21

Re: Kebabai :D

Egidijus, 24 parašė:
Justina, 19 parašė:

Jo Kebabas lb geras dalykas, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti

skaniai tai taip, bet greitai tai ne visada :V big_smile
labai jau megsta jie kartais padaza leisti per sonus big_smile big_smile big_smile big_smile

jop nekarta esu maciusi kai drageliai valgydami apsipila panazu savo kelnes nes jie prakiursta....

22

tai zioplys, kad ant kelniu taskosi big_smile big_smile big_smile serveteles tam yra sukurtos wink

23

galimas daiktas..........

24

Vilius, 21 parašė:
Vilma, 22 parašė:

o dieve, kebabai pats nesvariausias maistas!!! As ju nevalgau del higienos trukumu!! Nes tie arabai arba pakistanai kurie juos ruosia nesvarus zmones yra, ranku nesiplauna, siukslines paliecia,o po to jums mesa liecia su tomis paciomis rankomis, beja jie darzoviu neplauna (taip maziau darbo) !!! Cia ne joks nusvaigimas, bet mano vienas draugas dirbo kebabinej tai viska papasakojo!!! Be to patys atkreipkit demesi i kvapa, man nuo jo bloga, ypac kai prisvyla panini smile

nepasakok veju:) bent jau kaune kebabus tik dviejuose vietose zinau kur daro ne lietuviai, o higienos reikalavimai ne tokie jau menki, baudos taipogi, konkurencija irgi didele, supranti ka turiu omeny;)? pazistami turi keleta kebabu kioskum situacija isivaizduoju;) tam savo draugui i snuki gali pasiulyti nebent:D)

beje, jei jau taip del higienos stresuoji, tai ir kavinese nevalgai, uzkandinese:)?

jo del higienos stresuoju, ir turiu tam teise, nes tik pati renkuosi ka man valgyti ir kaip paruosta!!! Tiegiog esu maniake ir man patinka svara!! Beja ir Mc donalde tokia pati situacija!!! O jei jau prakalbai apie kavines tai nevisose kavinese tokia pati situacija!!!Beja kebabas man cia ne kavine,o i restoranus vaikstau daznai!
Yo tu teisus reikalavimai dideli, bet tose kebabinese ju niex nesilaiko, o apie kokia cia konkurencija tu prakalbai???Net ir tavo draugeliu kioskelis, kuriame taip laikomasi higieniniu reikalavimu nenukonkuruos prasmatnaus restorano! o kodel tu man sakai kad mano draugui reiktu i snuki duoti? jis nieko blogo nepadare, tik dirbo savo darba ir mate kas dedasi!!!

25

joa,kebabas skanu wink ir lb nervuoja kajp varva tas padazhas per krashtus,o ideda tik viena servetele..:/ big_smile o beje,kiek zhinau tai tikri kebabai daromi ish arklienos..wa :pp

26

ne arklienos, bet avienos!!!!

27

Vilma, 22 parašė:

nei arklienos, nei avienos, o is sunu ir katinu wink big_smile big_smile big_smile

28

Egidijus, 24 parašė:
Vilma, 22 parašė:

nei arklienos, nei avienos, o is sunu ir katinu wink big_smile big_smile big_smile

ot ir ne is ziurkiu:DD

29

niu man tai pirmiau patiko, bet dabar jau slykstiu man net tas kvapas mane biesina..

30

oj kebabai yra didelis geris;]] beto musu rajone atsidare kebabu kioskelis, tai plem tokius neraliai skanius kebabus daro;]] prie to kioskelio kiekviena diena didziausios eiles;]]

