81

Re: mes lietuviai

Evaldas, 22 parašė:
Sigitas, 23 parašė:
Kristina, 23 parašė:

mes perkam tai ka norim,mums nereikia atsargu kaupti.... o jus perkate viska atsargom

Manau turetum tuo ir dziaugtis, manes asmeniskai netraukia kita, geresne ar dar kokia salis, as noriu Lietuvoj gyvent, man cia patinka nes dagkas cia sunku...
O kas gaunama pirsto nepajudinant ir beveik nieko nedarant tai cia nuobodu net.

o tu galvoji cia nereikia pirshto judinti ir pipnigai patis plaukia i kishene ????? big_smile big_smile ;D

patriote nuo verslininku legalizavimosi  kai susitvarkytu mokesciai algos ir pensijos nepaskiltu......;D
o mes pensininkas neuzdirbam, mes patys sau ant pensijos uzsidyrbam...... kaip ri kiekvineoj valstybej

Dristu nesutikti. Pensijos, algos, viskas pakiltu. Nes - Pakiltu BVP koficientas. Jis pakiltu, nes legalizuotusi Seseline Rinka. O tai reiskias, kad net ir nuleidus mokescius, mokesciu butu surinkta kur kas daugiau nei yra surenkama dabar. Beto - sumazejus mokesciams automatiskai pakyla ir algos. Manau cia net nereik aiskinti kodel - elementari matematika. smile

82

o Lietuvos ne trupucio nesiilgi?

83

man ir nereik matyt kad parasyta tesiog neslepk kad delfio neskaitai apie biudzeta ir t.t ..... o algos mazeja visur net ir lietuvoj ..... visur tau jas gali sumazint !!!

84

Evaldas, 22 parašė:

man ir nereik matyt kad parasyta tesiog neslepk kad delfio neskaitai apie biudzeta ir t.t ..... o algos mazeja visur net ir lietuvoj ..... visur tau jas gali sumazint !!!

Spangsti... wink Apsisviesk zmogau. smile Biudzetas skelbiamas oficialiam vyriausybes puslapyje. http://www.lrv.lt/

85

Evaldas, 22 parašė:
Sigitas, 23 parašė:
Kristina, 23 parašė:

mes perkam tai ka norim,mums nereikia atsargu kaupti.... o jus perkate viska atsargom

Manau turetum tuo ir dziaugtis, manes asmeniskai netraukia kita, geresne ar dar kokia salis, as noriu Lietuvoj gyvent, man cia patinka nes dagkas cia sunku...
O kas gaunama pirsto nepajudinant ir beveik nieko nedarant tai cia nuobodu net.

o tu galvoji cia nereikia pirshto judinti ir pipnigai patis plaukia i kishene ????? big_smile big_smile ;D

Tai ka tu nori pasakyt, mes turim pavydet jum ar jus pavydit mum? Apskritai, nematau ko cia diskutuoti tokia tema, cia tik proto knisimas vienas kitam o ne diskutavimas blin...

86

o prie ko cia pavydas ??? pagal ka u supratai pavyda ish shito mano posto??????? shito nesuprantu ...... nu matai kas knisa prota o kas diskutuoja...... auris nu vat mataj tada is lrv.lt pasisemi info:D o kad ka raso ten tai tas pac kas nulis..........

danguole pasiilgstu giminiu smile) daugiau nieko smile)

87

auri,bene destytoja tau ekonomikos,ar vadybos pudrina smegenis,pati aiskina tai kuom pati netiki.
as pati studijuoju buhalterija,bet tai mes jau suauge zmones studijuojam,kurie turim praktikos darbuose.
beja turiu nemaza bureli draugu kurie lt gyvena ir keikia,kad dirba parduotuvese,arba visai neranda darbo...matyt nera taip dar gerai lt. pala,mes baigsim cia svetur mokslu,tai perspjausim ta lietuviska aukstaji moksla,nes lietuviu bruozas yra geriau i darba priimti uzsienyje baigusi arba uzsienieti, o lietuvis tada zemose posteliuose darbuojasi. o cia svetur mes lygus ir cia savi airiai gerbia savus airius bet ir neskriaudzia musu,nebent mes patys nuskriaudziam juos.

88

Evaldas, 22 parašė:

o prie ko cia pavydas ??? pagal ka u supratai pavyda ish shito mano posto??????? shito nesuprantu ...... nu matai kas knisa prota o kas diskutuoja...... auris nu vat mataj tada is lrv.lt pasisemi info:D o kad ka raso ten tai tas pac kas nulis..........

danguole pasiilgstu giminiu smile) daugiau nieko smile)

Tau tai aisq kad nulis nes gyveni ten kazkur...;) man ne, nes tos eilutes reiskia kiek mano alga padideja siuos metus ar si menesi. Tad kalbek uz save, ok? smile

89

Kristina, 23 parašė:

auri,bene destytoja tau ekonomikos,ar vadybos pudrina smegenis,pati aiskina tai kuom pati netiki.
as pati studijuoju buhalterija,bet tai mes jau suauge zmones studijuojam,kurie turim praktikos darbuose.
beja turiu nemaza bureli draugu kurie lt gyvena ir keikia,kad dirba parduotuvese,arba visai neranda darbo...matyt nera taip dar gerai lt. pala,mes baigsim cia svetur mokslu,tai perspjausim ta lietuviska aukstaji moksla,nes lietuviu bruozas yra geriau i darba priimti uzsienyje baigusi arba uzsienieti, o lietuvis tada zemose posteliuose darbuojasi. o cia svetur mes lygus ir cia savi airiai gerbia savus airius bet ir neskriaudzia musu,nebent mes patys nuskriaudziam juos.

