Re: Parasiutizmas
niu kas ce pavojingo juk atsargini da turi o jei ka vistiek nieko nejusi kaip isiteksi tai ka yra savanoriu savizudziu as ir noriu paziuret da i nufilmuot galiu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Parasiutizmas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu kas ce pavojingo juk atsargini da turi o jei ka vistiek nieko nejusi kaip isiteksi tai ka yra savanoriu savizudziu as ir noriu paziuret da i nufilmuot galiu
nu gi ner taip jau pavojinga sokt su parasiutu kaip jus cia visi bandot isivaizduot.. per 4 dienas maciau apie 1000 ar net daugiau suoliu, ir nei vieno nelaimingo nutikimo.. o pirmasuoliams (kalbu apie sparno tipo parasiuta), nors instruktaze ir aiskina kada atsargini skleist, jei pats nepadarai to, yra toks daiktelis, kuris pats tam tikram auksty atkabina pirmaji parasiuta, ir ishskleidzia atsargini (kuris beje yra toks pat kaip ir pirmasis, tik gal spalvos skirias, neismeginau as jo.. ) taigi nestabdyki ir suoliuokit, jei ka praneskit ir man kada soksit (jei pociunuose), as su malonumu kartu issoksiu, jei tik tuo metu leis finansai..
o kas gero radviliskyje mano pazystami sika irgi rugsejo kaskur seduvoje vyksta suoliai
iki radviliskio tolokai butu vaziuot.nebekeiciam planu soksim pociunuose ir taskas.
aldis gali mane uzrasyt pas tave masinoj sedinciu vietoj? ;]
as be masinos.atvaziuosiu i kauna o is ten tamsta i pociunus paimsit gal?
uz benza susimesim
...taigi nestabdyki ir suoliuokit, jei ka praneskit ir man kada soksit (jei pociunuose), as su malonumu kartu issoksiu, jei tik tuo metu leis finansai..
rugsejo pirma savaitgali ty arba rugsejo 2 ar 3. prasom jungtis
ok, dar susirasysim pm.. dar daug laiko tai nezinau ar iseis man dar.. dar masina nesutvarkyta stovi ir siaip islaidu dar nusimato..
ei, jei jau skirstotes kas ka vesit, tai gal ir man kur nors vieta galima uzsisakyti?:D nes as ir be masinos ir be galimybes ja vairuot:D uz benza tai jep, susimesim, tik priimkit kas:D
tai va iskilo klausimas.norejau pasitart.kuri savaitgali darom? ar rugsejo 2? ar rugsejo 9 ? ar kada?
nes manau rugsejo 2 dauguma bus suplanave kur su draugais svest
iki radviliskio tolokai butu vaziuot.nebekeiciam planu soksim pociunuose ir taskas.
aldis gali mane uzrasyt pas tave masinoj sedinciu vietoj? ;]
as be masinos.atvaziuosiu i kauna o is ten tamsta i pociunus paimsit gal?
uz benza susimesim
uzrasiau!
o del laiko... man asmeniskai geriau rugsejo 2 .. rugsejo greiciausiai dirbsiu ech.. nu kaip jus nuspresit!
sokam puciunu areodrome tai labai fainai ir grazu ir nuo kauno nera toli:)ir as dar prisijungciau tada:)
ir dar pociunus lengva labai rasti:)
aaa, manes niex neima:D seip man tai geriau turbut rugsejo 9 butu, nes 2 gal link juros trauksiu:V bet jei jau nuspresim 2, tada netrauksiu=)
sokam puciunu areodrome tai labai fainai ir grazu ir nuo kauno nera toli:)ir as dar prisijungciau tada:)
ir dar pociunus lengva labai rasti:)
paskaityk logus mes ir ruosemes sokt pociunuose.prasom jungtis.geriausia manau butu sokti rugsejo 9 (antros rugsejo savaites sestadieni) kas gali galetu paskambint ir paklausti kaip ten kas uz kiek ir ar gales isvis sokt
nu rugsejo 2 man ir geriau ir manau daugumai:)
tai ten reikia paskambin ir uzsiregistruoti ir viskas gerai gali sokti tada jau:)
o beja as skaitau:P
nu rugsejo 2 man ir geriau ir manau daugumai:)
kiekvienas mano pgl save;) man ir arunui atrodo, kad 9d geriau, tau ir aldziui - kad 2=) panasu, kad viktorijos balsas kol kas lemiamas;D
o del tuso tai taip ir nenutarem kur ir kaip:p
nu tai tenai galima kiek zinau likti ir pernakvoti ir zinoma pasilinksminti:D
oo labai saunu ;] nu tai ka manau skrendam rugsejo 9.10 issiblaivom ir traukiam namolio
parasykit visi kas soksit man private savo tel nr.reikia kazkaip susisiekt . nepalikim visko paskutinei dienai.nieko nebesusiorganizuosim
jep visiskai su tavim sutinku:)
taigi kalbejom kalbejom tai nusprendziau apteikti konkrecia informacija. taigi sokam rugsejo 9 d!!!!!!
apmokymai prasideda 11.00h ryto taigi reiketu atsibelsti veliau.susipazinti ir pan.siulau pociunuose jau buti 10h kad iskilus nesklandumams spetume juos sutvarkyti.suolius gali atlikti visi >=16 jaunesi su tevais atvykti turi. sveikatos pazymejimo nereikia. po suolio pilnai yra galimybe pasilikti par nakti atsvesti si ivyki. ten yra garso,video aparatura,zidinys ir pan.reiktu pasiimti tik sau po miegmaisi,kas masinoj lus,kas palapine (pagal galimybes)
dabar apie kainas.siulyciau sokti uz 170 lt su kupolo tipo parasiutu. nes visu 1) suolis vyks is auksciau 2) bus galimybe reguliuoti kur skrendi taigi bus zymiai fainiau nei leistis kaip bulvei
ar visi sutinka? pareiskite savo nuomone!!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Parasiutizmas