31

Irma, 15 parašė:

oj kebabai yra didelis geris;]] beto musu rajone atsidare kebabu kioskelis, tai plem tokius neraliai skanius kebabus daro;]] prie to kioskelio kiekviena diena didziausios eiles;]]

kiek esu valges, man skaniausi Kaune prie chemijos fako wink big_smile

32

Vilma, 22 parašė:
Vilius, 21 parašė:
Vilma, 22 parašė:

o dieve, kebabai pats nesvariausias maistas!!! As ju nevalgau del higienos trukumu!! Nes tie arabai arba pakistanai kurie juos ruosia nesvarus zmones yra, ranku nesiplauna, siukslines paliecia,o po to jums mesa liecia su tomis paciomis rankomis, beja jie darzoviu neplauna (taip maziau darbo) !!! Cia ne joks nusvaigimas, bet mano vienas draugas dirbo kebabinej tai viska papasakojo!!! Be to patys atkreipkit demesi i kvapa, man nuo jo bloga, ypac kai prisvyla panini smile

nepasakok veju:) bent jau kaune kebabus tik dviejuose vietose zinau kur daro ne lietuviai, o higienos reikalavimai ne tokie jau menki, baudos taipogi, konkurencija irgi didele, supranti ka turiu omeny;)? pazistami turi keleta kebabu kioskum situacija isivaizduoju;) tam savo draugui i snuki gali pasiulyti nebent:D)

beje, jei jau taip del higienos stresuoji, tai ir kavinese nevalgai, uzkandinese:)?

jo del higienos stresuoju, ir turiu tam teise, nes tik pati renkuosi ka man valgyti ir kaip paruosta!!! Tiegiog esu maniake ir man patinka svara!! Beja ir Mc donalde tokia pati situacija!!! O jei jau prakalbai apie kavines tai nevisose kavinese tokia pati situacija!!!Beja kebabas man cia ne kavine,o i restoranus vaikstau daznai!
Yo tu teisus reikalavimai dideli, bet tose kebabinese ju niex nesilaiko, o apie kokia cia konkurencija tu prakalbai???Net ir tavo draugeliu kioskelis, kuriame taip laikomasi higieniniu reikalavimu nenukonkuruos prasmatnaus restorano! o kodel tu man sakai kad mano draugui reiktu i snuki duoti? jis nieko blogo nepadare, tik dirbo savo darba ir mate kas dedasi!!!

Biagit bartis,eikit mustis,nu jau del higienos cia prasnekot,nemanot kad jus net nezinot ka nuiperkat is parduotuves,ten tiek chemijos,kad sakes ai keisti man tie zmones kurie sneka apie higiena tai eikit rinkt grybus uogas ir rugstynes tai zinosit kad patys viska susirnkot ir tai yra svaru.:D;D

33

Vilma, 22 parašė:

1) nesinervink taip - krutine apzels:D)
2) tavo draugeliui reikia duoti uz tai, kad savo darba atlika labai blogai, ir dar kitiems giriasi
3) apie kokius tu ten palyginimus, nieko as nelyginau, nes visiems aisku, kad tai dalykai nepalyginami
4) laikosi higienos normu, ar nesilaiko, TU NEZINAI, taip, kad nesnekek
5) apie konkurencija prakalbau todel, kad jei vienam kioske bus pazeidimai, tai jis bus uzdarytas, arba baudos didziules, konkurentai tuo yra suinteresuoti, daeina?

ar bus norinciu suzinoti, kur kaune geriausi kebabai:D)?

34

zinom ir taip wink big_smile

35

Argi ne zemkej skaniausi?:D

36

Egidijus 24--
o kur tas chemijos fakas? big_smile big_smile

37

blin, uzhsimaniau kebabo big_smile senokai bevalgiau.. skanus daiktas.. visada valgau Kaune prie poles, patys geriausi smile bet per daznai irgi negaleciau.. i savaite karta koki, tai labai gerai.. smile

38

Saulene, 18 parašė:

Argi ne zemkej skaniausi?:D

tikrai taip, taipogi karmelavoj - tu paciu savininku kioskelis;) rekomenduoju pabandyti;)

39

kebabaj geraj, jei: jie nera puszaliaj(brrr... teko su tokiajs susidurt;p); jei esi siaaaaubingaj alkanas=)

40

na man neteko zaliu matyt kiek zinau tai jie dazniausiai buna tokie pilksvi.:D