Vilma, 22 пишет:
jo del higienos stresuoju, ir turiu tam teise, nes tik pati renkuosi ka man valgyti ir kaip paruosta!!! Tiegiog esu maniake ir man patinka svara!! Beja ir Mc donalde tokia pati situacija!!! O jei jau prakalbai apie kavines tai nevisose kavinese tokia pati situacija!!!Beja kebabas man cia ne kavine,o i restoranus vaikstau daznai!
Yo tu teisus reikalavimai dideli, bet tose kebabinese ju niex nesilaiko, o apie kokia cia konkurencija tu prakalbai???Net ir tavo draugeliu kioskelis, kuriame taip laikomasi higieniniu reikalavimu nenukonkuruos prasmatnaus restorano! o kodel tu man sakai kad mano draugui reiktu i snuki duoti? jis nieko blogo nepadare, tik dirbo savo darba ir mate kas dedasi!!!
1) nesinervink taip - krutine apzels:D)
2) tavo draugeliui reikia duoti uz tai, kad savo darba atlika labai blogai, ir dar kitiems giriasi
3) apie kokius tu ten palyginimus, nieko as nelyginau, nes visiems aisku, kad tai dalykai nepalyginami
4) laikosi higienos normu, ar nesilaiko, TU NEZINAI, taip, kad nesnekek
5) apie konkurencija prakalbau todel, kad jei vienam kioske bus pazeidimai, tai jis bus uzdarytas, arba baudos didziules, konkurentai tuo yra suinteresuoti, daeina?
ar bus norinciu suzinoti, kur kaune geriausi kebabai:D)?