Re: MERGINOS, kokio automobilio noretumete?
as tai tokio noriu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → MERGINOS, kokio automobilio noretumete?
as tai tokio noriu
as tai tokio noriu
![]()
![]()
kas nenoretu:)
as tai tokio noriu
![]()
![]()
Cia panelems klausimas o ne tau..:D
Tomas, 26
Gera tema..Man visada patinka su sypsena klausyti ar skaityti paneliu isvedziojimus apie masinas..Siaip labai gerbiu panas tas kurios bent siektiek apie tai ismano.. Mano pana tai svaixta apie Alfa Romeo Brera..
patikek man juoka taip pat kelia kai kurie vaikinai,kai suseda ir pradeda bazarinti apie masinas,nors visiskai nieko apie jas neismano: zino markia,kiek traukia ir varoma ant bendzo ar dyzelio,ir jau primeta sustrekus...ne vienas ir uzsivarte kai pradejau daugiau klausinet
taip kad ne tik merginos svaiksa apie masinas
gal jos ir maziau ismano bet niekada neprimeta kad zino daug
![]()
o as siaip db audi TT susizavejus esu,atrodo tai pasakiskai :-D
Ema netikiu..;D
Retas atvejis, kad vyrukas visiskai nieko neismanytu apie automobilius, bet neduok tu dieve pataisysi snekanti vyra sia tema ir dar jei pataisysi teisingai, tai izeisi vyriska oruma.
pamenu kazkada keliese diskutavo "kai juda cilindras<...>", o man atsovus, kad cilindras niekur nejuda, juda stumoklis ir alkuninis velenas, tai liepe nesikabinet prie zodziu
Retas atvejis, kad vyrukas visiskai nieko neismanytu apie automobilius, bet neduok tu dieve pataisysi snekanti vyra sia tema ir dar jei pataisysi teisingai, tai izeisi vyriska oruma.
pamenu kazkada keliese diskutavo "kai juda cilindras<...>", o man atsovus, kad cilindras niekur nejuda, juda stumoklis ir alkuninis velenas, tai liepe nesikabinet prie zodziu
cilindras juda gerai,kad ne variklio galva juda ar blokad:D
o as nenusimanau masinose. savo turiu. zinau kur tepala kur ausinimo skysty pilti ir kur benzina pilti ir vsio.. kai mokiausi teisems berods zonojau lodel stabdziu kaladeles cypia.. dabar teoriskai zinau kaip rata pasikeist ... tai jei jau neduok dieve nuleis man padanga tai chebryte nesikuklinkit ir sustoje nesijuokit, o padekit. Ok?
o as tai noreciau wolksvagen beetle,audi TT,tik kad butu ne 2006 metu modeliuko,nes ji tokia pati kaip ir audi A6 ar A8 is priekio,tik uzpakaliukas TT,dar visai nieko BMW Z3 arbaZ5 ,niu ir minis,na dar visai nieko infiniti kokiu 2005 ar 2004 metuku:) dievinu tas masinytes...mmmm
turiu masiniuka..nusipirkau...bet nevazineju nes teisiu neturiu
peugeot 306
esu golfo fane,nezinau kodel,gal kad laikiau teises su golfu5,pati vaziuoju golfu4,tdi,apie masina irgi esu zalia,megstu greiti,bet jei reiketu rata pakeist ar dar ka,tikrai butu problema,o siaip nenoreciau kitos masinos,nors daug kas sako golfai s....,bet man patinka:)
o as noreciau reno clio 2003m, nes dabartine tikras laivas (renault safrane). ir mano manymu merginom tinka labiau mazesni auto...(bet tik ne golfas, su jais vazineja tik treninguoti plikagalviai)
o as noreciau reno clio 2003m, nes dabartine tikras laivas (renault safrane). ir mano manymu merginom tinka labiau mazesni auto...(bet tik ne golfas, su jais vazineja tik treninguoti plikagalviai)
m, mašinose nesigaudau, bet labai norečiau tokios senovines senovines mašinos:>
aisku kad bmw nuliova:)))
nus ash kada nors irgi bmw turesiu, kai pakankamai tam subresiu bus 740 kokiu 1998 metu, bo paskui jau nebesuprasi, ar mashinos ar bulkutes...
a dabar irgi visai nebloga turiu kuri man visai patinka... jei nesiozhiuotu kartais, ishvis neblogai butu...
kaip is greiti ir isute vat tokios sportiskos ir su njonkem
kaip is greiti ir isute vat tokios sportiskos ir su njonkem
tai, kad ten ju gyvas velnias buvo
pasirink viena, jei tavo galvele ismano ka nors apie masinas :V
:D
noriu geltonos ir be stogo:D
noriu geltonos ir be stogo:D
nusipirk ziguliuka,nupjauk stoga ir vsio pigu + svajone isipildys
(joke)
xa xa xa:D sportines noriu:P ir turesiu:P
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → MERGINOS, kokio automobilio noretumete?