Teisybe. Gyvenimas Lietuvoje nera lengvas, niekur taip ir neteigiau. smile kas del studiju, tai nesimokinu lietuviskame universtitete, nes kai pati sakei - Lietuviskas svietimas ne koks.

Ir nemanau, kad man uzsienieciai pudrina smegenis apie Lietuva, nes butent apie Lietuva jie nedesto. Mokinuosi ekonomika, visokiu rusiu - mikro ir makro ir t.t., ir kasmet reikia atlikti tyrimus. Siuo metu kaip tik atlieku mokesciu sistemos tyrimus ir pasakysiu viena - pas mus ji juokinga. Ja sutvarkius puse bedu issisprestu smile

90

o tu auri nemanai kad galetum pabandyti spresti,tik kazi kas ten toj lietuvoj taves klausytu.
labai idomu pasidare kur studijuoji?
gal LSS?

91

pataisymas :LCC?

92

Kristina, 23 parašė:

o tu auri nemanai kad galetum pabandyti spresti,tik kazi kas ten toj lietuvoj taves klausytu.
labai idomu pasidare kur studijuoji?
gal LSS?

LCC smile Todel ir istojau, kad sukaupciau ziniu, kaip ta visa bruda pataisyti. Aisq ir vel lieka tas faktorius, kad kas manes klausys? Bet is kitos puses... visada buvo ir bus ta konkurencija smile Tereikia gerai pasiruosti. Laiku ir vietoje atsidurti... Na, pameginti verta smile

93

turiu drauge kuri baige LCC ji dirba uzsienio kompanijoje ir dauguma taip pat.o per tas uzsienio kompanijas islekia i svecias salis dirbti taip pat.tai ka parduodame uzsienieciams,paskui tenka patiems uz dvigubas kainas pirkti,vietoj to kad patys verstusi savo verslu ir tiektu uzsieniui,o ne parduotu musu investuotu teveliu akcijas.

94

zodziu ne mus aukleti reikia,kad mes i lt nebenorim,bet pacia valstybe issiauklekite kad musu is namu nevarytu,nes egzistavimas lygus nuliui

95

ha ha ha lietuvos gelbetojas???? bet tu geriau nejuokauk wink)) ir koks tau skirtumas kur as gyvenu??? lietuva rusija estija airija ar p[an??

kristina o ka tu lcc mokeisi??? as draugu turiu kelis lcc smile) gal jau abu nebeten:D

96

lb teisingai mastai.. Man paciam sunku suprast tokia logika. Sako yra nusistovejus nuomone, kad privatus kapitalas yra pelningesnis nei valstybinis... bet nei vienas proto bokstas man to nesugebejo irodyti... Ai zdz.. sunki cia ta tema begalo hmm

Mano brolis taip pat baige LCC, ir dabar dirba Vilniaus finansu firmoje. Tad tikrai ne visi isvaziuoja is tos Lietuvos. Cia priklauso nuo zmogaus - kiek pinigu jam yra gana. Ar tiek, kad nebeturi kur kisti, ar tiek, kad pilnai uztenka sociam gyvenimui:)

97

Kristina, 23 parašė:

zodziu ne mus aukleti reikia,kad mes i lt nebenorim,bet pacia valstybe issiauklekite kad musu is namu nevarytu,nes egzistavimas lygus nuliui

Teisybe... Pati visuomene tokia valdzia irenka, kuri poto jaunus zmones isguja is Lietuveles. Na bet gi galima pasistengti pasilikti Lietuvoje ir sukurti priesinga srove, tai visuomenei ? Galu gale dauguma taip balsuoja vien del to, kad jie neapsviesti...

98

o matai tu lygini paprasta univiera su lcc ... ha gaudaisi skirtumais????? po lcc as ir nevaziuociau i uzsieni o jie vaziuociau tai tik taupymuj

99

Evaldas, 22 parašė:

ha ha ha lietuvos gelbetojas???? bet tu geriau nejuokauk wink)) ir koks tau skirtumas kur as gyvenu??? lietuva rusija estija airija ar p[an??

Gal eik Evaldai pailseti? smile Tau jau galvele perkaito nuo intensyvaus mastymo kaip dar ikasti ar pazeminti mane big_smile

100

Auris, 19 parašė:
Kristina, 23 parašė:

Teisybe... Pati visuomene tokia valdzia irenka, kuri poto jaunus zmones isguja is Lietuveles. Na bet gi galima pasistengti pasilikti Lietuvoje ir sukurti priesinga srove, tai visuomenei ? Galu gale dauguma taip balsuoja vien del to, kad jie neapsviesti...

as manau kad seneliu nuomones jau mes nepakeisim,tai jie balsuoja ne pagal ju prota,teisybe ar pan,o senike kokia pamato jauna politika grazu tai ir prabalsuoja.o ka mes jaunimas, kol senoliai ir tevai gyvi nieko nepakeisim ,musu dar mazuma.

Žinutės: nuo 81 iki 100 iš 164

Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → mes lietuviai