21

Re: Neistikimybe. Kaip i ja reaguot?

Labai nuo daug ko priklauso, kaip aš reaguočiau į vaikino neištikimybę. Svarbiausias dalykas yra tai, iš kur aš apie tą neištikimybę sužinočiau. Jeigu man kažkas pasakytų ir tai pasitvirtintų tada tai sunkoka būtų, bet jei vaikinas prisipažintų pats, tai, manau, jau didelis pliusas. Dar svarbu būtų kas? kaip? su kuo? dėl ko? Jei vaikinas išduotų mane su mergina, kurios aš niekada gyvenime nemačius, negirdėjus ir, kuri, manęs nepažįsta atleisti būtų lengviau. Jei išduotų su mano pažįstama ar net drauge jausčiaus žiauriai pažeminta, sutrypta ir t.t. ir pan. (Draugės nekaltinčiau, bet vaikinui už tai ilgai neatleisčiau...). Tuo labiau, kad tos merginos tokios jau yra... Turbūt pusė mano pažįstamų apie tai greit sužinotų, ko aš pati nelabai norėčiau. Toliau dėmesys būtų atkreipiamas į tai, dėl ko viskas įvyko. Gal yra kažkokių problemų mūsų pačių santykiuose, gal jam kažko trūksta ar pan. Beabejo, išdavystė čia nepateisinama, tokiu atveju partneriai manau turi pasikalbėti ir tas problemas išspręsti, bet vistiek būtų lengviau atleisti, jei žinočiau, kad pati nesuteikiau jam kažko tokio, dėl ko jis nuėjo į šoną. Dar, gal vaikinas tuo metu girtas buvo? Girtumas tai irgi ne priežastis, bet atleisti vistiek lengviau būtų... O apibendrintai tai galiu pasakyti tiek, kad jei mylėčiau, atleisčiau ir scenų dėl to nekelčiau. Tiesiog pasikalbėtume ir tiek. Lengva man dabar šnekėt, kai nebuvau į tokią situaciją papuolus... smile

22

o kodel drauges nekaltintum? ji tiek pat kalta kiek ir vaikinas? niekas per prievarta jos i lova nesitempe juk....

23

Bet mano vaikino per prievartą į lovą ji taip pat turbūt nesitempė? Šiaip tikra draugė taip ir nepadarytų, o jei tik šiaip pažįstama tai koks jau skirtumas man. Kažkaip aš nelinkusi ieškoti kaltų. Manau, kad tokioje situacijoje man svarbiausia būtų išsiaiškinti viską su savo vaikinu, o ne su dar kažkokia jo sugulove smile

24

nu jo.... tikra drauge tai neturetu pasielgti...aisku jei ji yra tikra drauge...va per tokius ivykius ir pamatai kas tikrieji tavo draugai....

25

na ziurint kokia tai neistikimybe.. fizine dar galbut ir galima atleist, nors as asmeniskai nezinau ar atleisciau.. sunku kazka sakyt kai nesi pakliuvus y tokia situacija.

26

va cia yra sunku ir kalbeti sia tema...gal ir atleisi o gal ir ne....

27

labai daug yra ivairiausiu niuansu kaip kas kur kada ir t.t. net konkrecioj situacijoj visos pasielgtume daugmaz skirtingai

28

na ka..teko biski patirt toki dalykeli..buvo be proto skaudu. na tai  nebuvo kazkokia kuniska isdavyste,tiesiog mano vaikinas su kuriuo buvom tikrai ilgai susizavejo kita ir del to musu keliai issiskyre. buvo labaj sunku nugalet savo jausmus ir skausma,bet viskas imanoma..:) kaj jau buvau bevejk atsigavus sulaukiau is jo laaaaaaaaaaabaj ilgos sms su nuosirdziu atsiprasymu ir sejp galiejimusi del savo kvailo poelgio..susitikom ir kaj pamaciau jo akis ir asaras jose,nebesusitvardziau.. atleidau,nors ir buvo labai sunku,o ypac is pradziu,atrode net kad nieko gero nebebus,taciau kajp sakoma meile nugali viska:) ir stai jau metai kajp mes vel kartu, ir esu laiminga:) aisq buna kartais tokiu stipresniu pavydo ir pykcio proverziu is mano puses,bet kolkas jis su tuo labaj nuosirdziai taikstosi smile)))

29

nekenciu isdavysciu,tai kazkokia nesamone,jei matai kad jausmai blesta tai reik bandyt juos atsildyt,o jei neimanoma tai paprasciausiai gaziuoju issiskirt,ir isvis geriausiai visiskas atvirumas...

30

Dauguma atveju moterys pacios kaltos del to, kad jas isduoda.

31

jai ygrysta tai laikas palikti:) o jai galvoji kad gaila tai reiskias per mazai igryso;)

32

gaila palikt? o taves kas nors gaili? :=)

33

reikia buti truputeli savanaudiskai ir save pasiziureti o ne gailetis kitu- visu juk visu luzeriu neisgelbesi:)

34

o man atrodo kad pateisinimo isdavystei nera.girtas negirtas,vistiek turi galva ant peciu ir ja naudokis.ir jokie pasiteisinimai  apie suvyliojima neisdegs,pats vaikinas man pasakojo,kad pana nuoga lipo ant jo,nurenginejo.bet sako man jos nereik,tu man akyse stovi.tik silpnavaliai isduoda.

35

o zinot kartais reik issbandyt atwirkstini buda- pasakai waikinui: jei tik nori.... o jis tupi Tau prie kojos,nes ner labai idomui kai leidzia,ar ne? Bent man taip pasiteisina smile

36

Niekada negaleciau to atleist...ir net nebandyciau.

37

As visada sakau nezinau ir galvos neskauda,kai suzinau ATE

38

Zydrune, 20 parašė:

o zinot kartais reik issbandyt atwirkstini buda- pasakai waikinui: jei tik nori.... o jis tupi Tau prie kojos,nes ner labai idomui kai leidzia,ar ne? Bent man taip pasiteisina smile

Man irgi pasiteisina smile Nesu aš toks žmogus, kad kažkam kažką drausčiau ar pan. Gal kaip tik dėl to vaikinas ir nedaro nieko tokio, kas man nepatiktų?

39

Na as tai zinau ka padaryciau suzinojus apie vyro neistikimybe, bet cia kuklinuosi rasyti :::206
nors antra vertus gal ir nereiketu taip daryti, nes lietuvoje ir taip per mazas gimstamumas :-)

40

manau kad jei viena karta zmogus isdave tai gal tik labai maza dalis zmoniu daugiau to nebepadaris tai geriau atleisti ir issiskirti kad netektu nudekti kita kart