Tema: Koks yra (Tavo) gyvenimo tikslas?
pafilosofuokim, jei kas turi noro
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Koks yra (Tavo) gyvenimo tikslas?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pafilosofuokim, jei kas turi noro
na sakyciau kad mano gyvenimo tikslas bent kokas ,tj geri tusai,merginos,automobiliai ir linksmybes
Nuskambes kvailai, bet mano gyvenimo tikslas-garbingai numirti:) Sutikciau numirti, kad ir db, jei ta mirtis butu garbinga ir isimintina:D
tai ar už Tėvynę, Linai, mirt norėtum? )) ar gyvybę kam nors gelbėdamas? sakyčiau gana originalus gyvenimo tikslas: gyvenu, kad mirčiau garbingai!
Tinka ir mirtis uz tevyne, ir mirtis uz mergina, ir uz savo isitikinimus:D As senamadiskas esu:)
aha.. tik man įdomu, ką tu darai, kad tą tikslą pasiektum... ?
Laukiu tinkamos progos:D
;] varyk kariaut uz tevyne i afganistana ar kur db neramumai yra..
o mano tikslas kintamas.. mokykloj buvo tikslas istot ten kur db studijuoju.. db tikslas pabaigt bakalaura..poto kartu susirast darba kilt karjeros laiptais, gal koki versla prasukt.. nu vnz atsistot su $$$ ant koju ir tada jau ziuret kaip ten seima kurt ir t.t.
Na afganistane uz tevyne kovot neisejs:) Afganistane kovociau uz amerikonus, o tai jau tikrai nera taip garbinga
nobelio premijos taikos, literaturos beigi beabejo fizikos srityse, konkurso misteris pasaulis nugaletojo titulas, pirma vieta forbes zurnalo turtinguju sarase, 23 vaikai, is ju 13 mergaiciu, na ir pabaigai skrydis i marsa su tu metu mis univerese konkurso dalyvemis siekiant pradeti raudonosios planetos kolonizacija
nobelio premijos taikos, literaturos beigi beabejo fizikos srityse, konkurso misteris pasaulis nugaletojo titulas, pirma vieta forbes zurnalo turtinguju sarase, 23 vaikai, is ju 13 mergaiciu, na ir pabaigai skrydis i marsa su tu metu mis univerese konkurso dalyvemis siekiant pradeti raudonosios planetos kolonizacija
va čia tai tikslai ;D
man pats paskutinis fainiausias jo tikslas...... super
Kai zmogus turi begale tikslu poto ir pasimeti kuris tas tavo tikslas Gereu tureti viena tiksla, kad ir pvz turet gera darba, ir to siekti gerai baigiant mokykla univera ir t.t. negu turet po kiekviena atskira tiksla kad baigt mokykla baigt univera... zdz. Pasimesi tarp tiek tikslu ir nebesusigaudysi koks istikruju yra tavo gyvenimo tikslas.
susitaupyt shaibu ir ishvazhiuot i Nepala gyvent
Tikslas? tikslas? turbūt maniškis yra paprastas Gyventi, bet ne egzistuoti
na mano tikslas gyventi smagiai...isbandyti viskas kas imanoma,jei ka blogai padarei nesigaileti...ir daryti viska ko norisi,kad nesakyciau senatveje,vat nepadariau to ano,nors galejau...:)
... pavydziu visiems kas turi tiksla... ash tokio kaip ir neturiu... na beveik neturiu, jis neesminis....ash turiu daug planu, bet tikslais to nepavadinciau... vienu zodziu, man reikia iki senatves dagyventi... nes shvieciasi , kad bus ne kas....
pas mane galvoje buvo vienas tikslas.. bet dabar galvoju kad tai tik yra planas kuri siekiu igyvendinti...nes ju turiu daug....
o kaip ir kokio pagrindinio tikslo lyg ir neturiu...gal greiciau tas tikslas bus pasiektas kai igyvendinsiu visus planus kuriuos,, dabar esu suplanaves...
tikslas paprasatas,buti savimi ir visiems irodyti kad zmonijoje dar yra zmoniu kurie yra savimi
tikslas paprasatas,buti savimi ir visiems irodyti kad zmonijoje dar yra zmoniu kurie yra savimi
jaunatviškas idealizmas...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Koks yra (Tavo) gyvenimo tikslas?