21

Re: Da Vincio kodas

na, man sis filmas tikrai patiko smile bet kad labai siaubingai tai tikrai ne big_smile dar ir sedejau pirmoje eileje nes vietu nebuvo yikes

22

Gediminas, 19 parašė:

pritariu Donatui. knyga buwo super, kaip ir wisi kiti Dan Brown shedewrai. o paziurejes filma suprantu, kodel jis ish pradziu taip prieshtarawo sawo knygos ekranizawimui.... [/qe

em... sedevrai??? :DD na ok, idomios mintys, negirdeti intriguojantys faktai, bet parasyta juk paprasciu paprasciausiai... aisku, neturiu nieko pries jo knygas, bet sedevrai nes siaip sau faktai susieti,sudeti i viena ir parasyti banalia kalba...   tarkim - da vincio kodas.  Del neiprasto turinio knyga pavirto sensacija, kuri, savaime aisku, pavirto bestseleriu, o bestseleriai neturi vertes, tai tik tuscios knygos, komercija, tai populiarumo vaikymasis, mada ir tiek... galbut ir pati istorija parasyta ir sukurta komerciniais tikslais, nors ji labai grazi ir as jos neatmetu.. o kinas neblogas, gal todel, kad knyga skaiciau tik po to

23

**** big_smile

24

nevertinga knyga literaturiskai(tiesiok detektyvas) tai manau ir is filmo niek nepasisemsi....

25

ziurejau filma taip isgirta ir tt. Knyga padare visa darba kaip reklama bet seip filmas **** kokie 5 balai nedaugiau is 10

26

Loreta, 16 parašė:

neziuresiu, nes esu katalike......jug daug geresniu filmu yra, big_smile

Nu dar gražiau..... Dar pasakyk ir penktadieniais mėsos (ar kokią ten dieną) nevalgai...

27

labai geras filmas chebra nepykit

28

as ji maciau chujovoj stadijoje

29

mh knygos perskaiciau gal apie ~11pls... ziuriu filma o ten puse filmo apie mano perskaitytu 11 pls...blem nesamone..iki galo neisziurejau.boring.

30

jega! gal reikes ir knyga perskaityt...

31

Nemačiau.Dėl to šiek tiek gaila:)

32

seip fainas filmas..man patiko.....

33

Pirmiausia perskaiciau knyga..veiksmo daug, lengvai ir greitai skaitosi, vercia pasukti galva ir pamastyti, bet siaip tai nieko ypatingo, tikrai esu skaiciusi begale geresniu knygu. O kai filma ziurejau tai dar labiua nusivyliau..jau ne viena karta isitikinau, kad perskaicius knyga geriau neziureti filmo, kuris pastatytas pagal ta knyga.

34

Gana idomu, vis vien ziuriu i filma po to svarstau, kas patiko, o kas ne

Žinutės: nuo 21 iki 34 iš 34

Puslapiai Ankstesnis 1 2

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis