Re: Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti
e kur receptai ir pan?????/ kaishsisemem vyrukai/moterys?:))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti
e kur receptai ir pan?????/ kaishsisemem vyrukai/moterys?:))
nieko naujo ir gudraus niex nebeprimasto daba kai laiko nebeturiu gamint tai pyze.. kebabais gyvas!
kokia gera tema...rimtai!!;)
o receptu laaaaabai daug...per google paieskokit!
ir sekmes...toliau uzsiiminejant kulinarija!:D)
aldi he kebabai skanu;) pasiilgau ju
siaip cia ksanius kebabus daro
o siaip da skanus receptas
tik ilgai daryt reik:
kiaulienos arba versineos ar jautienos nu raudonesne kas per mesa ?
supjaustyt gabaliukais;) nuskusti bulviu svogunu ir reikia visokiu prieskoniu pagal nora;)
mesa y dugna ant virshaus bulves supjaustytas i 4 dalis poto svogunu ir pireskoniu;) ir ipylti vandens kad apsemtu viska t.y apie 0,5-1 stikline
ir tushinti kol sihtus
nemaishyt nieko tik;0 poto skaniai pavalgyt
nu kazkas tokio;)
Evaldas.. prisipazinsiu, man tusintas maistas fe! seip valgau viska bet virtos mesos.. ypac vistienos nemegstu... skaniau man jau kepta
o va pasigrsiu, vakar griztant namo is marijampoles nusipirkom pakelej grybo vien baravykai
tai 10 val nakties ememes ju daryti
bedarant gal 5 syk seile nutyso pamascius apie finisha
kur tau... sviezios bulves virtos, su svieziais grybais su pakepintais spirguciais ir svogunais, mase giretines, apsiedziau!!! sendie ryte aisku pilvelis biski skaudena... bo ir grybai gal nevirskinti dar;) bet apsiedimas.. sendienai dar liko maziausiai 5 porcijom
as uzvakar grybus valgiau
mano tevai prigrybavo
reix varyt i man pagrybut.. ir sei pzmogus pailsi ir navaro apturi
as tai **** kajp prisigrybausiu ir su javtoku tvista shoksiu:D o siaip ce ner grybu pas mane ir jei butu neishskesciau dary bo daba nuvarges tik darbas lova darbas
aldis nu tushintas pvz neviskas skanu:) bet dauguma taj NIAM NIAM:) o apie grybus da kalbant man taj silpnybe
o man grybai nelabai.. kazkaip bijau kitur valgyti juos... tik tuos kur pati doroju ar mama. na dar pievagrybius galiu.. o jau sveciuose tai negaliu valgyt.. bijau apsinuodyt..
ha! musmere isvirk gerai Gina ir tai suvirskins! svarbu ne zalia!
o geriau MAGICK MASHROOMS neapsinuodysi;) nors seip joa
grybai pavojinga;) bet skanu:D valgau visur ir visada:D
e duokit kokiu skaniu patiekalu bulviniu:) neskaitant cepelinu kukuliu blynu ir kugelio
svilpikus pasidaryt moki?
o kas tie do svilpikai???
is virtu bulviu.. tokie kepami yra..
tai gal zemajciu blynai?>:D
nea ten sumaltos virtos bulves kiausinis ir miltai druskytes dar. tada tesla suvinnioji i ruloncika supjaustai gabaliukais padarai rombo formos (su peiliu) tadai keptuve ir ant sviesto pakepi, arba i and skardos ir i orkaite. valgai su sviesto-grietines padazu
nemegstu svilpiku.. bulvinis patiekalas, jei megsti keptas bulves, tik biski kitaip, tai sutarkuoji jas su rankine tarka, tada imaisai kiausini berods, susitarkuoji morkas, svogunu, prieskoniu ir kepi kaip blynelius, vis sioks tox paivairinimas, cia dar pasiklausiu savosios, ar tikrai sitaip, jinai taip daro ir man labai patiko..
aciu gina
reiks rdarytis tuos svilpikus:D bo jai jau su sviesto-grietines padazu. tai laizysiuos pieshtus jauciu;D arba tik nuo padazo arba nuo visko;)
aldi o morkos butinai;)
dar miltu pamirsau ir butinas padazas!!! padazas is grietines, sutrinti cesnakai, kirenai, sviezi smulkiai supjaustyti agurkai, druska, pipirai.. gali but ciuciut majonezo, o seip tik giretine! tikrai man ****! skaniau nei paprasti bulviniai blynai! nepalyginsi
aisku:D cia daug prisakei:D i ta padaza:D nu reik koky karta pamegint;)
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Vyrai, kurie megsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir gaminti