Tema: Kaip manote ar siais laikaisdar yra istikimu vaikinu?
Manau,kad ne!!:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Kaip manote ar siais laikaisdar yra istikimu vaikinu?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Manau,kad ne!!:D
Gal ir yra vienas kitas... Bet cia,kogero, jau lb retas atvejis. Tokius reikia i "Raudonaja knyga" rasyti )
jie yra istikimi tik tol kol tu ji domini arba kol kokia kita pana nepasistengs jo nuo taves nuvylioti
Apie sia tema jau esu daugybe kartu rases..Vyrai yra uzprogramuoti padaryti kuo daugiau moteru..Cia is gamtos ir tai normalu..Lai sako bet kox vyras kad jis yra ir bus istikimas, as tik pasijuoxiu is jo..Nei vienas sveikas ir normalus vyras neatsilaikytu neistikimybei "idealiomis salygomis"..t.y.: jis vienas, pries ji ciky panele (jam tikrai labai patinkanti) kuri pati ji nori paimti, apie tai niex nezino ir nesuzinos...Ir jeigu tokiu atveju vyras pasakys ne, jis tikrai nesveikas ir nenormalus..:D
Ir moterys ta turetu puikiai suprasti..jei jos bando padaryti savo vyrus istikimais jos klysta (man taip atrodo..)..Vienintele isetis moteriai, apsaugoti savo vyra kad jis nepakliutu i tas "idealias" salygas kaip minejau anksciau..:D
[Vienintele isetis moteriai, apsaugoti savo vyra kad jis nepakliutu i tas "idealias" salygas kaip minejau anksciau..:D[/quote]
Jo, paimti lenciuga, prirakinti prie radiatoriaus ir tegu dvesia, jei negerbia savo patneres! ;D
[Vienintele isetis moteriai, apsaugoti savo vyra kad jis nepakliutu i tas "idealias" salygas kaip minejau anksciau..:D
Jo, paimti lenciuga, prirakinti prie radiatoriaus ir tegu dvesia, jei negerbia savo patneres! ;D
Va cia akivaizdus pavizdys moters kuri nifiga nieko neismano apie vyrus..Apsaugoti, tai nereiskia priristi..
Ir man net negaila moteru kurios to nesupranta ir buna isduodamos..:D
Idilija, 24 parašė:[Vienintele isetis moteriai, apsaugoti savo vyra kad jis nepakliutu i tas "idealias" salygas kaip minejau anksciau..:D
Va cia akivaizdus pavizdys moters kuri nifiga nieko neismano apie vyrus..Apsaugoti, tai nereiskia priristi..
Ir man net negaila moteru kurios to nesupranta ir buna isduodamos..:D
Tomai, jumoro jausmo visai neturi, jei ka Mano tikroji nuomone tikrai ne tokia, cia tik baika
As pvz manau, kad ne tik vyras butu ne vyras, jei nepasinaudotu idealiom aplinkybem, kurias jau minejai, bet ir moteris taip pat
Turbūt netgi reikėtu papulti į tokias salygas,kad po to įvertintum savo seksą su esama partnere.
jo yra:)
yra;))
ta pati butu galima paklaust ar yra istikimu merginu niu asiku kaskur ju yra ir tu istikimu juk musu pasaulelis nemazas ir visko jame gali rasti istikimybe priklauso nuo abipusiu santykiu ir kitokios cherne kaip susikursi taip ir turesi ta istikimybe turi zmones kaskuo dominti vienas kita ir kaskuo nuolat traukti ir vienas kita istikimybes yra sem pasauli oi oi oi tomukas tomukas tikras striptizo erelis 26 m jau lyk ir o kaip mazas vaikas ce ziurau jau istikymybe tau kaip geda pasidare jei netratini visu is eiles tai koks tu vyras ar ne tokie dazniausei kur dauk ciulba mazai ka daro tik ir tiek kat dauk ciulba
Ne as dabar nieko nedarau..Turiu tokia kurios norejau..O tam kad ja surasti pereiti turejau per tikrai ne dvi ir ne 15 panu..Taip kad tu cia primalei sudo belekokio, nei tu mane pazysti nei ka..Rasau tai ka zinau o ne tai kas man fantazuojasi, kaip tu cia parasei..:D
o laukiau situ zodziu kur Saulius parase... :-D manau kad tiksliai kad yra...vieniem istikimybe kaip lieva savybe...baisu...jei neistikimas tu pats negerbi saves ir kaskam laisvai save atiduodi kad pasitenkintum ir issikovotum garbe...ir tai tik trumpam...panos taip pat nenori nudevetu :=(:]
Taip, istikimu vajkinu yra:)
O siajp, kalbant apie neistikimybe, taj tiek wajkinaj, tiek merginos buna neistikimi. Tiesiog merginos savo nuotykiu tajp nepublikuoja, o wat wajkinukaj girtis megsta... )
gal is 100 koks vienas
aisku, kad yra, nes visokiu zmoniu siam pasauly yra
p.s. as nesakau, kad istikimybe blogai.
o kuriais laikais tokiu buvo? ir isvis kas cia per lytine diskriminacija? merginos ne kiek ne maziau nori ir buna neistikimos negu vaikinai
nepykit bet yra sakoma: vyrai kaip sunys, juos glostyk, 3 kartus pamaitink per diena, ir 1 karta per menesi isleisk pasilakstyt.
lotuliukas ciu supermamu forume taip sakoma?
mhhh o as maniau kad cia atvirksciai yra "ar yra moteru istikimu?"
Pasakysiu tiek maziau pacios bukit neistikimos, o paskui mum priestaraukit... :PPPPPPP
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Kaip manote ar siais laikaisdar yra istikimu vaikinu?