Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 69
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Apie Geltonas korteles
Edvardas, 24 parašė:Arunas, 20 parašė:nu tos geltonos korteles tai *#$#$^%^ kokia nesamone. NIEKINU JUS GELTONOS KORTELES ir tapsnoju va
Žiū tave kažkas globoja.. vis nuima, kad galėtų naują užkabint jau senai turėjai iš forumo išlėkt..
stengsiuos ramiau reikstis
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
o man toks klausymas kilo kiek metu tiems moderatoriams?
- Justinas, 22
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Saulius, 24 parašė:Arunas, 20 parašė:nu tos geltonos korteles tai *#$#$^%^ kokia nesamone. NIEKINU JUS GELTONOS KORTELES ir tapsnoju va
pazinciu turi gera uznugari isigyjes ieskoke
taigi vat siais laikais be uznugario nei zingsnio....
- Beatrice, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as tai net nezinojau kad yra tema apie mineda o kita tema (beprasme) njorejau sukurt kad isitikinciua ar veikia ;(
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
- Alesia, 21
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as turi dvi korteles ir nevisai man jos patinka bet ka padarysi...
- Neziniuke, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
na manau tikrai gerai tos korteles tik nevisada tie kas duoda tas korteles lieka saliski as vis dar pykstu uz kortele , kuria gavau
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
butu mano valia, tai as dar griezciau tas korteles deliociau:D bet seip tai vargsai moderatoriai.. siuksliu forume per akis, o is kur laiko rast jom ismezt?.. ir seip nesuprantu kokio velnio rakint temas, kurios yra pasikartojancios ar beprasmes, jei jose buna vos kelios zinutes ir visos be rysio?.. trint ir viskas - kam kaupt siukslyna? (cia aisku ne apie korteles, bet irgi viena is priemoniu daryti tvarka:D )
- Alesia, 21
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
o kas ta siukslina daro jei ne mes patys
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Alesia, 21 parašė:o kas ta siukslina daro jei ne mes patys
kai kurie bent jau stengiasi nesiukslinti:D o kiti siukslina ir dar tuo megaujasi..=)
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Auste, 19 parašė:butu mano valia, tai as dar griezciau tas korteles deliociau:D bet seip tai vargsai moderatoriai.. siuksliu forume per akis, o is kur laiko rast jom ismezt?.. ir seip nesuprantu kokio velnio rakint temas, kurios yra pasikartojancios ar beprasmes, jei jose buna vos kelios zinutes ir visos be rysio?.. trint ir viskas - kam kaupt siukslyna? (cia aisku ne apie korteles, bet irgi viena is priemoniu daryti tvarka:D )
>>>>>>>>
na tai geras uzsiemimas kai nemiegi ir laiko atrandi ir zn kad tu ilgai nemiegi daznai matau tave eteryje tamsta
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:Auste, 19 parašė:butu mano valia, tai as dar griezciau tas korteles deliociau:D bet seip tai vargsai moderatoriai.. siuksliu forume per akis, o is kur laiko rast jom ismezt?.. ir seip nesuprantu kokio velnio rakint temas, kurios yra pasikartojancios ar beprasmes, jei jose buna vos kelios zinutes ir visos be rysio?.. trint ir viskas - kam kaupt siukslyna? (cia aisku ne apie korteles, bet irgi viena is priemoniu daryti tvarka:D )
>>>>>>>>
na tai geras uzsiemimas kai nemiegi ir laiko atrandi ir zn kad tu ilgai nemiegi daznai matau tave eteryje tamsta
vat man irgi forumas butu labai geras uzsiemimas, kai nemiegu, nes buna pratupiu iki ryto:D bet beda, kad kiti tuo metu miega ir ner su kuo diskutuoti..;D o ir seip cia zmones labiau linke savo nuomone pareiksti nei veltis i diskusijas:D o gaila:D
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Auste, 19 parašė:Linas, 19 parašė:Auste, 19 parašė:butu mano valia, tai as dar griezciau tas korteles deliociau:D bet seip tai vargsai moderatoriai.. siuksliu forume per akis, o is kur laiko rast jom ismezt?.. ir seip nesuprantu kokio velnio rakint temas, kurios yra pasikartojancios ar beprasmes, jei jose buna vos kelios zinutes ir visos be rysio?.. trint ir viskas - kam kaupt siukslyna? (cia aisku ne apie korteles, bet irgi viena is priemoniu daryti tvarka:D )
>>>>>>>>
vat man irgi forumas butu labai geras uzsiemimas, kai nemiegu, nes buna pratupiu iki ryto:D bet beda, kad kiti tuo metu miega ir ner su kuo diskutuoti..;D o ir seip cia zmones labiau linke savo nuomone pareiksti nei veltis i diskusijas:D o gaila:D
ne visi tamsta.. na as tai db einu miegoti nes vakar per savo vargus tik 5 i lova ilipau.. :V
> smagaus vakarelio
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Neziniuke, 19 parašė:na manau tikrai gerai tos korteles tik nevisada tie kas duoda tas korteles lieka saliski as vis dar pykstu uz kortele , kuria gavau
o už ką gavai?
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:Auste, 19 parašė:Linas, 19 parašė:Auste, 19 parašė:butu mano valia, tai as dar griezciau tas korteles deliociau:D bet seip tai vargsai moderatoriai.. siuksliu forume per akis, o is kur laiko rast jom ismezt?.. ir seip nesuprantu kokio velnio rakint temas, kurios yra pasikartojancios ar beprasmes, jei jose buna vos kelios zinutes ir visos be rysio?.. trint ir viskas - kam kaupt siukslyna? (cia aisku ne apie korteles, bet irgi viena is priemoniu daryti tvarka:D )
>>>>>>>>
ne visi tamsta.. na as tai db einu miegoti nes vakar per savo vargus tik 5 i lova ilipau.. :V
> smagaus vakarelio
sakau, kad sunkus tas moderatoriu darbas;D naktim vargsai nemiega;D nors as ir ne moderatore budama sugebejau snd puse 7 atsigult:D
p.s. saldaus miego;)
- Tautvydas, 24
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Na žiūriu beraščių pilna čia JUMS geltona kortelė
Geltona kortelė - įspėjimas. <...> moralės normaų <...> galtona kortelė.
Pirma ištaisykite klaidas tada korteles skirstykite
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tautvydas, 21 parašė:Na žiūriu beraščių pilna čia JUMS geltona kortelė
Geltona kortelė - įspėjimas. <...> moralės normaų <...> galtona kortelė.
Pirma ištaisykite klaidas tada korteles skirstykite
Bet jei ištaisysim klaidas ir skirim geltoną, niekas nesupras už ką..
- Tautvydas, 24
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Tai tiesiog ištaisykite, bus pagarba
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tautvydas, 21 parašė:Tai tiesiog ištaisykite, bus pagarba
Ir nedėt kortos? :? Ką aš žinau, man tai šiek tiek nepriimtinas toks variantas.. Maždaug begioja vaikuciai, šiukšlina kaip tik moka, o iš paskos laksto moderatoriai su kibiriuku i renka kur tie prikakoja.. Nelabai gražu manau..
- Julija, 16
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
as dar nei vienos negavau, bet siaip manau jog gerai jei taip padare nors tvarka bus...
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 69
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.