81

Re: Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti

e kur receptai ir pan?????/ kaishsisemem vyrukai/moterys?:))

82

nieko naujo ir gudraus niex nebeprimasto big_smile daba kai laiko nebeturiu gamint tai pyze.. kebabais gyvas! big_smile

83

kokia gera tema...rimtai!!;)
o receptu laaaaabai daug...per google paieskokit!
ir sekmes...toliau uzsiiminejant kulinarija!:D)

84

aldi big_smile he kebabai skanu;) pasiilgau ju smile siaip cia ksanius kebabus daro smile o siaip da skanus receptas wink tik ilgai daryt reik:
kiaulienos arba versineos ar jautienos wink nu raudonesne kas per mesa ? smile supjaustyt gabaliukais;) nuskusti bulviu svogunu ir  reikia visokiu prieskoniu pagal nora;)

mesa y dugna ant virshaus bulves supjaustytas i 4 dalis wink poto svogunu ir pireskoniu;) ir ipylti vandens kad apsemtu viska t.y apie 0,5-1 stikline wink ir tushinti kol sihtus wink nemaishyt nieko tik;0 poto skaniai pavalgyt wink nu kazkas tokio;)

85

Evaldas.. prisipazinsiu, man tusintas maistas fe! seip valgau viska bet virtos mesos.. ypac vistienos nemegstu... hmm skaniau man jau kepta big_smile
  o va pasigrsiu, vakar griztant namo is marijampoles nusipirkom pakelej grybo big_smile vien baravykai big_smile big_smile tai 10 val nakties ememes ju daryti big_smile bedarant gal 5 syk seile nutyso pamascius apie finisha big_smile big_smile  kur tau... sviezios bulves virtos, su svieziais grybais su pakepintais spirguciais ir svogunais, mase giretines, apsiedziau!!! sendie ryte aisku pilvelis biski skaudena... bo ir grybai gal nevirskinti dar;) bet apsiedimas.. sendienai dar liko maziausiai 5 porcijom big_smile big_smile

86

smile as uzvakar grybus valgiau tongue mano tevai prigrybavo

87

reix varyt i man pagrybut.. ir sei pzmogus pailsi ir navaro apturi

88

as tai **** kajp prisigrybausiu ir su  javtoku tvista shoksiu:D o siaip ce ner grybu pas mane sad ir jei butu neishskesciau dary bo daba nuvarges tik darbas lova darbas sad  aldis nu tushintas pvz neviskas skanu:) bet dauguma taj NIAM NIAM:) o apie grybus da kalbant man taj silpnybe wink

89

o man grybai nelabai.. kazkaip bijau kitur valgyti juos... tik tuos kur pati doroju ar mama. na dar pievagrybius galiu.. o jau sveciuose tai negaliu valgyt.. bijau  apsinuodyt..

90

ha! musmere isvirk gerai Gina ir tai suvirskins! svarbu ne zalia!

91

o geriau MAGICK MASHROOMS big_smile neapsinuodysi;) nors seip joa smile grybai pavojinga;) bet skanu:D valgau visur ir visada:D
e duokit kokiu skaniu patiekalu bulviniu:) neskaitant cepelinu kukuliu blynu ir kugelio wink

92

svilpikus pasidaryt moki?

93

o kas tie do svilpikai???

94

is virtu bulviu.. tokie kepami yra..

95

tai gal zemajciu blynai?>:D

96

nea ten  sumaltos virtos bulves kiausinis ir miltai druskytes dar. tada tesla suvinnioji i ruloncika supjaustai gabaliukais padarai rombo formos (su peiliu) tadai keptuve ir ant sviesto pakepi, arba i and skardos ir i orkaite. valgai su sviesto-grietines padazu

97

nemegstu svilpiku.. smile bulvinis patiekalas, jei megsti keptas bulves, tik biski kitaip, tai sutarkuoji jas su rankine tarka, tada imaisai kiausini berods, susitarkuoji morkas, svogunu, prieskoniu ir kepi kaip blynelius, vis sioks tox paivairinimas, cia dar pasiklausiu savosios, ar tikrai sitaip, jinai taip daro ir man labai patiko..

98

aciu gina wink  big_smile reiks rdarytis tuos svilpikus:D bo jai jau su sviesto-grietines padazu.  tai laizysiuos pieshtus jauciu;D arba tik nuo padazo arba nuo visko;)

aldi o morkos butinai;)

99

dar miltu pamirsau ir butinas padazas!!! padazas is grietines, sutrinti cesnakai, kirenai, sviezi smulkiai supjaustyti agurkai, druska, pipirai.. gali but ciuciut majonezo, o seip tik giretine! tikrai man ****! skaniau nei paprasti bulviniai blynai! big_smile nepalyginsi big_smile

100

aisku:D cia daug prisakei:D i ta padaza:D nu reik koky karta pamegint;)