Topic: Girti vairutojai
Kodel isgere vaikinai puola vairuoti,nejaucia ribu kur ir kaip vaziuoja?Gal jie taip pasirodyti nori
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Girti vairutojai
Kodel isgere vaikinai puola vairuoti,nejaucia ribu kur ir kaip vaziuoja?Gal jie taip pasirodyti nori
neee... panos girtos nevazhineja.... neeee...
jo...geras pastebejimas...vaikinai kas cia per nuostata ? vaikinai laksto, vaikinai i mergas ziuri, vaikinam tik seksas galvoj...o panos ?! ar jos ne zmones?
Na manau apie merginas maziau sneka nes jos stengesi to isvengti
Todėl, kad alkoholis taip paveikia.
Todėl, kad tuo metu jie nori pasivažinėt.
Todėl, kad...
daugybę priežasčių galima sugalvot. Nepatingėk pagalvot.
niu niu arba merginos garsei tuo nesigiria seip kam teko vaziuoti isgerus ir ar buvo kokiu liudnu ar linksmu pasekmiu seip man ne karta teke pirma kart sedau uz vairo isgeres tai vos i pruda neisokau tokia buvo mano vairavimo pirmi igudzei
Todėl, kad alkoholis taip paveikia.
Todėl, kad tuo metu jie nori pasivažinėt.
Todėl, kad...
daugybę priežasčių galima sugalvot. Nepatingėk pagalvot.
aukogolis veikia visaip o jai jo trukumas aisku reik vaziuoti iki artimiausio kabako juk eiti sunkei gaunasi o isgerus tai ir prisivazineji ir masinos negaila buna jop vyrai ir moteris daugiau nei laso juokauju jau geriau nusisaut tada
todel,kad vaikinai yra vaikinai! ju niekas nesupras:)
sitas dalykas labai aiskiai parodo ju subrendimo laipsni
Aurelija, 18 wrote:Kodel isgere vaikinai puola vairuoti,nejaucia ribu kur ir kaip vaziuoja?Gal jie taip pasirodyti nori
sitas dalykas labai aiskiai parodo ju subrendimo laipsni
merginu irgi shiaip
todel, kad tie kurie taip elgiasi, neturi smegenu galvoj ne laso
Aurelija, 18 wrote:Kodel isgere vaikinai puola vairuoti,nejaucia ribu kur ir kaip vaziuoja?Gal jie taip pasirodyti nori
todel, kad tie kurie taip elgiasi, neturi smegenu galvoj ne laso
kiti ir isgere moka protingai vairuoti
protingai vaziuot ir vaziuot isgerus yra antonimai
Egidijus, 24 wrote:
protingai vaziuot ir vaziuot isgerus yra antonimai
ne velnio! neprisigeres, bet truputi isgeres tikrai gali protingai vaziuodamas pasiekti namus nebent kitas, dar girtesnis ivaziuos i tave
ne velnio! neprisigeres, bet truputi isgeres tikrai gali protingai vaziuodamas pasiekti namus nebent kitas, dar girtesnis ivaziuos i tave
Kalbame apie daugiau nei 0,4 promiles. Orientacija sutrinka ir tikrai ne be reikalo draudziama sest isgerus. Pats savo isgerimo laipsnio niekad nenustatysi. Tavo poziurio zmones po to ir partrenkia visokius pesciuosius.. ir padaro daugiau eismo ivykiu. Isgerimas negarantuoja kad tu ka nors nutrenksi, bet suprastina tavo reakcija ir neiprastoje situacijoje tu nesureaguoji tinkamai.
todel kad nori kitiems irodyti kad as va kietas girtas parvaziuoju nuvaziuoju ir pan.ziauri jus zmones kai geriat ir vaziuojat su masina is vis atsokomybes nerasta........:(
todel kad nori kitiems irodyti kad as va kietas girtas parvaziuoju nuvaziuoju ir pan.ziauri jus zmones kai geriat ir vaziuojat su masina is vis atsokomybes nerasta........:(
ka tu supranti apie atsakomybe mergaite? :V
as jei isgeriu pora alaus vaziuoju daug atsargiau ir ramiau nei visiskai blaivus neisivaizduoju ar ipusciau 0,4 ar daugiau, bet atsargumo jausmas padideja pas mane 10 kartu.
Vaiva, 17 wrote:todel kad nori kitiems irodyti kad as va kietas girtas parvaziuoju nuvaziuoju ir pan.ziauri jus zmones kai geriat ir vaziuojat su masina is vis atsokomybes nerasta........:(
ka tu supranti apie atsakomybe mergaite? :V
as jei isgeriu pora alaus vaziuoju daug atsargiau ir ramiau nei visiskai blaivus neisivaizduoju ar ipusciau 0,4 ar daugiau, bet atsargumo jausmas padideja pas mane 10 kartu.
manes tu nepazisti ir nepasakok kad atsokomybes pas mane nera:P va va tokie tipo atsarguoliai kaip tu ir nutrenkia zmones
jinai teisingai sako kas is tavo atsargumo jeigu tu nepasielgsi tinkamai. As visai apsidziaugciau jeigu tokius kaip tu pradetu sodinti kaip pas britus
Be to man labai idomu kaip tu isivaizduoji savo demesio padidejima? Deja tau taip tik atrodo - realiai demesingumas l. sumazeja. (tai patvirtina juodoji statistika)
Egidijus, 24 wrote:
jinai teisingai sako kas is tavo atsargumo jeigu tu nepasielgsi tinkamai. As visai apsidziaugciau jeigu tokius kaip tu pradetu sodinti kaip pas britus
aciu kad man pritari...ir as sutinku tegul tokius sodin,o ne nekalus zmones uzmusineja
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Girti vairutojai