401

Re: Progressive House

Gytis, 20 parašė:

kad man rodos ta exita islaiko nauji veidai, pacukai sulauke nesenai 18 metu, prilesa sudu ir tampos... nera senu zmogu, liudna...

agu lewai dbr sueina kzk banda pacuku ir tipo tusas...ir dbr iswis kaune nebeliko kur tusintis:=( jokio klubo verto demesio...

402

eisim kartu tusintis kur nors big_smile

403

vaziuosit pas mane big_smile man kompanija palaikysit big_smile

404

nu siaip joa geriausia kaip yra organizuojami privatus vakareliai tada buna jegele big_smile

405

ok bet eisi su manim? smile

406

e o mane pamirshot /? big_smile nu gerai baigiam ta:D pasimatymu virtuve big_smile kas gero ishejo naujo gero gylaus ishvarancio ihs proto ? smile

407

Gytis, 20 parašė:

ok bet eisi su manim? smile

joa ajsiu ajsiu swarbu kad butu geras party big_smile

408

Evaldas, 22 parašė:

e o mane pamirshot /? big_smile nu gerai baigiam ta:D pasimatymu virtuve big_smile kas gero ishejo naujo gero gylaus ishvarancio ihs proto ? smile

faxe raudonas alus :DD

409

Evaldas, 22 parašė:

nieko tongue

410

vo siaip gaila kad deep dish,lexicon,markus shulz nieko naujo kaip ir neturi  neutral

411

vilam big_smile deep dish gy popso ziurkes tapo ju ir gali nebelaukt wink o vat lexicon bei markus galetu kanors smile siaip kazin a marcello castelli gal turi ka gero??? tokio panasau kaip MIND OF TRIBAL MAN

412

nu as dar neprarandu vilties kad deep dish isleis kanors nesupopsinto big_smile

413

ne as tai jau juos nurasiau...

414

Markus Schulz Feat Departure - Without You Near (Gabriel & Dresden Mix) toks pagyvenes gabalas bet negaliu neklausyti big_smile bet siaip tikrai truksta kzk naujo ir ziauriai gero big_smile

415

mhm senolis smile man tai sitas dar vez DEEP FOREST - Sweet Lullaby (Justin C aka Virus J & Justin Xara Remix)

416

gabriel and dresden afigienaj:D ypac lament satoshio tomio wink ten belenkajp nurauna smegenine;)
jo dd ir as nurases big_smile

417

o joa satoshie yra gerai big_smile
blem niekaip neikertu kaip zmones gali normaliai pasitusinti kokiose patrankose...mane ten kaip nusitempia tai tik verkti norisi hmm

418

nu nzn big_smile as vat daba noriu i koky miss kitten arda jhon aquaviva wink nes esu klausesis jo setu wink seip ir svajoju i wayne ellis lee wink

419

hr... i lietuva tokie neatvyks... atveza 16b kuris irgi kazkaip neprogresuoja smile

420

man tai juokingiausia su tais underworld dbr, tipo shustrai bus ;D ir nzn sitas lyg ir naujesnis gabaliukas smile LEGEND OF HOUSE MUSIC(HOUSE TRIBE MACHINE ORIGINAL MIX)