Re: Seksas per pirma pasimatyma
nu visokiu siaip ar taip reikia aisku bet...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas per pirma pasimatyma
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu visokiu siaip ar taip reikia aisku bet...
seip joa, kai viska iskart gauni, visas entuziazmas lb greit isgaruoja. vyrams patinka siekt to, kas sunkiai prieinama, nesvarbu ka jie besakytu auksine taisykle
kuo daugiau lauzosi tuo idomiau
nu bet jus ir neprisukti vienu varzteliu:D Blin visi man cia kliedesit, kad sutike pana, kuri jums patinka ir kuri atsako tuo paciu, kuriai jauciat trauka...Nesidulkinsite???Ar jus trenkti,ar tik sitaip bandot save apginti???O tipo merginos, sutikusios joms patikusi vaikina ir kartu leidziant vakara, nesimyli???Kas per pasakos???Ka bandot apgaut???Nesakau, kad su visais(visomis) tokia trauka buna.Bet isigilinkite i save, o ne as tave vadinu "savalka".Gaila man tokios nuomones:D Panos,stovi pries jus svajoniu vyras, kuris tik mirksi jums akytemis, jus ka?Tipo sorry???Geriau pagyvenkit daugiau, o tada pasakysit savo nuomone!
Nemanau jog norint su kuo nors permiegoti butini ypatingi santykiai, aisku kai buna jausmai, sexsas buna kur kas geresnis.Taciau vienos nakties nuotykiai suteikia galimybe pazinti kitus zmones negalvojant, kad butina uz ju teketi.Vyrams kazkodel leidziama seti savo sekla i kaire ir i desine, jie nesijaudina del to kad viena diena leidzia su viena mergina- kita, su kita, taciau jei taip elgiasi moteris, ji isvadinama kekse.Keista nes visi esame lygus.Visi-zmones.Ir moterys seksu megaujasi ne maziau nei vyrai.
Vyrams kazkodel leidziama seti savo sekla i kaire ir i desine, jie nesijaudina del to kad viena diena leidzia su viena mergina- kita, su kita, taciau jei taip elgiasi moteris, ji isvadinama kekse.
taip sakai - vadinais pati taip galvoji
E chebra, o gal cia tikrinate kuri duos is karto:DDDDDDDD
Emilija, 19 parašė:Vyrams kazkodel leidziama seti savo sekla i kaire ir i desine, jie nesijaudina del to kad viena diena leidzia su viena mergina- kita, su kita, taciau jei taip elgiasi moteris, ji isvadinama kekse.
taip sakai - vadinais pati taip galvoji
taip yra del to taip ir sakau, visi sita zino....
o tu duotum is karto :? ar da biski pasilauzytum
Saulius as neduodu:D
o ko ne?:) duotum man?:) tarkim man patikai is pirmo zvilgsnio
per pirma pasymatyma atsiduoti,cia yra pats kvailiausias variantas.I snuki duoti tokiems vaikinams,kurie praso is pirmo karto
supranti, astsiranda tokiu, kurios duoda ir per pirma pasimatyma, tai va tokie bachurai ir priejna isvadu, kad visos tokios. o as cia nieko blogoi nematau, jeij zmogus lb patinka, ir jeij tas zmogus tinkamas
Esu pries seksa per pirma pasimatyma.Taip elgiasi tik laisvo elgesio merginos,negerbiancios saves.
amen
o jeigu labai norisi ?, ai man tai atrodo kad cia nieko tokio, dauguma taip elgiasi, pasaulis nesugrius jei permiegosi per pirma pasimatyma, tik patenkinsi savo aistra ar siaip ten belenka....
retas idomus ir labai geras malonumas
sexas per pirma pasimatyma yrs jega
per pirma pasymatyma atsiduoti,cia yra pats kvailiausias variantas.I snuki duoti tokiems vaikinams,kurie praso is pirmo karto
sutinku beveik .. o panom kurios duoda per pirma pasimatyma tai net nezinau... parduot i uzsieni kales tokias
as sutinku su mindaugu..
juk jeigu du zmones uzpuole aistra ir jie zino ko nori vienas is kito, tai nereikia ilgu svarstymu daryti tai ar ne...ir nereikia po save grauzti ir sakyti:"ka as padariau, ka apie mane jis pagalvos" ar pan.
jeigu niekam nesi isipareigojes, tai manau, kad galima leisti sau bent tokiu malonumu...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas per pirma pasimatyma