Tema: kaip atkersyti?
sveiki,jei trumpai tai noriu jusu patarimo kaip atkersyti savo kabutese draugei kuri mano draugui tokiu dalyku priskiede apie mane kad ojojoj... mes vos neissiskyrem per ja!!!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip atkersyti?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sveiki,jei trumpai tai noriu jusu patarimo kaip atkersyti savo kabutese draugei kuri mano draugui tokiu dalyku priskiede apie mane kad ojojoj... mes vos neissiskyrem per ja!!!
nedraugauk su ja
papasakok visiems kas ji per paukstelis visiems bendriems pazistamiems...nieko geresnio nesugalvojau juk neisi zudyti
kam kersiti? ateis laikas kad ir ja nubaus uz tokius dalykus o kersti tai negerai, nebebendrauk su ja
ooo kerstas saldus ir kai jis dar ateina palaipsniu tai buna taip gera ) nu bet negrazu kersyti bet as tai taip darau kersiju visiems kas man pasika gyvenima gal netapacia diena bet sugalvoju ir nepamirstu nieko (iskyrus kai perdauk prisigeriu) )
jai vaikinas pasitike tavimi,tai jam abejojiu ar bus svarbu ka drauge kliedi... O tokios drauges,nevertos buti draugemis...
ikask jei ten kur ji to nesitiki...nors,..geriau nekisk i suda ranku....juk supranti ,kad s..ir neliestas baisiai dwokia...o ji dwokia butent taip
Nereikia keršyti,nes po to tikrai nepalengves.
apsik ir ja-paskleisk pliatka ,per kitus,na, ganda,kad ji gydosi pas veneriologa.Pliatkai megst labai greitai plisti ir duoda geru vaisiu
kuo tu už ją geresnė būsi, pati taip šlykščiai pasielgus?
nenusileisk iki tokio lygio...
bet tai kas per patarimai jūsų kai kurių, žmonės???? skatinam kenkti kitiems?
na tokia ta tavo ir drauge jei pribludijo apie tawe nieku... :[
Tiesiog nebendrauk su ta intrigante ir tiek. Nekersyk. Pradesi kersyti, tai tada ji dar daugiau pletku prigalvos.
... turejau toki dziaugsma:)... kabutese...
... draugavom 16 metu... buvom neatsikiriamos... zinojom viena apie kita viska. Naaa beveik viska... tai kokia ji yra.. suzinojau tik praejus 16 draugystes metu...
... ish savo patirties ka galiu pasakyti... esu davusi jai kelis shansus pasitaisyti:) ...kabutese... kuriais ji nezinojo kaip pasinaudoti... tiksliau, net nesuprato, kad tokius gavo...
... Nekershtauk, negadink savo karmos...
... geriausias sprendimas, visishkas tokio zmogaus ignoravimas... atsiribojimas... jo nematymas ir kurtumas jo atzvilgiu... Motyvas? ... zmones nepasikeicia per viena diena, jei ir prisiekineja, kad atgailauja ir stengiasi pasikeisti. Vidaus... pasauleziuros...taip greitai nepakeisi....
asciu visiems uz patarimus, uz jusu nuomones
papasakok visiems kas ji per paukstelis visiems bendriems pazistamiems...nieko geresnio nesugalvojau juk neisi zudyti
kas buna kai merginus "geriausios drauges" susipyksta aiku buna dazniausei isipaskje visas savo paslaptis nu dauguma ir prasideda tada kovos is draugiu y prieses kodel bahuru reikalai parastesni kerstas ateina susiplaka vienas kita isidauzo ir teik ir vel aina apsisuke laimingi o cia ohh
Pawyduole ta drauge turbut kad tu turi gera waikina.O kam kersint,buk protingesne uz ja.
Danguole, 20 parašė:papasakok visiems kas ji per paukstelis visiems bendriems pazistamiems...nieko geresnio nesugalvojau juk neisi zudyti
kas buna kai merginus "geriausios drauges" susipyksta aiku buna dazniausei isipaskje visas savo paslaptis nu dauguma ir prasideda tada kovos is draugiu y prieses kodel bahuru reikalai parastesni kerstas ateina susiplaka vienas kita isidauzo ir teik ir vel aina apsisuke laimingi o cia ohh
tai tu siulai jom apsidauzyti gerai... paskui dar uz plauku patasyti ir daugiau nekersyti...?
apsik ir ja-paskleisk pliatka ,per kitus,na, ganda,kad ji gydosi pas veneriologa.Pliatkai megst labai greitai plisti ir duoda geru vaisiu
Jei tau rimtai 46 metai, tuomet gal laikas būtu i kokį psichiatrą kreiptis...
Pamirshk Ja ! Ir susirask kita , geresne drauge ! Teisingai ce sako , nenusileisk iki jos lygio! Jei ji nepasimokys is shios klaidos ateity Ja nubaus "kiti" arba dar geriau likimas !
As irgi manau, kad tikrai neapsimoka teptis ranku del tokios nesamones, paprasciausiai nebendrauk ir viskas, pati supras ka padare...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip atkersyti?