tau;)
koks skirtumas tegu ruko tik ne prie manes,nes as dustu kai ruko:)
del mane sjis galetu rukyt, jei tik man nesmirdetu, prisiziuretu ir viska snormaliai butu, bet jei ne, tai reiktu kazka jau rimtai galvot:)
Tu gali papriestarauti,kad ruko...bet atpratinti tai vargu ar kas gausis.As manau jau geriau jai ruko ir nenori mesti,tai tegul sau...bet svarbiausia,kad nesleptu to...jau geriau tegul ruko prie mano akiu negu uz ju..
Tu gali papriestarauti,kad ruko...bet atpratinti tai vargu ar kas gausis.As manau jau geriau jai ruko ir nenori mesti,tai tegul sau...bet svarbiausia,kad nesleptu to...jau geriau tegul ruko prie mano akiu negu uz ju..
as irgi taip manau, todel ir nesaukiu ant jo jei ir suruko. bet db jo gyvenime buvo biski tokiu negeru dalyku (o prie to prisidejo ir rukymas) tai db man sake, kad stengsis kuo maziau rukyt...
jei jis kazko nenores- nepriwersi, tuo labiau kad waikinai kaip tik labai nekencia spaudimo, ir jeigu wis zysi kad nerukytu- tai nieko nepades. paprasciausiai teks su tuo susitaikyt. o jeigu tawe tai labai trikdo- daryk kaip as su sawo buwusiuoju dariau- sakau- rukyk, bet po rukymo prie manes walanda nesiartink. ir abiems bus ramu, isspresit beda. sekmes
ne
aciu dievui tokios dilemos neturiu pagrindo kelt...
na as tikrai nebandyciau keisti...jei zmogus nori tegul ruko...na aisku nesvieka ir visa kita,bet keisti zmogaus isvis negalima koki pamilai,tai prasau mylek ir toliau...rukimas tikrai netrugdo...;)
jei jis kazko nenores- nepriwersi, tuo labiau kad waikinai kaip tik labai nekencia spaudimo, ir jeigu wis zysi kad nerukytu- tai nieko nepades. paprasciausiai teks su tuo susitaikyt. o jeigu tawe tai labai trikdo- daryk kaip as su sawo buwusiuoju dariau- sakau- rukyk, bet po rukymo prie manes walanda nesiartink. ir abiems bus ramu, isspresit beda. sekmes
tai tada as jo beveik nebematyciau ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar leistumete savo vaikinui rukyti?