Tema: Rudenine depresija
Kvailas savo silpnumo pateisinimas ar liudna realybe?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rudenine depresija
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na nezinau kuri is tavuju varijantu pasirinkti bet nuotaika tikrai i blogaja puse linksta rudeni ir viskas del oro bent man
metu laikas nuo to nepriklauso..bent as taip manau..buvo visiems ir bus,,..galit sakyt man nera buve..bet man **** netikiu tuo ir netikesiu..visiems buvo ir dar bus
Na man irgi, bet as tai vadinu saules sviesos trukumu... Bet juk tai nera depresija...:V
depresija zmones susigalvoja- ji neegzistuoja
deni nu jei tau to nera buve tai man keista..arba tiesiog nenori daugelis pripazinti ..o idilija tas sviesos trukumas dar vadinama depresija
mano manymu daugeliui ta depresija buna tik paciu isgalvota
deni nu jei tau to nera buve tai man keista..arba tiesiog nenori daugelis pripazinti ..o idilija tas sviesos trukumas dar vadinama depresija
nu blyn...tada as away depresuotis toliau... :=(
is tiesu, o jei nepriklauso nuo oro, tai kodel nesergame depresija vasara?..visgi nuo oro siek tiek priklauso, nes kai maziau saules, maziau vitamino c gauname ir panasiai..ir siaip pagalvojus, kada geresne nuotaika, sauleta vasaros diena ar salta niuria ziemos popiete?..
man depresija kamuoja kasdien!!! uzknisa lietus lyja kajop ish vedro ...... bet kai saule tai nuotajka grazi !!! prisgeriu ir vel depresija:D
... nekenciu rudens, visa laime jis shiais metais dar pakenciamas....
.. shiaip ishsikepu pyrageli... pasidarai vakare arbatytes, pasikvieciu drauge... susireguliuojam ka nors tonusui pakelti.... ir depresija dingsta..tereikia gero pashnekovo...
as rudeni labai megstu,kai kiti prazysta pavasari,tai as rudeni o depresija manau,zmones issigalvoja is neturejimo ka veikti(turiu omenyje rudenine)
Manau, turetumem skirti visu pirma toki dalyka, kad slogi nuotaika nera lygu depresijai... Depresija tesiasi savaitemis...menesiais.. tai liga, o liudesys niuriais vesiais, gal net lietingais vakarais, juk nera depresija.. As asmeniskai tai kiekvienais metais kaipmeska jauciuosi - rudeni beveik uzmiegu ir pavasari gimstu is naujo
alia ka jus besakytumet, bet man metu laikai ar oro salygos nuotaikos negadina...
Ka jau sneket apie depresija...?
alia ka jus besakytumet, bet man metu laikai ar oro salygos nuotaikos negadina...
Ka jau sneket apie depresija...?
...PASISEKE GI TAU... laimingas zmogus esi...:-)
o mano nuotaika labai priklauso nuo oro...o rudeni tikrai ima toks liudesys, nes niuru, salta, dienos vis trumpeja, todel rudeni stengiuosi susirasti kuo daugiau naujos veiklos, kad kuo maziau liktu laiko toms blogoms mintims
o mano nuotaika labai priklauso nuo oro...o rudeni tikrai ima toks liudesys, nes niuru, salta, dienos vis trumpeja, todel rudeni stengiuosi susirasti kuo daugiau naujos veiklos, kad kuo maziau liktu laiko toms blogoms mintims
sutinku su sia nuomuone:D
man depresija kamuoja kasdien!!! uzknisa lietus lyja kajop ish vedro ...... bet kai saule tai nuotajka grazi !!! prisgeriu ir vel depresija:D
na jooooooooooo sutinku, depresiją sugalvojo BLAIVŪS ;D
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Rudenine depresija