Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 40 из 74

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: Girti vairutojai
Vaiva, 17 пишет:
manes tu nepazisti ir nepasakok kad atsokomybes pas mane nera:P va va tokie tipo atsarguoliai kaip tu ir nutrenkia zmones
tie kur zmones nutrenkia tikrai nevaziuoja trecia begi isijunge 40-50km/h greiciu
lekia kaip nuo by.... nutruke, vaizduoju super vairuotojus ir..... pasekmes visiems gerai zinomos

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Gintaras, 24 пишет:Egidijus, 24 пишет:
as jei isgeriu pora alaus vaziuoju daug atsargiau ir ramiau nei visiskai blaivus
neisivaizduoju ar ipusciau 0,4 ar daugiau, bet atsargumo jausmas padideja pas mane 10 kartu.
jinai teisingai sako
kas is tavo atsargumo jeigu tu nepasielgsi tinkamai. As visai apsidziaugciau jeigu tokius kaip tu pradetu sodinti kaip pas britus
Be to man labai idomu kaip tu isivaizduoji savo demesio padidejima?
Deja tau taip tik atrodo - realiai demesingumas l. sumazeja. (tai patvirtina juodoji statistika)
Gintarai ne mazas vaikas esi tai gal nors tu nebesvaik gerai
paskyk dabar pries visa lietuva, kad isgeres buteli ar pora alaus nesurizikuotum palengva neskubedamas parvaziuoti su masina namo?
tie kur zmones uzmusineja, prisilupa visu pirma iki zemes graibymo ir lekia kaip akis isdege, nepaisydami eismo taisykliu
as normaliai isgeres niekad gyvenime uz vairo neseciau. ir ne del to, kad policija mane pagaus, bet todel, kad jauciu jog fiziskai nebepajegsiu normaliai valdyti masinos.
o nuo poros buteliu alaus tikrai nepasigeri stipriai, paprasciausiai tik jauti, kad reakcija truputi suleteja ir todel vaziuoji daug atsargiau 

- Andrius, 26
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Egidijus, 24 пишет:Vaiva, 17 пишет:
manes tu nepazisti ir nepasakok kad atsokomybes pas mane nera:P va va tokie tipo atsarguoliai kaip tu ir nutrenkia zmones
tie kur zmones nutrenkia tikrai nevaziuoja trecia begi isijunge 40-50km/h greiciu
lekia kaip nuo by.... nutruke, vaizduoju super vairuotojus ir..... pasekmes visiems gerai zinomos 
Pvz as tai kuo girtesnis tuo leciau vaziuoju,nors suprantu jog vairuoti isgerus yra lb blogai,bet retsykiais tenka:) Ir nebutinai visi laksto girti,as blaivas lakstau labiau nei isgeres nes zinau kaip buna girtam esant,veikia dar protas:)

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен

- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Неактивен
Egidijus, 24 пишет:
Labai klysti. Ir nereikia man teisintis kaip tu vaziuoji.
Jei alkoholis nebutu problema - uz vairavima isgerus nebaustu. Ivykus neiprastai situacijai (net ir 40-50 km/h greiciu vaziuojant jos tikrai ivyksta) tavo elgsena be tkokiu atveju bus neteisinga.
Cia tas pats, kas "vaziavimas be saugos dirzu gelbsti gyvybe, nes gali iskristi pro langa"

- Aurelijus, 25
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
girti vairuotojai yra "****", jie nieko nedaro, nevirsija niekada greicio, visada suvaldo masina esant extremaliom salygom, reakcijos laikas toks kad su kinieciu stalo tenisa pavarytu, o jei dar truputi vairuodams ikaltu tai ir world rally visus padarytu.. taip kad lakim ir vairuokim daugiau.. jau ir taip lakimo europos cempionai

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен

- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Неактивен
moki pasiteisinti uz daromas klaidas vietoj to, kad elgtumeisi pagal taisykles. Va per tokius "proto bokstus" lietuvoj avaringumas ir yra bene didziausias Europoje

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен

- Kristina, 20
- Forumo Dalyvis
- Неактивен

- Konstantinas, 20
- Forumo Dalyvis
- Неактивен

- Erika, 26
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Gert ir ivairuot i pruda?:D nu nacert tada:D

- Egidijus, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Erika, 26 пишет:Gert ir ivairuot i pruda?:D nu nacert tada:D
pirma ta pruda reikia rasti
geriau jau i medi ar stulpa

- Giedrius, 24
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Jo, as tai galiu duoti mergaitei pavairuoti, tik man labiau patiktu, kad ji mane ne namo parveztu, o parsiveztu pas save namo, tada as tikrai jausciausi saugus:)

- Kristina, 20
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Giedrius, 24 пишет:
Jo, as tai galiu duoti mergaitei pavairuoti, tik man labiau patiktu, kad ji mane ne namo parveztu, o parsiveztu pas save namo, tada as tikrai jausciausi saugus:)
Na jei tavo panyte ta kur avatare salia taves, tai nepatariu isvis duot jai vairuot
O jeigu rimtai tai nesvarbu i kuriuos namus parves, svarbu kad dar pats iki duru daeitum. Nes is skaudzios patirties kalbant, nuo masinos iki namu duru sunkiausia priliuobusi vaikinuka parsinest :[

- Emilis, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
taj duris iki jo atneskit:D:D:D

- Evaldas, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
reik turet sugebejimu vairuot
Сообщений с 21 по 40 из 74
Страницы Назад 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.